Marria Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Τι ωραιο που ειναι οταν τελειονεις (απο δουλεια) και αναβεις ενα τσιγαρακι να ξεκουραστεις μετα
washcloud Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Τι ωραιο που ειναι οταν τελειονεις (απο δουλεια) και αναβεις ενα τσιγαρακι να ξεκουραστεις μετα ΧΜΜΜΜΜΜΜ Ατιμη δουλεια... μεχρι τωρα δουλευα.. Ξηγήσου γρήγορα, διότι αφήνεις υπόνοιες (...είναι και το ύφος του θρεντ τέτοιο που δε θέλει και πολύ...) ωχ αμαν ξεχαστηκα... αλλα δεν ειναι τετοιου ειδους δουλεια
athlios Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Τι ωραιο που ειναι οταν τελειονεις (απο δουλεια) και αναβεις ενα τσιγαρακι να ξεκουραστεις μετα ωραια δουλεια ε.
Marria Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 ΧΜΜΜΜΜΜΜ ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ ειμαι στη φαση νιρβανα τωρα και ηρεμω :P ωραια δουλεια ε. Νταξει εχει και την κουραση της, αλλα τι να κανεις, καπως πρεπει να βγει και αυτο το ρημαδο ευρω
washcloud Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ ειμαι στη φαση νιρβανα τωρα και ηρεμω :P Νταξει εχει και την κουραση της, αλλα τι να κανεις, καπως πρεπει να βγει και αυτο το ρημαδο ευρω
athlios Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ Νταξει εχει και την κουραση της, αλλα τι να κανεις, καπως πρεπει να βγει και αυτο το ρημαδο ευρω Αυτα να τα πεις AΛΛΟΥ.
Marria Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Wash ετσι ακριβως, ενας ναργιλες μου λειπει μονο για να συμπληρωθει το καρε athlie εδω απαγορευεται να τα λεω? μα γιατι
washcloud Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 ενας ναργιλες μου λειπει μονο για να συμπληρωθει το καρε Άσε τσι ναργιλέδες. Δεν είσαι 'συ γι' αυτά. MMM;
athlios Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι μονο που θα googlara τη λεξη "κσερατο" και θα σου ποσταρα την τριτη φωτογραφια. οπου κσ= ξ
-nick- Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Για πες λοιπόν, πού/πώς/πότε το ανακάλυψες εσύ; Πριν κανα 5αρι χρονια Το βρηκα τυχαια ,σχετικο με IDM μουσικες, ηταν η ταινια αλλα με rescored soundtrack. Ετσι πρωτα ειδα αυτην με το IDM soundtrack, και μετα ειδα και αυτη με το original.
Traumatias Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Βαρετή μέρα η σημερινή, ψάχνεις κάτι να κάνεις και δεν βρίσκεις
washcloud Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Υπάρχουν πολλοί κοινωφελείς σύλλογοι-οργανώσεις όπου πάντα η προσφορά εθελοντικής εργασίας (χωρίς καμμία δέσμευση για το πόσο/πόσο συχνά) γίνεται δεκτή με χαρά πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις