pavlinara Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 εσεις το πατε παλι στο σεξουαλικο. δε φταιω εγω νομιζω
giorgos147 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Διαολε, κανε τα κουμαντα σου να με παρει ο υπνος και σου χαριζω τη ψυχη μου. Πιανω δουλεια σε λιγο.
Marria Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Σημερα μου ειπαν το εξης κοπλιμεντο, οτι εχω βορεια χαρακτηριστικα και απο ποια χωρα ειμαι ... οκ το ξερω πως πρεπει να την κανω απο εδω
washcloud Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 εσεις το πατε παλι στο σεξουαλικο. δε φταιω εγω νομιζω Αφού είσαι σε φάση να το νομίζεις, νομίζω πως κάνουμε καλή δουλεία. Σημερα μου ειπαν το εξης κοπλιμεντο, οτι εχω βορεια χαρακτηριστικα και απο ποια χωρα ειμαι ... οκ το ξερω πως πρεπει να την κανω απο εδω Από το φόρουμ ή απ' τη χώρουμ;
Marria Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Από το φόρουμ ή απ' τη χώρουμ; Εξω ... ειχα βγει για καφεδακι σημερα.. ε μου το παν και αυτο (το αλλο που μου ειπαν ειναι οτι εχω πολυ ωραια ματια.. ε ρε τι κανετε για να ριξετε μια γκομενα )
Marria Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Παυλινα ψεμματα των ανδρων ειναι για να μας ριξουν
pavlinara Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 αχ κοιταξτε τι βρηκα! ΦΥΛΑΧΤΑ: ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ Οι Μυστικές Δυνάμεις του Mantaz των Αζτέκων Φυλακτό για απώλεια βάρους Το να χάσετε κιλά και να τα κρατήσετε μακριά μπορεί να είναι δύσκολη, απογοητευτική και συχνά απίθανη κατάσταση. Εάν οι πρόσκαιρες δίαιτες, τα χάπια, τα ακριβά φάρμακα, κλπ, δεν είχαν αποτέλεσμα για εσάς το Φυλαχτό Μάνταζ των Αζτέκων για απώλεια βάρους μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνατε. Προτείνουμε να παραγγείλετε το φυλακτό Μάνταζ των Αζτέκων για τον εαυτό σας. Εάν δεν έχει σαν αποτέλεσμα σημαντική απώλεια βάρους, ενώ ταυτόχρονα δεν δημιουργεί ένα αίσθημα αυτοπεποίθησης και ευεξίας, μπορείτε να το επιστρέψετε οποιαδήποτε στιγμή και να πάρετε ακαριαία τα χρήματά σας πίσω. Προσέξτε: Το Φυλαχτό Μάνταζ των Αζτέκων δεν είναι υποκατάστατο της ιατρικής φροντίδας. Ένα έχετε κάποιο ιατρικό πρόβλημα συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.
Lucifer Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Παυλινα ψεμματα των ανδρων ειναι για να μας ριξουν Αν είναι ψέμματα, γιατί να θέλουμε να σας ρίξουμε, Albert;
pavlinara Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Παυλινα ψεμματα των ανδρων ειναι για να μας ριξουν α ενταξει απο ψεματα αλλο τιποτα. το τι ψεμα εχω ακουσει δε λεγεται! απο τα πιο αθωα μεχρι τα πιο ελεεινα και τρισαθλια.
Marria Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Αν είναι ψέμματα, γιατί να θέλουμε να σας ρίξουμε, Albert; Υπαρχει κατι που λεγεται σεχ
washcloud Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Εξω ... ειχα βγει για καφεδακι σημερα.. ε μου το παν και αυτο (το αλλο που μου ειπαν ειναι οτι εχω πολυ ωραια ματια.. ε ρε τι κανετε για να ριξετε μια γκομενα ) Δεν με κατάλαβες, ρωτούσα από πού εννοούσες πως πρέπει να την κάνεις (...καφέ μέχρι τις 4; Ήμαρτον. Πόσα γκαρσόνια αυτοκτόνησαν; ) (...μα είναι αλήθεια ότι έχεις ωραία μα........oh, wait!) εμενα δεν μου εχουν πει ποτε τιποτα. Kάτι προσπαθούσε να σου πει ο Φρη, αλλά δεν τον άφησες
Προτεινόμενες αναρτήσεις