Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και καλά η τραυματίας, αλλά εσύ ρε αιγόκερε του ελέους, δε ντρέπεσαι;

Γιατί, έχουν καλύτερη φήμη οι αιγόκεροι;

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γιατί ρε Λούσι και καλά η Τραυματίας? Ως το χειρότερο των ζωδίων δεν περίμενα να δικαιολογούμαι ποτέ :-D

Δεν ξέρω τι είσαι. Τι είσαι; Πες μου τι είσαι.

Εγώ εννοούσα απλώς πως είσαι κοριτσάκι και μπορείς να κλαις ακόμα και με το θρόισμα που κάνουν τα στάχυα την άνοιξη χωρίς να παρεξηγείσαι.

Γιατί, έχουν καλύτερη φήμη οι αιγόκεροι;

Ας μην είναι η φήμη το θέμα μας, λέω.

Δημοσ.

Ας μην είναι η φήμη το θέμα μας, λέω.

Δε μασάμε ρε. Πρόσφατα έμαθα ότι έχω και ωροσκόπο σκορπιό τελικά.

Δημοσ.

ο σκορπιος στον οροσκόπο μου φιλε με καταστρεφει, και η σεληνη στους ιχθυες..

τραυματια αυριο εχει συνελευση, ΟΥΙΝΚ

οποτε θες μου στελνεις ενα μεηλακι κ το κανονιζουμε.

Επισης, τι ζωδιο?

Δημοσ.

Δε μασάμε ρε. Πρόσφατα έμαθα ότι έχω και ωροσκόπο σκορπιό τελικά.

Και φαινότυπο ΧΧ, γενικά έχω αποφασίσει πως τα θηλυκά είστε τελείως υπερεκτιμημένα ΑΣ.ΤΡΟ.ΛΟ.ΓΙ.ΚΑ.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι είσαι. Τι είσαι; Πες μου τι είσαι.

Εγώ εννοούσα απλώς πως είσαι κοριτσάκι και μπορείς να κλαις ακόμα και με το θρόισμα που κάνουν τα στάχυα την άνοιξη χωρίς να παρεξηγείσαι.

1 είναι το χειρότερο των ζωδίων, Παρθένος :-(

Επίσης έχω ωροσκόπο σκορπιό, αλλά έχω την αίσθηση ότι η παρουσία του δεν με έχει επηρεάσει καθόλου...

Α ναι κλαίω πιο πολύ την Άνοιξη με πιάνει μελαγχολία, ο Μάρτιος είναι ο χειρότερός μου μετά τον Σεπτέμβρη...

Pantelwolf δεν είμαι Αθήνα :-)

Δημοσ.

1 είναι το χειρότερο των ζωδίων, Παρθένος :-(

Επίσης έχω ωροσκόπο σκορπιό, αλλά έχω την αίσθηση ότι η παρουσία του δεν με έχει επηρεάσει καθόλου...

Α ναι κλαίω πιο πολύ την Άνοιξη με πιάνει μελαγχολία, ο Μάρτιος είναι ο χειρότερός μου μετά τον Σεπτέμβρη...

Μπεχ, έχω καταλήξει πως δεν υπάρχουν χειρότερα και καλύτερα. Ειδικά τον τελευταίο μήνα που έχω φάει σκατά απ' το τελευταίο ζώδιο που περίμενα.

Α μη το λες, κι εγώ ως σκορπιός με σκορπιό κλαίω συχνά. Από νεύρα.

Λου, για πες.

Τι να πω, απ' όσο έχω καταλάβει είσαι αγέρωχο τυπάκι. Μας τρολλάρεις.

Δημοσ.

Μπεχ, έχω καταλήξει πως δεν υπάρχουν χειρότερα και καλύτερα. Ειδικά τον τελευταίο μήνα που έχω φάει σκατά απ' το τελευταίο ζώδιο που περίμενα.

Δεν ξέρω, το λέω γιατί όταν με ρωτάνε τι ζώδιο είμαι και λέω Παρθένος η κλασσική απάντηση είναι "Πωπωω..." :(

Garnela και εγώ κλαίω από νεύρα, βασικά όταν έχω νεύρα το μόνο που κάνω είναι να κλαίω τελικά, είναι το πιο σπαστικό πράγμα στον κόσμο δεν μπορώ να τσακωθώ σαν φυσιολογικός άνθρωπος, δεν εξωτερικεύω και θυμό πέρα από φωνή όταν φτάνω στο όριο και κλάμα, ας τα να πάνε...

Κλαίω τον Μάρτιο πάρα πολύ, καινούριο χρόνος αναγέννηση της φύσης τα χρώματα στον ουρανό γίνονται πιο γλυκά, με πιάνει μελαγχολία... Βέβαια το χειρότερό μου είπαμε, Σεπτέμβρης :-( Αυτό μου θυμίζει ότι κλείνω τα 19 σε λίγες μέρες...

Δημοσ.

Α όχι αυτό. Για την υπερεκτίμηση. Αλλά τελικά το έκανες λιανά πιο μετά. =ρ

Μμμ, όχι. Ρε παιδί μου, το ενδεχόμενο να προκύψει μαλάκας το υπέροχο ζώδιό μας, είναι πολύ μεγάλο. Άνδρες, γυναίκες.

Αυτό που έχω παράπονο απ' τις γυναίκες είναι ότι δεν είναι μαλακισμένες με στυλ. Μπορεί αυτό να τις κάνει πιο τρου ίσως, αλλά η έλλειψη αισθητικής δεν είναι κάτι που εκτιμώ, όπως και να 'χει. Πρέπει να σας διατηρούμε ήρεμες για να παραμένετε γοητευτικές.

Δεν ξέρω, το λέω γιατί όταν με ρωτάνε τι ζώδιο είμαι και λέω Παρθένος η κλασσική απάντηση είναι "Πωπωω..." :(

Χαζομάρες, μια ανασφαλειοκρυοκωλιά την έχετε, αλλά με δυο-τρεις λεπτούς χειρισμούς, γίνεστε γαμάτοι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...