black_widow Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Γυμνάσιο ήταν νορμάλ πράγματα, αλλά λύκειο όντως αυτό που λες... Άκουγα κάτι τρελούς βαθμούς από συμμαθητές στο φροντιστήριο και σπαζόμουν άσχημα. Πήγαινα σε φροντιστήριο του Πειραιά , στην πόλη μου τότε είχε συνοικιακά μόνο και δεν ήμουν ικανοποιημένη . Τους βάζανε αέρα 19αρια -20αρια και τα τεστ τους ήταν γελοία. Εμείς γράφαμε σε στυλ πανελλαδικών κανονικά ( αλλά φυσικά με πολύ λιγότερη ώρα στη διάθεση μας ).Και είχαμε και φαινόμενα καθηγητών που κάνανε ιδιαίτερα μαύρα και όσοι πηγαίναμε φροντιστήριο " τιμωρούμασταν " ανάλογα ( γιατί τα σκας σε αυτούς και όχι σε εμένα ένα πράγμα ). Έχω σκληραγωγηθεί πολύ , στο ΤΕΙ μου φαίνονταν αγγελούδια οι καθηγητές ως προς τις απαιτήσεις τους. Και ανέχονταν και τα καταπληκτικά γράμματα μου στην εξεταστική ( ούτε εγώ δεν τα καταλαβαίνω πολλές φορές ).
*nenya* Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Βλέπω θρεντ για γυναίκες οπότε περνάω να πω ένα γεια.
Pantelwolf Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτα ειναι . ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ? η κοπέλα πριν ακόμη της προταθεί πέρασε από το σωστό θρεντ Καλως σας βρηκαμε δεσποινις στο ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ
black_widow Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Βλέπω θρεντ για γυναίκες οπότε περνάω να πω ένα γεια. Καλώς την ( στο τόπικ αυτό αυτό βέβαια θα βρεις και πολλούς άντρες ... )
Marria Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Nαι οπου δουν γυναικες, τσουπ και οι ανδρες
Pantelwolf Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Οταν δε γινεται ετσι ρωτατε "που εχουν χαθει οι αντρες" και "δεν ειναι πια οπως παλια, αρσενικά" γενικα παραπονο να γινεται Ps. Black, αυριο μεσημερακι, καφε.
nikosgia Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Nαι οπου δουν γυναικες, τσουπ και οι ανδρες Ειμεθα Διακριτικοι....... :P
Marria Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Ειμεθα Διακριτικοι....... :P Ναι το εχετε αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις