salliara Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Είμαι κι εγώ ερασιτέχνις αισθητικός, δεν μπορούμε να βρούμε κάτι περισσότερο σωματικό και λιγότερο εγκεφαλικό;
μαφαλντα Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Μετά την αποτρίχωση μασαζ με οινόπνευμα.Θα τσούζει αρκετά.
μαφαλντα Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Πονάμε τώρα.Μη ρωτάς. Μετά μπορούμε να παίξουμε και με τα σπίρτα.Υπόσχεση:Δεν θα μείνει ούτε μια τρίχα.
μαφαλντα Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Ετσι ,αναμμένη μέχρι τις 12 σε θέλω.Πόνος.Τότε αγριεύω εγώ.
salliara Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Καμιά φώτο σου παίζει να τη βγάλω ως τις 12, έστω και μόνη;
μαφαλντα Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Η φαντασία είναι διεγερτικό. Χρησιμοποίησε την.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Πωπω,γουσταρω λεσβιακα!Ετσι κοπελιες χωθητε.Καντε και σαιμπερ κ βαλτε το κειμενο κοπι πειστ εδω Οποιος επισης ενδιαφερεται δινω κ το σαιμπερ που εκανα με τον Λουσι τις προαλλες
Impious Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=6nppgQ3VOIU&feature=related
evabb Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 να δωσω κι εγω την μακροχρονη πειρα μου πανω στο θεμα αποτριχωση. οταν ειχα καποτε λεφτα πηγαινα στην αισθητικο και εκανα ποδια και μπικινι. οταν θα ξαναεχω λεφτα θα πηγαινω και θα κανω και τα χερια ετσι για το γαμωτο. καποια περιοδο εκανα και τις μασχαλες στην αισθητικο αλλα βγαινουν οι γαμωτριχες πανω στην εβδομαδα οποτε ξαναγυρισα στο ξυραφι. τωρα που με τρωει η φτωχεια, τα ποδια τα κανω μονη μου με ταινιες κρυου κεριου, μπικινι στην αισθητικο γτ δεν μπορω να μαζοχιζομαι μονη μου. φρυδια,μουστακι παντα μονι μου με κερι και τσιμπιδακι. οταν με πιανουν τρελες βαρεμαρες το χειμωνα και θελω να βαλω καμια φουστα, μιας και δεν εχω γκομενο τοτε, ριχνω ενα ξυραφι και παει στο διαολο. θελω να εχω την δικια μου ρολετα ρε γμτ τι ευκολια που ειναι. εχει η κολλητη μου και ερχεται σπιτι μου και της κανω αποτριχωση, επαγγελματικο αποτελεσμα.
Traumatias Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Πωω ρε συ Εύα Γολγοθάς Αφού ταλαιπωρείσαι που ταλαιπωρείσαι με την αποτρίχωση, γιατί πας μετά και κάνεις ξυράφι?Δεν ξαναδυναμώνουν οι τρίχες?Εγώ πόδια και μπικίνι δεν έχω κάνει καθόλου με ξυράφι με αποτέλεσμα τώρα πια στα πόδια μου βγαίνουν τρίχες κάθε 1,5-2 μήνες
pavlinda Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 μονο εγω προσπαθω να σας επαναφερω σε straight καταστασεις? γνωριζει κανεις πως λεγεται ο τυπος με το κοκκινο μαγιο? http://www.youtube.com/watch?v=2c1PzZyNAkA&feature=channel_video_title οσο για τις τριχες στο προσωπο κανω μονο με βελονα εννοειται. ριζικη. ποτε κερι στο προσωπο θα βγουν τρισχειροτερες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις