Marria Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν με κατάλαβες, ρωτούσα από πού εννοούσες πως πρέπει να την κάνεις Απο την χωρα
Lucifer Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Υπαρχει κατι που λεγεται σεχ Και κάτι που λέγεται στύση και είναι προαπαιτούμενο. Συνήθως βρίσκεται ανάμεσα στα "όμορφα μάτια/βόρεια χαρακτηριστικά" και το "σεξ" στην αλυσίδα αίτιου-αιτιατού. Τέλος πάντων, με τον καιρό. Καληνύχτες.
pavlinara Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Kάτι προσπαθούσε να σου πει ο Φρη, αλλά δεν τον άφησες εννοω κατι ρομαντικο, οπως ο θεος πηρε ολα τα αστερια απο τον ουρανο και τα εβαλε στα ματια σου ζαχαροπλαστης ειναι ο πατερας σου? θα πρεπει να εισαι κουρασμενη, ολο το βραδυ τριγυρνουσες στην σκεψη μου
Marria Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Aμα μου ελεγε καποιος , 'ζαχαροπλαστης ειναι ο πατερας σου', παιζει και να γελαγα ολο το βραδυ..
washcloud Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Υπαρχει κατι που λεγεται σεχ ...το οποίο συνήθως θέλουμε να το εφαρμόσουμε συνοδεία όμορφων ματιών, γλυκών χαμόγελων, μεταξένιων μαλλιών, βελούδινων επιδερμίδων κτλ. Λοιπόν;
Marria Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 ...το οποίο συνήθως θέλουμε να το εφαρμόσουμε συνοδεία όμορφων ματιών, γλυκών χαμόγελων, μεταξένιων μαλλιών, βελούδινων επιδερμίδων κτλ. Λοιπόν; To λοιπον τι? ειμαι και κουρασμενη και δεν τα πιανω ευκολα.. τα υπονοουμενα
nikosgia Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 εννοω κατι ρομαντικο, οπως ο θεος πηρε ολα τα αστερια απο τον ουρανο και τα εβαλε στα ματια σου ζαχαροπλαστης ειναι ο πατερας σου? θα πρεπει να εισαι κουρασμενη, ολο το βραδυ τριγυρνουσες στην σκεψη μου και εν παση περιπτωσει...αν τα πουμε ολα αυτα θα γινει δουλεια???? :P
pavlinara Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 και εν παση περιπτωσει...αν τα πουμε ολα αυτα θα γινει δουλεια???? :P εννοω οτι χαθηκε ο ρομαντισμος στις μερες μας. εμενα μ'αρεσει αρκει ο αλλος να το εννοει.
washcloud Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 εννοω κατι ρομαντικο, οπως ο θεος πηρε ολα τα αστερια απο τον ουρανο και τα εβαλε στα ματια σου ζαχαροπλαστης ειναι ο πατερας σου? θα πρεπει να εισαι κουρασμενη, ολο το βραδυ τριγυρνουσες στην σκεψη μου Έχεις δίκιο. Ο Φρη παίζει να ήθελε να σου πει ο θεός πήρε όλα τ' αστέρια από τον ουρανό και τα έβαλε στα μάτια σου γι' αυτό δε βλέπεις που πατάς! Τελευταία φορά που σε σηκώνω - άμα ξαναπέσεις ur on your own ζαχαροπλάστης ειν' ο πατέρας σου; Ρωτάω γιατί δυο τουλούμπες τις έτρωγα τώρα θα πρέπει να είσαι κουρασμένη, αφού όλο το βράδυ τριγυρνούσες στη σκέψη μου, ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΑ ΜΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΓΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΑΜΩΤ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΕΛΩ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΑΠΟΨΕ Aμα μου ελεγε καποιος , 'ζαχαροπλαστης ειναι ο πατερας σου', παιζει και να γελαγα ολο το βραδυ.. ...γιατί; Ο Παρλιάρος είναι;
Marria Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Αχ Παυλινα εισαι λαθος, υπαρχουν και ρομαντικοι ανδρες
nikosgia Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 εισαι απο την μειοψηφια τοτε....δεν βλεπω ουτε θηλυκα ουτε αρσενικα να χολοσκανε....
Aplostra Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Αχ Παυλινα εισαι λαθος, υπαρχουν και ρομαντικοι ανδρες Οχι,ο καθένας στη ζωή, λαμβάνει αυτο που του πρέπει. επισης,προυποθετει άτομο με βάθος
Marria Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 ...γιατί; Ο Παρλιάρος είναι; Χαχαχαχαχα μακαρι να ταν, θα ειχαμε και τζαμπα γλυκα στο σπιτι Απλως σαν ατακα.. ε ειναι λιγο (πολυ?) ψευτικη και προσποιητη.
washcloud Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 To λοιπον τι? ειμαι και κουρασμενη και δεν τα πιανω ευκολα.. τα υπονοουμενα Λοιπόν = πού είναι το πρόβλημα...;
caution Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Χαχαχαχαχα μακαρι να ταν, θα ειχαμε και τζαμπα γλυκα στο σπιτι Απλως σαν ατακα.. ε ειναι λιγο (πολυ?) ψευτικη και προσποιητη. Ναι αλλά δες πως γίνεται πιο χαριτωμένη με μια μικρή προσθήκη: "Ζαχαροπλάστης είναι ο πατέρας σου, μανίτσα;" ΒingBamBoomEverybodysGettingPregnant
Προτεινόμενες αναρτήσεις