pavlinda Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 κοριιιιιιτσια. συμφωνειτε οτι οι ελληνες ειναι οι ωραιοτεροι αντρες του πλανητη? (αυτοι και οι βραζιλιανοι δηλαδη) http://www.youtube.com/watch?v=wyWrcoY54Wg
μαφαλντα Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Tέλος πάντων. Με το θέμα αποτρίχωση τι κάνετε;Κρύο κερί,χαλάουα ή κάτι άλλο. Στις μασχάλες χρησιμοποιώ ξυράφι γιατί είναι ακίνδυνο.
pavlinda Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 εχω κεριερα και αποτριχωνομαι μονη μου. στη μασχαλη κι εγω ξυραφι καθε μερα εννοειται. πολυ σπαστικο μολις πιασω μια καλη δουλεια και βγαζω λεφτα θα παω να κανω λειζερ παντου.
Traumatias Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 εχω κεριερα και αποτριχωνομαι μονη μου. στη μασχαλη κι εγω ξυραφι καθε μερα εννοειται. πολυ σπαστικο μολις πιασω μια καλη δουλεια και βγαζω λεφτα θα παω να κανω λειζερ παντου. Άρα κάνεις με ζεστό κερί στο σώμα ε? Εγώ με κρύο στα πόδια, ξυράφι στις μασχάλες και ζεστό στο μπικίνι(έχω δοκιμάσει και κρύο κερί στο μπικίνι και χαλάουα too painful)
μαφαλντα Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Ζεστό κερί ε; Χρησιμοποιώ τις ταινίες για τα πόδια.Μπικίνι στην αισθητικό. Το λειζερ νομίζω δεν είναι μια κι έξω,δεν ασχολήθηκα κιόλας.
salliara Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Εγώ έχω μια φαλτσέτα από τον παππού μου, κάθε μέρα σασπένς.
gatokoritso Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 με αποτριχωτικη ποδια,μπικίνι καμια φορα μπορει να χρησιμοποιήσω κρυο κερι απο τις ετοιμες τις ταινιες.για τις μασχαλες μονο ξυραφακι μια φορα πηγα να κανω με την αποτριχωτικη και ελιωσα στο κλαμα μετα. Εγώ έχω μια φαλτσέτα από τον παππού μου, κάθε μέρα σασπένς. hardcore καταστασεις
μαφαλντα Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δεν αντέχεις τον πόνο ή σου βγαίνει η άγρια πλευρά. Στην Σαλιάρα αναφέρομαι
salliara Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Μου αρέσει ο πόνος, μερικές φορές κόβομαι επίτηδες. Αλλά γενικά μου αρέσει η αίσθηση της κόψης της λάμας στο δέρμα, είναι και λίγο σαν παιχνίδι, αν θα τα καταφέρω. λειζερ δεν κανει καμια ρε?
μαφαλντα Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Να κανονίσουμε να έρθεις να σου κάνω χαλάουα.Σου υπόσχομαι..θα πονέσεις. Είναι ακριβό ρε.
salliara Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Τι άλλο μπορείς να μου κάνεις που θα πονέσει...;
Chrisxxx Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Τι άλλο μπορείς να μου κάνεις που θα πονέσει...;
Προτεινόμενες αναρτήσεις