Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αυτό αυτό. Μας γάμησαν το απολυτήριο...

Το χειρότερο ήταν που είχα Α.Ο.Θ. και Μαθηματικά γενικής χαμηλότερο βαθμό σχολείου από αυτό που έγραψα πανελλαδικές... Μαθηματικά γενικής έβαζε βαθμούς στην τύχη , ούτε καν είχαμε γράψει ποτέ τεστ , ούτε μας είχε εξετάσει. Ο καθηγητής του Α.Ο.Θ. δε με είχε χωνεύσει από την αρχή και όταν είδε το 19, κάτι στο τεστ του έκατσε ακόμα πιο στραβά.Και όλη η τάξη να έκανε φασαρία εγώ με το που έκανα κιχ τα άκουγα . Εντάξει ήμουν και λίγο κοπανατζού αλλά γιατί θα έπρεπε αυτοί να θιχτούν στην τελική , δεν έκανα διακρίσεις στις κοπάνες ...

Το κλου της υπόθεσης ήταν Φυσική γενικής , 9αρια -10αρια και δύο 16αρια ( ήμουν ένα από τα δύο 16αρια ). Τα τεστ μας διορθωμένα δεν τα είδαμε ποτέ !

Της θεωρητικής πάντως γενικά μας θάβανε συνέχεια , " αν ήσασταν έξυπνοι δε θα χρειαζόταν να πάτε θεωρητική " , " η θετική είναι η ελίτ μας " και μας τιμωρούσαν ανάλογα στους βαθμούς όλους ( δεν ήμουν μόνο εγώ η τυχερή ).

Πολύ ωραία τα σχολικά χρόνια ...not

Χρειάστηκε να πάω ΤΕΙ για να δω βαθμούς της προκοπής , φαντάσου :mrgreen:

Δημοσ.

Θυμάμαι στο δημοτικό που μια χρονιά είχαν διοργανωθεί αγώνες μπάσκετ και βόλευ, με τους τελικούς να γίνονται προς το καλοκαίρι. Το αντρικό τμήμα της τάξης μου σάρωσε κατακτώντας και τις 2 κούπες. Στο μπάσκετ μετά το τέλος του τελικού θυμάμαι χαρακτηριστικά να παίζει το We are the champions και τους αντιπάλους (4η δημοτικού) να κλαίνε.

Δημοσ.

Το χειρότερο ήταν που είχα Α.Ο.Θ. και Μαθηματικά γενικής χαμηλότερο βαθμό σχολείου από αυτό που έγραψα πανελλαδικές... Μαθηματικά γενικής έβαζε βαθμούς στην τύχη , ούτε καν είχαμε γράψει ποτέ τεστ , ούτε μας είχε εξετάσει. Ο καθηγητής του Α.Ο.Θ. δε με είχε χωνεύσει από την αρχή και όταν είδε το 19, κάτι στο τεστ του έκατσε ακόμα πιο στραβά.Και όλη η τάξη να έκανε φασαρία εγώ με το που έκανα κιχ τα άκουγα . Εντάξει ήμουν και λίγο κοπανατζού αλλά γιατί θα έπρεπε αυτοί να θιχτούν στην τελική , δεν έκανα διακρίσεις στις κοπάνες ...

Της θεωρητικής πάντως γενικά μας θάβανε συνέχεια , " αν ήσασταν έξυπνοι δε θα χρειαζόταν να πάτε θεωρητική " , " η θετική είναι η ελίτ μας " και μας τιμωρούσαν ανάλογα στους βαθμούς όλους ( δεν ήμουν μόνο εγώ η τυχερή ).

Πολύ ωραία τα σχολικά χρόνια ...not

Χρειάστηκε να πάω ΤΕΙ για να δω βαθμούς της προκοπής , φαντάσου :mrgreen:

σε όλα τα λύκεια χαρίζανε βαθμούς στα γενικής, για να βγάλουν τα παιδιά απολυτήριο και να κάτσουν να ασχοληθούν με τις πανελλαδικές μόνο. Εμείς όμως, 10 και 11 στα φιλολογικά γαμώ τον δια

Δημοσ.

E πηρε προβατα ο πατερας μου το '07.

με δουλευεις; ειχα συμμαθητες που ερχοντουσαν κανονικα στο σχολειο με το απογευμα ηταν στο χωραφι.

Δημοσ.

σε όλα τα λύκεια χαρίζανε βαθμούς στα γενικής, για να βγάλουν τα παιδιά απολυτήριο και να κάτσουν να ασχοληθούν με τις πανελλαδικές μόνο. Εμείς όμως, 10 και 11 στα φιλολογικά γαμώ τον δια

Φυσικά μας σφάζανε και στα ενδοσχολικά έτσι :rolleyes: Έχω βαθμό απολυτηρίου ίδιο σχεδόν με τα μόρια των πανελλαδικών. Ενδοσχολικά βάζανε καλούς βαθμούς μόνο σε αυτούς που δεν είχαν βλέψεις για πανελλαδικές . Οπότε αυτοί έχουν καλύτερο μέσο όρο από εμένα ( φαντάζομαι ).

Σκέφτομαι να μη γράφω βαθμό απολυτηρίου λυκείου στο βιογραφικό γιατί στην τελευταία συνέντευξη με σφάξανε με το γάντι μόλις είδανε το βαθμό και φυσικά άντε να τους πείσεις ότι σε εμάς ήταν αυστηρά και δε χαρίζανε 20αρια.

Δημοσ.

Φυσικά μας σφάζανε και στα ενδοσχολικά έτσι :rolleyes: Έχω βαθμό απολυτηρίου ίδιο σχεδόν με τα μόρια των πανελλαδικών. Ενδοσχολικά βάζανε καλούς βαθμούς μόνο σε αυτούς που δεν είχαν βλέψεις για πανελλαδικές . Οπότε αυτοί έχουν καλύτερο μέσο όρο από εμένα ( φαντάζομαι ).

Σκέφτομαι να μη γράφω βαθμό απολυτηρίου λυκείου στο βιογραφικό γιατί στην τελευταία συνέντευξη με σφάξανε με το γάντι μόλις είδανε το βαθμό και φυσικά άντε να τους πείσεις ότι σε εμάς ήταν αυστηρά και δε χαρίζανε 20αρια.

Ένα σου λέω. 12.7 απολυτήριο, 15 μέσο όρο πανελλαδικών..

Δημοσ.

Θυμάμαι στο δημοτικό που μια χρονιά είχαν διοργανωθεί αγώνες μπάσκετ και βόλευ, με τους τελικούς να γίνονται προς το καλοκαίρι. Το αντρικό τμήμα της τάξης μου σάρωσε κατακτώντας και τις 2 κούπες. Στο μπάσκετ μετά το τέλος του τελικού θυμάμαι χαρακτηριστικά να παίζει το We are the champions και τους αντιπάλους (4η δημοτικού) να κλαίνε.

Εμάς 6η δημοτικού η ομάδα του Γ1 μας νίκαγε σχεδόν σε όλα τα διαλείμματα γιατί ήταν μουνόπανα και παίζαν βρώμικα. Όταν όμως παίξαμε με διαιτητή, στο τέλος της χρονιάς, και τους φορέσαμε το 6-2 μπροστά σε όλο το σχολείο τους έτσουξε λιγάκι.

Δημοσ.

Ένα σου λέω. 12.7 απολυτήριο, 15 μέσο όρο πανελλαδικών..

Ω ναι τελικά υπάρχουν και χειρότερα λύκεια :shock: Την είχαν δει πολύ πρότυπο οι δικοί μας . Εδώ κάνανε και κάτι τραγικά στο γυμνάσιο να μας κάνουν και ύλη πιο προχωρημένη λες και άμα είχαμε κενά κάποιων χρόνων θα καταλαβαίναμε τι μας παραδίδουν ένα πράγμα . Το αποκορύφωμα ήταν η χημεία , δεν υπήρχε φροντιστήριο καν που να σε δεχτεί για μάθημα , μας λέγανε " επειδή είναι τρελάρας αυτός΄, θα προσπαθήσουμε εμείς να διδάξουμε χημεία πρωτοετών σε άτομα γ γυμνασίου ; ". Τελικά γρι δεν καταλάβαμε ποτέ :devil: Σύμφωνα με τα λεγόμενα του επειδή δεν καταλαβαίναμε δεν έπρεπε να πάμε λύκειο καθόλου και μας έλεγε αφήστε το , κανα ΤΕΕ και πολύ σας είναι...

Δημοσ.

Ω ναι τελικά υπάρχουν και χειρότερα λύκεια :shock: Την είχαν δει πολύ πρότυπο οι δικοί μας .

Γυμνάσιο ήταν νορμάλ πράγματα, αλλά λύκειο όντως αυτό που λες... Άκουγα κάτι τρελούς βαθμούς από συμμαθητές στο φροντιστήριο και σπαζόμουν άσχημα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...