Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Υπάρχουν πολλοί κοινωφελείς σύλλογοι-οργανώσεις όπου πάντα η προσφορά εθελοντικής εργασίας (χωρίς καμμία δέσμευση για το πόσο/πόσο συχνά) γίνεται δεκτή με χαρά πάντως.

Εδώ που είμαι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν τέτοιες οργανώσεις, εξάλλου είπα ότι δεν έχω τι να κάνω σήμερα (τελικά βρήκα) όχι ότι είμαι αργόσχολη, στην Αθήνα έκανα εθελοντική εργασία -_-

Ελπίζω από Οκτώβρη να έχω χρόνο να συνεχίσω :(

Χαααχααα οι φίλοι μου δεν παρακολουθούν ποδόσφαιρο :P

Δημοσ.

Χαααχααα οι φίλοι μου δεν παρακολουθούν ποδόσφαιρο :P

Συμπαθητικοί οι άνθρωποι που δε παρακολουθούν ποδόσφαιρο.

Κάνουν τις πίτσες μας να φτάνουν γρηγορότερα!

Δημοσ.

Θα σου ανέλυα τις θεωρίες περι θεώρησης του ποδοσφαίρου ως πολιτισμένης εκδοχής του αρχέγονου ενστίκτου των αρσενικών για υπεράσπιση της περιοχής και συνδυάζεται με την επιβίωσή μας ως είδος αλλά στο γυναικειο ΟΟΤ θα είναι μάταιο.

Ελατε ρε οοτρ παιζω μικρό νικόλα.

Δημοσ.

εχει και μπαλα το βραδυ, σημερα οποια γυναικα βαριεται την έβαψε

αποψε δεν θα βαριεμαι... ειναι σιγουρο!! δεν εχω αποφασισει ακομα ομως... το παιχνιδι να το δω με αλλους γαυρους ή να το διακινδυνεψω κ να το δω με βαζελους!??! :-D :-D :-D

Δημοσ.

Θα σου ανέλυα τις θεωρίες περι θεώρησης του ποδοσφαίρου ως πολιτισμένης εκδοχής του αρχέγονου ενστίκτου των αρσενικών για υπεράσπιση της περιοχής και συνδυάζεται με την επιβίωσή μας ως είδος αλλά στο γυναικειο ΟΟΤ θα είναι μάταιο.

Ελατε ρε οοτρ παιζω μικρό νικόλα.

Είναι πολύ ωραίο να βλέπω ότι και άλλοι άνθρωποι προσπαθούν να εξευγενίσουν όσο περισσότερο γίνεται τα πράγματα που τους αρέσουν, και εγώ το κάνω και καμιά φορά νιώθω υπερβολική αλλά δεν με πειράζει :lol:

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι οτι πιο πολλές φορές έχω δακρύσει για μπάλλα παρα για γυναίκα.

Εγώ πλαντάζω με το παραμικρό για ότι μου αρέσει, μια καλή ταινία, κ ας μην είναι δράμα, μια κάρτα γενεθλίων, μια αφιέρωση, κλαίω για κάτι κακό γενικά, ακόμα και αν δεν με αφορά καθόλου ακόμα και αν έχει γίνει χρόνια πριν, λιώνω στο κλάμα :-(

Εσύ έχεις δακρύσει για μπάλα, εγώ στο δημοτικό όταν τελείωσε μια σειρά βιβλίων που διάβαζα είχα πεθάνει στο κλάμα και είχε πολύ καλό τέλος :lol:

Στην αρχή αισθανόμουν άσχημα που έκλαιγα τόσο εύκολα και ακατάπαυστα αλλά μετά μου είπαν ότι είναι καλή εκτόνωση οπότε τώρα κλαίω χωρίς τύψεις B)

Δημοσ.

Pantelwolf τουλάχιστον μετά από αυτή τη συζήτηση κατέληξα ότι για καφέ θα πάμε την πρώτη μέρα μετά τη σχολή, που δεν θα έχει και μπάλα για να μην βαρεθώ τη ζωή μου :P

Γιατί ρε Λούσι και καλά η Τραυματίας? Ως το χειρότερο των ζωδίων δεν περίμενα να δικαιολογούμαι ποτέ :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...