evabb Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 αλαβάστρινος -αλαβάστρινη -αλαβάστρινο (επίθετο) αυτός που είναι κατασκευασμένος από αλάβαστρο: "αλαβάστρινο ανθοδοχείο" (μτφ.) ο άσπρος και λείος όπως το αλάβαστρο: "αλαβάστρινη επιδερμίδα". αχα. και εχουν οι ελληνιδες τωρα ασπρη επιδερμιδα;
otherside88 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 εεε ρε παιδι μου... δεν σου ειπε να εισαι σαν νεκρη... να φαινεται μαλλον υγειης και ομορφη θελει να πει... λαμπερη.... καταλαβες!?
athlios Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 ειπα να το παω με τις ασφαλεις επιλογες. υπαρχει και η cool water δεν ξερω τι λες αλλα οποτε πιασω μυρωδια φαραναιτ πανω στο μωρο μου, χωνω τα μουτρα μου σε εκεινο το σημειο μεχρι να παθω ασφυξια. Να ξερουμε που τη βαζουμε δηλαδη τη φαραναιτ.
athlios Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 ειπα να το παω με τις ασφαλεις επιλογες. υπαρχει και η cool water δεν ξερω τι λες αλλα οποτε πιασω μυρωδια φαραναιτ πανω στο μωρο μου, χωνω τα μουτρα μου σε εκεινο το σημειο μεχρι να παθω ασφυξια. Να ξερουμε που τη βαζουμε δηλαδη τη φαραναιτ.
otherside88 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Να ξερουμε που τη βαζουμε δηλαδη τη φαραναιτ. :-D :-D :-D :-D χαχχαχαχαχαχα
evabb Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 εεε ρε παιδι μου... δεν σου ειπε να εισαι σαν νεκρη... να φαινεται μαλλον υγειης και ομορφη θελει να πει... λαμπερη.... καταλαβες!? με 5 εκ μεικ απ ολα γινονται Να ξερουμε που τη βαζουμε δηλαδη τη φαραναιτ. με εσενα θα επιανε μονο αν την εβαζες στο πορτοφολι σου
viper2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 αχα. και εχουν οι ελληνιδες τωρα ασπρη επιδερμιδα; αν θυμασε πως ξεκινησε ο μυθος με τους γαλαζοαιματους θα θυμηθεις τι ειναι αλαβαστρινος [γαλατακι]
athlios Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Και ξερεις που βαζω το πορτοφολι μου εΒακι? στην κωλοτσεπη.
evabb Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 αν θυμασε πως ξεκινησε ο μυθος με τους γαλαζοαιματους θα θυμηθεις τι ειναι αλαβαστρινος [γαλατακι] αυτοι που δεν βγαινουν στον ηλιο, οι χωρικοι που τους ετρωγε ο ηλιος ηταν μαυροτσουκαλα. Και ξερεις που βαζω το πορτοφολι μου εΒακι? στην κωλοτσεπη. θα το παρω κα θα φυγω.
athlios Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 δεν ξερω τι λες αλλα οποτε πιασω μυρωδια φαραναιτ πανω στο μωρο μου, χωνω τα μουτρα μου σε εκεινο το σημειο μεχρι να παθω ασφυξια. με εσενα θα επιανε μονο αν την εβαζες στο πορτοφολι σου Ειναι αργα για δακρυα ΕΒΑ , βαλτημουρ κατω.
freedubus Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Τι φαρενάητ ρε; Με 1000€ το λίτρο; Εγώ τα έκοψα αυτά. Έχουμε κρίση. Πλέον μαδάω τις γλάστρες και τρίβω τις μασχάλες και τα παπάρια μου με μολόχες και βασιλικό.
athlios Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω μικρος ειχα πεσει στον κουβα με την φαρΑναϊτ,
evabb Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Ειναι αργα για δακρυα ΕΒΑ , βαλτημουρ κατω. δεν θα κωλοσω για μια τετοια λεπτομερια Τι φαρενάητ ρε; Με 1000€ το λίτρο; Εγώ τα έκοψα αυτά. Έχουμε κρίση. Πλέον μαδάω τις γλάστρες και τρίβω τις μασχάλες και τα παπάρια μου με μολόχες και βασιλικό. εισαι αντρα βαρβατο.
athlios Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 δεν θα κωλοσω για μια τετοια λεπτομερια Quiz , Βρες το πρωκτοφολι.
evabb Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Quiz , Βρες το πρωκτοφολι. αν ειναι ετσι ο γκωλος σου δεν εχω προβλημα, αλλα κατι μου λεει οτι δεν ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις