Toufas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 ε όλα τα γνωστά χαριποτεριακά. καβλάντα καντάβρα, εξπέκτο πσωλόνουμ και τετοια Forgeticus?
Aplostra Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Διαιτα δεν κανω ρε, εχω να κανω εδω και 10 χρονια περιπου. Το πως ειμαι μου το λες επειδη σε ειπα στοκο? Μου ειπες κατι που ξερω επειδη σου ειπα κατι που ξερεις? Μηπως στην γωνια περιμενες το σχολεικο γιατι δεν εξηγειται αλλιως. Στο σχολειο τα ακουγα αυτα μονο. γιατι δε σταματάς; Γιατι κάνεις σα χαζογκομενα; μπορούμε να γράφουμε ολο το βραδυ αλλα κοψτο το γαμημένο,μπορεις να μου στελνεις και πμ,εκει θα εχεις πληρη ελευθερια,αν εχεις τσαντιστει τοσο,ας συναντηθουμε κι εκ του συνεγγυς να εκφρασεις απολυτα την οργη σου,οτι θες. Βλεπεις όμως,οτι προσπαθώ να το κοψω,γιατι δεν εχω καμια ορεξη να φαω μπαν για...Κάποιο
Toufas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δηλαδη, εσυ θα πεις οτι θες, και μετα θα μου πεις "ελα σταματα τωρα" οταν θα αντιδρασω? Δεν με νοιαζει αν προσπαθεις να το κοψεις ή οχι. Δεν το αρχισα εγω, ας προσεχες.
pavlinara Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 ε όλα τα γνωστά χαριποτεριακά. καβλάντα καντάβρα, εξπέκτο πσωλόνουμ και τετοια ναι αλλα εγω θελω να ριξω καταρες σε καποιον. τα μαγικα του ραβδιου σου δε νομιζω πως μπορουν να με βοηθησουν!
pappous_soulis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Άμα θες να το σταματήσεις για δε σταματάς ν'απαντάς;
Toufas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 ναι αλλα εγω θελω να ριξω καταρες σε καποιον. τα μαγικα του ραβδιου σου δε νομιζω πως μπορουν να με βοηθησουν! Ε τις παιρνεις στο χερι ή στο στομα αν ειναι δυνατο το ξορκι, και τα ριχνεις στον αλλον ρε
freedubus Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 μαλάκες συνειδητοποιείτε τωρα οτι αν αυτη τη στιγμή ήμασταν φέης-του-φέης και όχι στο ίντερνετ, εσείς οι 2 θα παίζατε μάπες γιατί είστε μαλάκες ενώ η παυλινάρα θα έπαιζε την ερμιόνη με την παυλινάρα μου έ;
pavlinara Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Θελεις κατι ντοπιο προς το παρον? εσυ ειχες την ευκαιρια σου να μου δειξεις τα μαγικα σου αλλα την εχασες. μαλάκες συνειδητοποιείτε τωρα οτι αν αυτη τη στιγμή ήμασταν φέης-του-φέης και όχι στο ίντερνετ, εσείς οι 2 θα παίζατε μάπες και η παυλινάρα θα έπαιζε με την παυλινάρα μου έ; και που ξερεις οτι θα μου εκανε η παυλιναρα σου?
Toufas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 μαλάκες συνειδητοποιείτε τωρα οτι αν αυτη τη στιγμή ήμασταν φέης-του-φέης και όχι στο ίντερνετ, εσείς οι 2 θα παίζατε μάπες γιατί είστε μαλάκες και η παυλινάρα θα έπαιζε με την παυλινάρα μου έ; Ασε ρε, σε ειδα και τις προαλες με τα αλλα τα κοριτσα, ολο μαζι μου ησουν και μιλαγαμε.
washcloud Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 ναι αλλα εγω θελω να ριξω καταρες σε καποιον. τα μαγικα του ραβδιου σου δε νομιζω πως μπορουν να με βοηθησουν! Kι όμως, μόλις δύο γράμματα υπόθεση είναι.
freedubus Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Ασε ρε, σε ειδα και τις προαλες με τα αλλα τα κοριτσα, ολο μαζι μου ησουν και μιλαγαμε. ναι και ο πούστης δεν την κατέβασες την τιμή καθόλου
freedubus Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Kι όμως, μόλις δύο γράμματα υπόθεση είναι. τέσσερα, αν βάλεις και τα ξόρκια που εκτοξεύει το ραβδι
washcloud Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 τέσσερα, αν βάλεις και τα ξόρκια που εκτοξεύει το ραβδι ...βασικά -αν ήμαστε στο ίδιο μήκος κύματος- δύο, και δύο αναγραμματισμοί
Προτεινόμενες αναρτήσεις