nikosgia Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 γιατι εσας τι αντρες σας αρεσουν? Παντως η ξαδελφη μου συμβιβαστηκε με αυτον....
pavlinara Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 α την μπερδεψα με την περδικα. αντε λεγε
washcloud Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 γιατι εσας τι αντρες σας αρεσουν? http://www.youtube.com/watch?v=dF76d0XRdiI
slipknot Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Εμάς 6η δημοτικού η ομάδα του Γ1 μας νίκαγε σχεδόν σε όλα τα διαλείμματα γιατί ήταν μουνόπανα και παίζαν βρώμικα. Όταν όμως παίξαμε με διαιτητή, στο τέλος της χρονιάς, και τους φορέσαμε το 6-2 μπροστά σε όλο το σχολείο τους έτσουξε λιγάκι. Αυτές ήταν αγνές εποχές, τότε που δεν υπήρχε ντόπα και έπαιζες μόνο για τη φανέλα. στειλε μου κι εσυ μια τετοια hot φωτογραφια και θα γυρισω σε σενα Είναι η πρώτη φορά που postάρω φωτογραφία μου κι αυτό επειδή μια τέτοια κίνηση μόνο ως "ματ" μπορεί να χαρακτηριστεί, τόσο για σένα όσο και για τους συμφορουμίτες. Εδώ είμαι εγώ και αράζω. Το pc είναι παλιάς κοπής διότι είμαι πληροφορικός και λάτρης του old school.
Προτεινόμενες αναρτήσεις