Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα κόσμε!

Νιώθω ζόμπι, ξενύχταγα ακούγοντας το OST της ταινίας The Fountain και διάφορα κλασσικά κομμάτια για τσέλο :shifty: Πρέπει ν'αρχίσω δουλειά γιατί ανησυχώ για το κάψιμό μου. :eek:

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
  Στις 6/9/2011 στις 10:24 ΠΜ, *nenya* είπε

Καλημέρα κόσμε!

Νιώθω ζόμπι, ξενύχταγα ακούγοντας το OST της ταινίας The Fountain και διάφορα κλασσικά κομμάτια για τσέλο :shifty: Πρέπει ν'αρχίσω δουλειά γιατί ανησυχώ για το κάψιμό μου. :eek:

Τσεκαρε αυτο

http://www.discogs.com/Biosphere-Shenzhou/master/23439

Δημοσ.
  Στις 6/9/2011 στις 10:24 ΠΜ, *nenya* είπε

Καλημέρα κόσμε!

και εγω κατα τυχη ακουσα το ost και στην συνεχεια βρηκα την ταινια οπου και κολλησα. την ειδα 3 φορεσ σε 2 μερες. οσοι την ειδανε μαζι μου με κατακραξανε οτι δεν καταλαβαν τιποτα και οτι ειναι μουφα. επρεπε να διαβασω την εξηγηση του σκηνοθετη η αληθεια ειναι για να καταλαβω και εγω μερικα πραγματα και στην συνεχεια να τους την εξηγησω ωστε να με ξεκραξουνε.

Δημοσ.

στη συγκεκριμενη ταινια , η πλειοψηφια οσων την ειδαν επρεπε να διαβασουν την εξηγηση του σκηνοθετη.

ηταν μπερδεψο-κατασταση , βεβαια οχι κατι ξενο στις ταινιες του Αρονοφσκι.

Δημοσ.

Μετακόμισα σήμερα...καθάριζα το σπίτι...

Σκούπισα 2 φορές, σφουγγάρισα 2 φορές(με χλωρίνη) σφουγγάρισα και μια 3η φορά για να μυρίζει λεβάντα γιατί πριν μύριζε κλεισούρα, και ακόμα και στο 3ο σφουγγάρισμα το νερό ήταν μαύρο σχεδόν :cry:

Το καλό είναι ότι τώρα πια μυρίζει λεβάντα...αύριο θα κάνω το μπάνιο :fear:

Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να μείνω κατευθείαν εκεί :-D

Δημοσ.

διαβαζοντας τα απο πανω ,κουραστηκα.

ποσο να παιρνει αραγε μια εταιρια απολυμνασης-καθαρισμων...;

τραυματια , καλα κουραγια.

μπανιο , σιχαμα. και οπως λενε και τα αμερικανακια , ewwwwwwww.

Δημοσ.
  Στις 6/9/2011 στις 6:43 ΜΜ, kuzko21 είπε

διαβαζοντας τα απο πανω ,κουραστηκα.

ποσο να παιρνει αραγε μια εταιρια απολυμνασης-καθαρισμων...;

τραυματια , καλα κουραγια.

μπανιο , σιχαμα. και οπως λενε και τα αμερικανακια , ewwwwwwww.

Άστα να πάνε...και μπαλκόνι με κουβάδες νερού, και μετά σφουγγάρισμα και καθάρισμα τα κάγκελα και τα καλοριφέρ...κουράζομαι που τα θυμάμαι :-D

Το μπάνιο είναι το μεγάλο παλούκι αλλά θα το τακτοποιήσω αύριο (δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαντάζεσαι) , ευτυχώς που οι ιδιοκτήτες είχαν βάψει τους τοίχους, είχαν βάλει καινούρια πατώματα κ.τ.λ. γιατί αλλιώς δεν θα τελείωνα ποτέ :-D

Μαφάλντα εντάξει δεν μυρίζει τώρα, άφησα και τα παράθυρα ανοιχτά(κλειστά παντζούρια) και αύριο θα είναι μια χαρούλα ^_^

Δημοσ.

Εγω παλι απο το μπανιο θα ξεκιναγα,και θα εριχνα μεσα ολοκληρο μπουκαλι χλωρινη,να φυγει οτιδηποτε εχει μεινει απο τον προηγουμενο ενοικο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...