Lucifer Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Η φάση απέκτησε σουξέ και δέναι πια under, πάω να σφουγγαρίσω.
Traumatias Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Η φάση απέκτησε σουξέ και δέναι πια under, πάω να σφουγγαρίσω. Τι σουξέ? Ποια φάση? Δεν καταλαβαίνω είναι εκνευριστικό
washcloud Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Η φάση απέκτησε σουξέ και δέναι πια under, πάω να σφουγγαρίσω. Λούσι, γνώμη μου είναι να απέχεις απ' το ΤΟΟΤΤWO για λίγες μέρες. Σ' επηρρεάζει αδόκιμα...
Traumatias Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Ο Λούσι από το TOOTTWO και εγώ από το Ινσόμνια, πάω για καφέ
Lucifer Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Τι σουξέ? Ποια φάση? Δεν καταλαβαίνω είναι εκνευριστικό Η αθωότητά σου είναι συγκινητική. Εσύ σουξέ. Η φάση συζήτησης. Καλό καφέ. Λούσι, γνώμη μου είναι να απέχεις για λίγες μέρες απ' το ΤΟΟΤΤWO για λίγες μέρες. Σ' επηρρεάζει αδόκιμα... Γενικά απέχω από το φόρουμ αυτές τις μέρες/βδομάδες. Απλώς με ξύπνησε βίαια αυτή η κωλοβδομάδα και από εκεί που είχα κλειστεί στον υγρό μου παράδεισο, το παραμικρό πραγματάκι που δεν πάει όπως θέλω μου φαίνεται σαν μπαράζ μαλακίας. Εγώ φταίω, γνωρίζω.
washcloud Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Ο Λούσι από το TOOTTWO και εγώ από το Ινσόμνια, πάμε για καφέ ...εγώ θα την σώσω την χαμένη του τιμή. Ναι.
*nenya* Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 στον υγρό μου παράδεισο Μόνο εμένα μου φάνηκε αστείο και περίεργο αυτό;
Lucifer Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Είμαστε ρομαντικά παιδιά, τι να γίνει τώρα δηλαδή. Εσύ ακούς Paradise Lost.
pavlinara Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 βγαινει η καινουρια ταινια σουπερμαν. και μολις ειδα ποιος θα τον παιζει. http://www.youtube.com/watch?v=1OLsRtp4JgI&NR=1
Προτεινόμενες αναρτήσεις