μαφαλντα Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν φαίνεται εύκολο.Πάντως αν υπάρχει παρέα μπορεί να γίνει ντερμπι.
salliara Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν φαίνεται εύκολο.Πάντως αν υπάρχει παρέα μπορεί να γίνει ντερμπι. α νομιζα το ζητουμενο ήταν η απόχη. τώρα είδα το βιντεο, προφανως εσυ θες τον μηχανισμο ε χμ.
μαφαλντα Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Nαι, το μηχανισμό θέλω.Απόχη βρίσκεις ή φτιάχνεις,δεν είναι δύσκολο.
athlios Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μπορειτε να βαλετε ενα μαλακα να την πεταει, Και εναν να την πιανει. Θα περασετε εξισου ωραια.
sugata Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Σας βαρεθηκα παλι,σας αφηνω ξανα για κανα τριμηνο. Να με προσκυνατε στο ενδιαμεσο. Κάτι μου λέει ότι θα προσκυνάς στο ενδιάμεσο, αλλά δεν θέλω να πάρω και όρκο. Anyway. Να προσέχεις τι εύχεσαι ας πούμε. Πίσω στον Ινδό σου τώρα.
-nick- Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Flyer by Traumatias μιλάτε εδώ. άμα μπαίνετε μέσω τσατζίλα, μιρκ και λοιπά τσατοειδή προγάμματα, οράτε τα παρακάτω. Server: irc.ircstorm.net Port: 6667 Channel: #ootr.gr Just listen -> http://ootr.listen2myradio.com/ Σε 1 ωριτσα περιπου θα αρχισω.. Ειμαι ηδη μεσα στο τσατ παντως.
caution Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=LT6EHRWNsO8&feature=related YEaeaeaeaaaaaa καταθλιπτικιααααάαα Βλέπετε το video clip; 99% ομοιότητα με το σημερινό μου όνειρο... γιατρέ μου είμαι καλά;
-nick- Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Flyer by Traumatias μιλάτε εδώ. άμα μπαίνετε μέσω τσατζίλα, μιρκ και λοιπά τσατοειδή προγάμματα, οράτε τα παρακάτω. Server: irc.ircstorm.net Port: 6667 Channel: #ootr.gr Just listen -> http://ootr.listen2myradio.com/ Σε 1 ωριτσα περιπου θα αρχισω.. Ειμαι ηδη μεσα στο τσατ παντως. Αρχισε!!
xri_ni Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Τι αρωμα φορατε?Εγω λεω να αλλαξω...ειχα μυρισει αυτο σε μια κοπελα και ηταν ΤΕΛΕΙΟ... Χρονια ειμαι κολλημενη βεβαια με την Μochino chip and chic..
xri_ni Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Οτι μου παρουν δωρο. Ε ενταξει,αν δε ταιριαζει στο δερμα η μυρωδια ειναι χαλια.Ειδικα στις γυναικιες δε παιρνεις οποια να'ναι.
caution Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 OXI mademoiselle πάντως girls - ακόμα το μυρίζω στους δρόμους και παθαίνω instant κατάθλιψη. πληγωμένος αρκούδος
evabb Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Τι αρωμα φορατε?Εγω λεω να αλλαξω...ειχα μυρισει αυτο σε μια κοπελα και ηταν ΤΕΛΕΙΟ... Χρονια ειμαι κολλημενη βεβαια με την Μochino chip and chic.. j'adore Dior OXI mademoiselle πάντως girls - ακόμα το μυρίζω στους δρόμους και παθαίνω instant κατάθλιψη. πληγωμένος αρκούδος mademoiselle της chanel? το φοραγε καμια πρωην;
xri_ni Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 OXI mademoiselle πάντως girls - ακόμα το μυρίζω στους δρόμους και παθαίνω instant κατάθλιψη. πληγωμένος αρκούδος Τα chanel ειναι λιγο εως πολυ βαρια,εχω μια απο δωρο και οποτε τη βαζω με πιανει το κεφαλι μου.Μ'αρεσουν τα πιο γλυκα αρωματα. Επισης μια παρατηρηση,πολλοι αντρες λουζεστε στην κολωνια(ειδικα πιο μεγαλοι εχω παρατηρησει) και ενταξει να ειναι ωραια,αλλα καποιες ειναι πατσουλι και βρωμαει ο τοπος. j'adore Dior H j'adore Dior εχει βαρυ αρωμα?
caution Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Know what you mean - eau de tariff καταστάσεις... "κολοκυθόπιτες" @evabb Μην ανοίξεις την κουβέντα - μην ανοίξω μπύρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις