-nick- Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 μην μου πειτε οτι στο δημοτικο δεν τα παιρνατε ολα 10 ρε σεις. Στο δημοτικο το αριστα ηταν το Α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 ειχα 9 γυμναστικη. απο τοτε δεν τη χωνευα. την γυμναστικη του σχολειου ουτε εγω την χωνευα παντα επαιρνα χαλια βαθμους γτ την σνομπαρα ενω εξωσχολικα εκανα πολυ πιο δυσκολα αθληματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 ντρεπόσουν; Ε μωρέ... Με είχε δει η δασκάλα που χάζευα τα μπούτια της και όσο να'ναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μεγαλα ηταν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω ημουν και σημαιοφορος ε. στο δημοτικο; ποιος το μετραει αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Και γυμνασιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_widow Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 μην μου πειτε οτι στο δημοτικο δεν τα παιρνατε ολα 10 ρε σεις. Και όμως καμία σχέση. Γ δημοτικού είχαμε και ένα δάσκαλο που ήταν γάμησε τα αυστηρός και μας είχε πρήξει με ορθογραφία , γραμματική , έβαζε πάρα πάρα πολλές ασκήσεις κ.λ.π. Αυτός μας έβαζε 7 -8 αρια. Αλλά και με τις άλλες δασκάλες το 10 δεν ήταν και τόσο συχνό. Μα να μην έχω πάει ούτε σε ένα σχολείο με ελαστική βαθμολογία ; Να μην πιάσω γυμνάσιο - λύκειο , μιλάμε για σφαγή... Τη κλίμακα στο δημοτικό δε τη θυμάμαι , αν ήταν Α , Β , Γ αντιστοιχήστε ανάλογα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Ενταξει εγω λυκειο δε πηγα, δε ξερω να πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Και όμως καμία σχέση. Γ δημοτικού είχαμε και ένα δάσκαλο που ήταν γάμησε τα αυστηρός και μας είχε πρήξει με ορθογραφία , γραμματική , έβαζε πάρα πάρα πολλές ασκήσεις κ.λ.π. Αυτός μας έβαζε 7 -8 αρια. Αλλά και με τις άλλες δασκάλες το 10 δεν ήταν και τόσο συχνό. Μα να μην έχω πάει ούτε σε ένα σχολείο με ελαστική βαθμολογία ; Να μην πιάσω γυμνάσιο - λύκειο , μιλάμε για σφαγή... για μενα η σφαγη αρχισε στο κολλεγιο και μετα στο πανεπιστημειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gang Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Να μην πιάσω γυμνάσιο - λύκειο , μιλάμε για σφαγή... αυτό αυτό. Μας γάμησαν το απολυτήριο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Στο δημοτικο το αριστα ηταν το Α. μεχρι την γ δημοτικου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Ενταξει εγω λυκειο δε πηγα, δε ξερω να πω. τεχνικο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Στο δημοτικο το αριστα ηταν το Α. Όχι σε όλες τις τάξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gang Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 τεχνικο; γιατί το τεχνικό δεν είναι λύκειο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Impious Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 γιατι ηταν μαλακιστηρια γιατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις