Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειδικά τον τελευταίο μήνα που έχω φάει σκατά απ' το τελευταίο ζώδιο που περίμενα.

Αυτά παθαίνει κανείς όταν μπερδεύει τα ραντεβού του και του 'ρχονται μαζί.

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μμμ, όχι. Ρε παιδί μου, το ενδεχόμενο να προκύψει μαλάκας το υπέροχο ζώδιό μας, είναι πολύ μεγάλο. Άνδρες, γυναίκες.

Αυτό που έχω παράπονο απ' τις γυναίκες είναι ότι δεν είναι μαλακισμένες με στυλ. Μπορεί αυτό να τις κάνει πιο τρου ίσως, αλλά η έλλειψη αισθητικής δεν είναι κάτι που εκτιμώ, όπως και να 'χει. Πρέπει να σας διατηρούμε ήρεμες για να παραμένετε γοητευτικές.

http://youtu.be/cO7GwscKHNU

Δημοσ.

Δημοκρατία δε θέλατε;

Ε μη γαμιέσαι τώρα....Μου το είχες ήδη χαλάσει, καθώς ΠΕΡΙΕΙΧΕ λογοπαίγνιο (γαμωτ @&^#@ σου) αφού.

Δημοσ.

Χαζομάρες, μια ανασφαλειοκρυοκωλιά την έχετε, αλλά με δυο-τρεις λεπτούς χειρισμούς, γίνεστε γαμάτοι.

Ανασφάλειες έχω, αλλά κρυόκωλη δεν είμαι -_- .-

Δημοσ.

Ανασφάλειες έχω, αλλά κρυόκωλη δεν είμαι -_- .-

Τότε γιατί δε γουστάρεις ζωδιάκι. Σε πιάνει ψυχαναγκασμός με τα ΜΙΚΡΟΒΙΑ;;;

Δημοσ.

Τότε γιατί δε γουστάρεις ζωδιάκι. Σε πιάνει ψυχαναγκασμός με τα ΜΙΚΡΟΒΙΑ;;;

Έχω έναν ψυχαναγκασμό με τα μικρόβια, αφού να φανταστείς για να καθαρίσω το μπάνιο στο καινούριο σπίτι χάλασα 1 λίτρο χλωρίνη...Υπερβολή το ξέρω αλλά ήταν μέσα στη βρώμα είχα πεθάνει εκεί μέσα... Αλλά μέχρι εκεί, δηλαδή κρατιέμαι στο λεωφορείο δεν συχαίνομαι να πιάνω χέρια ανθρώπων κ.τ.λ....

Δημοσ.

δηλαδή κρατιέμαι στο λεωφορείο δεν συχαίνομαι να πιάνω χέρια ανθρώπων κ.τ.λ....

...στα λεωφορεία πάντα...;

...για το "κτλ" δε, δεν τολμώ να σχολιάσω

Δημοσ.

Αυτό το τελευταίο είναι έμμεση υποσχέση;;; :wub:

Whatever makes you feel good ^_^

Wash δεν συχαίνομαι τόσο πολύ. Εξάλλου έχω πάντα αντισηπτικά μαντιλάκια μαζί μου στην περίπτωση που χρειαστεί να φάω κάτι ας πούμε και δεν μπορώ να πλύνω τα χέρια μου κ.τ.λ.

Ντροπή σου για το σπόιλερ -_-

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...