black_widow Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Εχω δει σ'αυτη την εκπομπη με τους βρωμιαριδες τους Αγγλους, που αυτες που πανε να καθαρισουν χρησιμοποιουν π.χ. σοδα,λεμονι και αλλα που δεν ειναι καθαριστικα του εμποριου.Μα ποσο μπιχλες ειναι αυτοι?Οποτε βλεπω την εκπομπη φριτω! Την πέτυχα μία φορά , μόλις είχα φάει κιόλας , άσε... Δεν μπορώ να πιστεύσω ότι υπάρχουν άνθρωποι που ζουν πράγματι έτσι. Ο πατέρας μου που μικρός ταξίδευε ,μου έλεγε ότι πράγματι υπάρχουν Άγγλοι που είναι πολύ βρωμιάρηδες αλλά εγώ αρνούμαι και πάλι να το πιστεύσω. Δεν ξέρω , ας μας πούνε αυτοί που ζουν Αγγλία τι επικρατεί εκεί.
gang Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Έφυγα από μια περιοχή της Αθήνας που δεν με βόλευε και πήγα σε μια άλλη που με βολεύει καλύτερα γιατί δεν χρειάζεται να αλλάζω 3 συγκοινωνίες για να πάω στη σχολή Αιγάλεω ή Χαϊδάρι πήγες?
xri_ni Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Την πέτυχα μία φορά , μόλις είχα φάει κιόλας , άσε... Δεν μπορώ να πιστεύσω ότι υπάρχουν άνθρωποι που ζουν πράγματι έτσι. Ο πατέρας μου που μικρός ταξίδευε ,μου έλεγε ότι πράγματι υπάρχουν Άγγλοι που είναι πολύ βρωμιάρηδες αλλά εγώ αρνούμαι και πάλι να το πιστεύσω. Δεν ξέρω , ας μας πούνε αυτοί που ζουν Αγγλία τι επικρατεί εκεί. Μα να το δεχτω απο αντρες αλλα απο γυναικες δε μπορω.Ειδα προσφατα μια εκπομπη και ηταν δυο γυναικες,ενας αντρας και ενα παιδι σε ενα κοτετσι,ξεπροβαλαν κατσαριδες κατω απο τον ογκο αχρηστων πραγματων στο πατωμα!!!Αν ειναι δυνατον το παιδι δε το σκεφτονταν?
caution Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Χτίζουν ανοσοποιητικό έτσι... έτσι μεγάλωσε και ο Chuck
evabb Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Την πέτυχα μία φορά , μόλις είχα φάει κιόλας , άσε... Δεν μπορώ να πιστεύσω ότι υπάρχουν άνθρωποι που ζουν πράγματι έτσι. Ο πατέρας μου που μικρός ταξίδευε ,μου έλεγε ότι πράγματι υπάρχουν Άγγλοι που είναι πολύ βρωμιάρηδες αλλά εγώ αρνούμαι και πάλι να το πιστεύσω. Δεν ξέρω , ας μας πούνε αυτοί που ζουν Αγγλία τι επικρατεί εκεί. ακου πως πλενουν τα πιατα οι αγγλοι. εχουν το σφουγγαρακια με το σαπουνι, σαπουνιζουν το βρωμικο πιατο και το βαζουν στην ακρη εκει που στεγνωνουν τα πιατα. μολις τελειωσουν αυτη την δουλεια, πιανουν μια πετσετα και σκουπιζουν τις σαπουναδες πανω απ τα πιατα και μετα στο ντουλαπι κανονικα. εχω ακουσει και την εξης παραλαγη. εχουν την μια μερια του νεροχυτη γεματη με νερο, μολις τα σαπουνισουν ολα βουτανε τα πιατα σε αυτο το νερο για να ξεβγαλουν το σαπουνι και το αφηνουν να στεγνωσει.
athlios Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Που να δεις πως τα πλενουν εκει που τρως εξω.
evabb Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Που να δεις πως τα πλενουν εκει που τρως εξω. σε πληντυρια πιατων συνηθως
praktikarioς Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Χτίζουν ανοσοποιητικό έτσι... έτσι μεγάλωσε και ο Chuck ? Τώρα εξηγούνται όλα.
athlios Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 σε πληντυρια πιατων συνηθως Και το νερο ανανεωνεται φουλ.
evabb Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Και το νερο ανανεωνεται φουλ. ποια ανανεωση; οπως λειτουργει και το πληντυριο ρουχων λειτουργει κι αυτο.
Traumatias Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Πως είναι δυνατόν να είχε χώμα στο ντουλάπα??? Πως??? Πως??? Την έκανα μπάνιο στη χλωρίνη και ακόμα δεν την αισθάνομαι καθαρή Ναι γκρινιάζω αλλά κάπου πρέπει να μοιραστώ τον πόνο μου Επίσης ποιο Αιγάλεω βρε? Σιγά μην πήγαινα στο Αιγάλεω να απομονώνομαι κάθε φορά που δεν έχει μέσα, κέντρο μένω φυσικά
-nick- Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Καλη φαση κεντρο. Αιγαλεω ειναι 5 λεπτα με μετρο απο μοναστηρακι =P Και με ποδηλατο κανα τεταρτο 20λεπτο το πολυ!
Traumatias Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Καλη φαση κεντρο. Αιγαλεω ειναι 5 λεπτα με μετρο απο μοναστηρακι =P Και με ποδηλατο κανα τεταρτο 20λεπτο το πολυ! 5 λεπτά με μετρό όταν έχει μετρό. Δεν έχω ποδήλατο εδώ οι οδηγοί είναι επικίνδυνοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις