liopyr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 "Τρομοκράτες - ξετρομοκράτες, τα κοινόχρηστα τα πλήρωναν!" που είχε πει και η ατομάρα στο ρεπορτάζ Μέρες Μλκ που έχει ειπωθεί αυτό; Θα το βάλω υπογραφή!
caution Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Στα παιδιά που είχαν πιάσει στο Παγκράτι - ατάκα γειτόνισσας / διαχειρίστριας Yin αν με συμπαθείς help a brother - βγαίνω για πρωινή τυρόπιτα ή μπουκώνω αυτοσχέδιο χθεσινό μισοφαγωμένο κεικ; To be or not to be; Αυτά τα προβλήματα να μην είχα...
YiN Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Συμφωνώ με λιοπύρ. Αν και προσωπικά το πρωί δεν μπορώ να κουνήσω από το σπίτι πριν φάω πρωινό και πιω την καφεδάρα μου.
caution Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Σάκη&Yin παρόντων, πάσα αρχή παυσάτω! Ι obey, φοράω τα air force 1 μου και πάω για πολύ προχω παρουσία στο φούρνο. Έτσι και δεν έχει σωστό γάλα και τραβιέμαι...
caution Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Έσκασα! Τυρόπιτα δίκανο & topino&dentafino it was ! Από το βήμα αυτό θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με στήριξαν, τον liopyrο, την Yin, γονείς μπαρμπαδες κτλ
liopyr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Υπάρχουν κάποιες αξίες που δεν τις αγγίζει ο χρόνος και δεν γίνεται να αμφισβητηθούν. Η μιλκοτυρόπιτα, το παναντόλ εξτρα αναβράζον, το winamp, η αριστερή πλευρά του κρεβατιού ΤΙ ΤΟΠΙΝΟ ΡΕ;
YiN Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Υπάρχουν κάποιες αξίες που δεν τις αγγίζει ο χρόνος και δεν γίνεται να αμφισβητηθούν. Η μιλκοτυρόπιτα, το παναντόλ εξτρα αναβράζον, το winamp, η αριστερή πλευρά του κρεβατιού ΤΙ ΤΟΠΙΝΟ ΡΕ; Kάτσε ώπα. Η αριστερή πλευρά όπως το κοιτάς ή όπως ξαπλώνεις;
Chrisxxx Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Kάτσε ώπα. Η αριστερή πλευρά όπως το κοιτάς ή όπως ξαπλώνεις; Γιατι αν ειναι οπως κοιτας συμφωνω απολύτως αλλά αν είναι οπως ξαπλωνεις διαφωνω |.
μαφαλντα Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Kάτσε ώπα. Η αριστερή πλευρά όπως το κοιτάς ή όπως ξαπλώνεις; Για μένα όπως ξαπλώνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις