Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Traumatias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

μιση χλωρινη στο πλυστικο και ψεκασμα παντου

10 λεπτα δουλεια και μετα ξεπλενεις

σαν αυτο που λεω στις κοπελες να κανουν στο κορμη τους για να ξεπλυνουν την ντροπη τους αφοτου εχουμε περασει μια νυχτα μαζι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

traumatias, από πού έφυγες και πού πήγες;

Έφυγα από μια περιοχή της Αθήνας που δεν με βόλευε και πήγα σε μια άλλη που με βολεύει καλύτερα γιατί δεν χρειάζεται να αλλάζω 3 συγκοινωνίες για να πάω στη σχολή :P

Χλωρίνη? Ακουαφόρτε έχω πάρει...πυρηνικός πόλεμος θα γίνει εκεί μέσα :lol:

Έφυγα από μια περιοχή της Αθήνας που δεν με βόλευε και πήγα σε μια άλλη που με βολεύει καλύτερα γιατί δεν χρειάζεται να αλλάζω 3 συγκοινωνίες για να πάω στη σχολή :P

Χλωρίνη? Ακουαφόρτε έχω πάρει...πυρηνικός πόλεμος θα γίνει εκεί μέσα :lol:

Ακουαφορτε προσεχε μη βαλεις στις μπανιερες και τους νιπτηρες και τις χαλασεις.

Πριν την Αθήνα;

Πριν την Αθήνα ζούσα σε μια πόλη far far away, και δεν είναι η Θεσσαλονίκη :eek:

Pantelwolf το ακουαφόρτε είναι για τη λεκάνη :devil:

Γενικά για να μην λιωσεις τίποτα, δοκίμασε πρώτα λίγο κάπου που δε φαίνεται. Το HNO3 δεν είναι για να παίζεις.

ΑΝ θες όντως να παίξεις όμως μιξάρισέ το με υδροχλωρικό οξύ (HCL) και φτιάχνεις βασιλικό ύδωρ (Aqua regia), που διαβρώνει ακόμη και χρυσό.

Γενικά για να μην λιωσεις τίποτα, δοκίμασε πρώτα λίγο κάπου που δε φαίνεται. Το HNO3 δεν είναι για να παίζεις.

ΑΝ θες όντως να παίξεις όμως μιξάρισέ το με υδροχλωρικό οξύ (HCL) και φτιάχνεις βασιλικό ύδωρ (Aqua regia), που διαβρώνει ακόμη και χρυσό.

Χαχαχα οκ θα προσέχω, αν και το ακουαφόρτε στη λεκάνη είναι δοκιμασμένο, δεν κινδυνεύω. Όσο για το μείγμα που προτείνεις, ξέρω άτομο που έχει κάνει παρόμοιο πείραμα (όχι με HCL) για να καθαρίσει το μπάνιο :devil:

Εχω δει σ'αυτη την εκπομπη με τους βρωμιαριδες τους Αγγλους, που αυτες που πανε να καθαρισουν χρησιμοποιουν π.χ. σοδα,λεμονι και αλλα που δεν ειναι καθαριστικα του εμποριου.Μα ποσο μπιχλες ειναι αυτοι?Οποτε βλεπω την εκπομπη φριτω!:eek:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...