Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Είμαι κι εγώ ερασιτέχνις αισθητικός, δεν μπορούμε να βρούμε κάτι περισσότερο σωματικό και λιγότερο εγκεφαλικό;

Δημοσ.

Πωπω,γουσταρω λεσβιακα!Ετσι κοπελιες χωθητε.Καντε και σαιμπερ κ βαλτε το κειμενο κοπι πειστ εδω :mrgreen:

Οποιος επισης ενδιαφερεται δινω κ το σαιμπερ που εκανα με τον Λουσι τις προαλλες :mrgreen:

Δημοσ.

να δωσω κι εγω την μακροχρονη πειρα μου πανω στο θεμα αποτριχωση.

οταν ειχα καποτε λεφτα πηγαινα στην αισθητικο και εκανα ποδια και μπικινι. οταν θα ξαναεχω λεφτα θα πηγαινω και θα κανω και τα χερια ετσι για το γαμωτο.

καποια περιοδο εκανα και τις μασχαλες στην αισθητικο αλλα βγαινουν οι γαμωτριχες πανω στην εβδομαδα οποτε ξαναγυρισα στο ξυραφι.

τωρα που με τρωει η φτωχεια, τα ποδια τα κανω μονη μου με ταινιες κρυου κεριου, μπικινι στην αισθητικο γτ δεν μπορω να μαζοχιζομαι μονη μου.

φρυδια,μουστακι παντα μονι μου με κερι και τσιμπιδακι.

οταν με πιανουν τρελες βαρεμαρες το χειμωνα και θελω να βαλω καμια φουστα, μιας και δεν εχω γκομενο τοτε, ριχνω ενα ξυραφι και παει στο διαολο.

θελω να εχω την δικια μου ρολετα ρε γμτ :cry: τι ευκολια που ειναι. εχει η κολλητη μου και ερχεται σπιτι μου και της κανω αποτριχωση, επαγγελματικο αποτελεσμα.

Δημοσ.

Πωω ρε συ Εύα Γολγοθάς :fear:

Αφού ταλαιπωρείσαι που ταλαιπωρείσαι με την αποτρίχωση, γιατί πας μετά και κάνεις ξυράφι?Δεν ξαναδυναμώνουν οι τρίχες?Εγώ πόδια και μπικίνι δεν έχω κάνει καθόλου με ξυράφι με αποτέλεσμα τώρα πια στα πόδια μου βγαίνουν τρίχες κάθε 1,5-2 μήνες :-)

Δημοσ.

μονο εγω προσπαθω να σας επαναφερω σε straight καταστασεις?

γνωριζει κανεις πως λεγεται ο τυπος με το κοκκινο μαγιο?

http://www.youtube.com/watch?v=2c1PzZyNAkA&feature=channel_video_title

οσο για τις τριχες στο προσωπο κανω μονο με βελονα εννοειται. ριζικη. ποτε κερι στο προσωπο θα βγουν τρισχειροτερες!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...