Aplostra Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Τουφα,οταν καποιος μου λεει ρε,τα παίρνω,οταν εν συνεχεία,μου μιλάει για θύελλες και δελτια καιρου,το παίζω Λιναρδος(θεος'χωρεστον) τεσπα.
freedubus Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 κι εμένα μου τη σπάει να με αγνοούν γυναίκες. παυλινάρα τι θα γίνει μωρή; το θες το ραυδί μου ή με κολιτσίνες και μπαρμπούτια θα τη βγάλεις;
pappous_soulis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Τουφα,οταν καποιος μου λεει ρε,τα παίρνω,οταν εν συνεχεία,μου μιλάει για θύελλες και δελτια καιρου,το παίζω Λιναρδος(θεος'χωρεστον) τεσπα. Οκ ρε. Ελα ρε Κόψτε ρε.
Toufas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Κόψτε ρε. http://www.youtube.com/watch?v=755oNLbzqYQ
pavlinara Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 κι εμένα μου τη σπάει να με αγνοούν γυναίκες. παυλινάρα τι θα γίνει μωρή; το θες το ραυδί μου ή με κολιτσίνες και μπαρμπούτια θα τη βγάλεις; προσπαθω να σ απαντησω αλλα παρεμβαλλουν παρασιτα που λενε ασυναρτησιες και ανεβαζουν φωτογραφιες που δεν εχουν κανενα νοημα. θελω το ραβδι. τι μηκος εχει? χωραει σε φακελο?
Aplostra Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 ωωω τι σου είπε απλώστρα! απ'οσο ξερω,τα τρολλ,οι ανέραστοι και γενικότερα οι απορριπτέοι της ζωής,συνεχίζουν κατι,ενω δεν υπάρχει λογος,άλογα
freedubus Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 απ'οσο ξερω,τα τρολλ,οι ανέραστοι και γενικότερα οι απορριπτέοι της ζωής,συνεχίζουν κατι,ενω δεν υπάρχει λογος,άλογα ωωω τούφα προσβόλα!
Toufas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 απ'οσο ξερω,τα τρολλ,οι ανέραστοι και γενικότερα οι απορριπτέοι της ζωής,συνεχίζουν κατι,ενω δεν υπάρχει λογος,άλογα Κοιτα να δεις. Εσυ ξεκινας κατι, αν δεν εισαι ετοιμος για το comeback κρατα το "στομα" σου κλειστο. Και παλι δεν θυμαμαι που ζητησα επιβεβαιωση απο σενα. ρε
Aplostra Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 ωωω τούφα προσβόλα! ωχ μη το συνεχίζεις,θα γεμισει ο τοπος βιντεακια,εικονες με γατακια,διαολακια τριβολακια κλπ. ειναι αυτα που ελεγα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις