Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Διαιτα δεν κανω ρε, εχω να κανω εδω και 10 χρονια περιπου. Το πως ειμαι μου το λες επειδη σε ειπα στοκο? Μου ειπες κατι που ξερω επειδη σου ειπα κατι που ξερεις?

Μηπως στην γωνια περιμενες το σχολεικο γιατι δεν εξηγειται αλλιως. Στο σχολειο τα ακουγα αυτα μονο.

γιατι δε σταματάς;

Γιατι κάνεις σα χαζογκομενα;

μπορούμε να γράφουμε ολο το βραδυ αλλα κοψτο το γαμημένο,μπορεις να μου στελνεις και πμ,εκει θα εχεις πληρη ελευθερια,αν εχεις τσαντιστει τοσο,ας συναντηθουμε κι εκ του συνεγγυς να εκφρασεις απολυτα την οργη σου,οτι θες.

Βλεπεις όμως,οτι προσπαθώ να το κοψω,γιατι δεν εχω καμια ορεξη να φαω μπαν για...Κάποιο

Δημοσ.

Δηλαδη, εσυ θα πεις οτι θες, και μετα θα μου πεις "ελα σταματα τωρα" οταν θα αντιδρασω?

Δεν με νοιαζει αν προσπαθεις να το κοψεις ή οχι. Δεν το αρχισα εγω, ας προσεχες.

Δημοσ.

ε όλα τα γνωστά χαριποτεριακά. καβλάντα καντάβρα, εξπέκτο πσωλόνουμ και τετοια

ναι αλλα εγω θελω να ριξω καταρες σε καποιον. τα μαγικα του ραβδιου σου δε νομιζω πως μπορουν να με βοηθησουν!

Δημοσ.

ναι αλλα εγω θελω να ριξω καταρες σε καποιον. τα μαγικα του ραβδιου σου δε νομιζω πως μπορουν να με βοηθησουν!

Ε τις παιρνεις στο χερι ή στο στομα αν ειναι δυνατο το ξορκι, και τα ριχνεις στον αλλον ρε

Δημοσ.

μαλάκες συνειδητοποιείτε τωρα οτι αν αυτη τη στιγμή ήμασταν φέης-του-φέης και όχι στο ίντερνετ, εσείς οι 2 θα παίζατε μάπες γιατί είστε μαλάκες ενώ η παυλινάρα θα έπαιζε την ερμιόνη με την παυλινάρα μου έ;

trollface-problem.jpg

Δημοσ.

Θελεις κατι ντοπιο προς το παρον?

εσυ ειχες την ευκαιρια σου να μου δειξεις τα μαγικα σου αλλα την εχασες.

μαλάκες συνειδητοποιείτε τωρα οτι αν αυτη τη στιγμή ήμασταν φέης-του-φέης και όχι στο ίντερνετ, εσείς οι 2 θα παίζατε μάπες και η παυλινάρα θα έπαιζε με την παυλινάρα μου έ;

trollface-problem.jpg

και που ξερεις οτι θα μου εκανε η παυλιναρα σου?

Δημοσ.

μαλάκες συνειδητοποιείτε τωρα οτι αν αυτη τη στιγμή ήμασταν φέης-του-φέης και όχι στο ίντερνετ, εσείς οι 2 θα παίζατε μάπες γιατί είστε μαλάκες και η παυλινάρα θα έπαιζε με την παυλινάρα μου έ;

trollface-problem.jpg

Ασε ρε, σε ειδα και τις προαλες με τα αλλα τα κοριτσα, ολο μαζι μου ησουν και μιλαγαμε.

Δημοσ.

Kι όμως, μόλις δύο γράμματα υπόθεση είναι.

Δημοσ.

Ασε ρε, σε ειδα και τις προαλες με τα αλλα τα κοριτσα, ολο μαζι μου ησουν και μιλαγαμε.

ναι και ο πούστης δεν την κατέβασες την τιμή καθόλου

Δημοσ.

τέσσερα, αν βάλεις και τα ξόρκια που εκτοξεύει το ραβδι

...βασικά -αν ήμαστε στο ίδιο μήκος κύματος- δύο, και δύο αναγραμματισμοί

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...