washcloud Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Ειδικά τον τελευταίο μήνα που έχω φάει σκατά απ' το τελευταίο ζώδιο που περίμενα. Αυτά παθαίνει κανείς όταν μπερδεύει τα ραντεβού του και του 'ρχονται μαζί.
Lucifer Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δε μπέρδεψα τίποτα δικΙέ μου, everything has gone terribly right.
Garnele Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μμμ, όχι. Ρε παιδί μου, το ενδεχόμενο να προκύψει μαλάκας το υπέροχο ζώδιό μας, είναι πολύ μεγάλο. Άνδρες, γυναίκες. Αυτό που έχω παράπονο απ' τις γυναίκες είναι ότι δεν είναι μαλακισμένες με στυλ. Μπορεί αυτό να τις κάνει πιο τρου ίσως, αλλά η έλλειψη αισθητικής δεν είναι κάτι που εκτιμώ, όπως και να 'χει. Πρέπει να σας διατηρούμε ήρεμες για να παραμένετε γοητευτικές. http://youtu.be/cO7GwscKHNU
Lucifer Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Α, τουλάχιστον έχετε κι εσείς τις τάσεις αυτοκαταστροφής.
washcloud Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοκρατία δε θέλατε; Ε μη γαμιέσαι τώρα....Μου το είχες ήδη χαλάσει, καθώς ΠΕΡΙΕΙΧΕ λογοπαίγνιο (γαμωτ @&^#@ σου) αφού.
Traumatias Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Χαζομάρες, μια ανασφαλειοκρυοκωλιά την έχετε, αλλά με δυο-τρεις λεπτούς χειρισμούς, γίνεστε γαμάτοι. Ανασφάλειες έχω, αλλά κρυόκωλη δεν είμαι .-
status Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Ανασφάλειες έχω, αλλά κρυόκωλη δεν είμαι .- Φωτό ορ ιτ ντιντ χάπεν:Ρ
Lucifer Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Ανασφάλειες έχω, αλλά κρυόκωλη δεν είμαι .- Τότε γιατί δε γουστάρεις ζωδιάκι. Σε πιάνει ψυχαναγκασμός με τα ΜΙΚΡΟΒΙΑ;;;
Traumatias Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Τότε γιατί δε γουστάρεις ζωδιάκι. Σε πιάνει ψυχαναγκασμός με τα ΜΙΚΡΟΒΙΑ;;; Έχω έναν ψυχαναγκασμό με τα μικρόβια, αφού να φανταστείς για να καθαρίσω το μπάνιο στο καινούριο σπίτι χάλασα 1 λίτρο χλωρίνη...Υπερβολή το ξέρω αλλά ήταν μέσα στη βρώμα είχα πεθάνει εκεί μέσα... Αλλά μέχρι εκεί, δηλαδή κρατιέμαι στο λεωφορείο δεν συχαίνομαι να πιάνω χέρια ανθρώπων κ.τ.λ....
Lucifer Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτό το τελευταίο είναι έμμεση υποσχέση;;;
washcloud Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 δηλαδή κρατιέμαι στο λεωφορείο δεν συχαίνομαι να πιάνω χέρια ανθρώπων κ.τ.λ.... ...στα λεωφορεία πάντα...; ...για το "κτλ" δε, δεν τολμώ να σχολιάσω
Traumatias Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτό το τελευταίο είναι έμμεση υποσχέση;;; Whatever makes you feel good Wash δεν συχαίνομαι τόσο πολύ. Εξάλλου έχω πάντα αντισηπτικά μαντιλάκια μαζί μου στην περίπτωση που χρειαστεί να φάω κάτι ας πούμε και δεν μπορώ να πλύνω τα χέρια μου κ.τ.λ. Ντροπή σου για το σπόιλερ
Προτεινόμενες αναρτήσεις