-nick- Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 μην μου πειτε οτι στο δημοτικο δεν τα παιρνατε ολα 10 ρε σεις. Στο δημοτικο το αριστα ηταν το Α.
evabb Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 ειχα 9 γυμναστικη. απο τοτε δεν τη χωνευα. την γυμναστικη του σχολειου ουτε εγω την χωνευα παντα επαιρνα χαλια βαθμους γτ την σνομπαρα ενω εξωσχολικα εκανα πολυ πιο δυσκολα αθληματα.
pappous_soulis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 ντρεπόσουν; Ε μωρέ... Με είχε δει η δασκάλα που χάζευα τα μπούτια της και όσο να'ναι...
evabb Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω ημουν και σημαιοφορος ε. στο δημοτικο; ποιος το μετραει αυτο;
black_widow Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 μην μου πειτε οτι στο δημοτικο δεν τα παιρνατε ολα 10 ρε σεις. Και όμως καμία σχέση. Γ δημοτικού είχαμε και ένα δάσκαλο που ήταν γάμησε τα αυστηρός και μας είχε πρήξει με ορθογραφία , γραμματική , έβαζε πάρα πάρα πολλές ασκήσεις κ.λ.π. Αυτός μας έβαζε 7 -8 αρια. Αλλά και με τις άλλες δασκάλες το 10 δεν ήταν και τόσο συχνό. Μα να μην έχω πάει ούτε σε ένα σχολείο με ελαστική βαθμολογία ; Να μην πιάσω γυμνάσιο - λύκειο , μιλάμε για σφαγή... Τη κλίμακα στο δημοτικό δε τη θυμάμαι , αν ήταν Α , Β , Γ αντιστοιχήστε ανάλογα.
athlios Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Ενταξει εγω λυκειο δε πηγα, δε ξερω να πω.
evabb Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Και όμως καμία σχέση. Γ δημοτικού είχαμε και ένα δάσκαλο που ήταν γάμησε τα αυστηρός και μας είχε πρήξει με ορθογραφία , γραμματική , έβαζε πάρα πάρα πολλές ασκήσεις κ.λ.π. Αυτός μας έβαζε 7 -8 αρια. Αλλά και με τις άλλες δασκάλες το 10 δεν ήταν και τόσο συχνό. Μα να μην έχω πάει ούτε σε ένα σχολείο με ελαστική βαθμολογία ; Να μην πιάσω γυμνάσιο - λύκειο , μιλάμε για σφαγή... για μενα η σφαγη αρχισε στο κολλεγιο και μετα στο πανεπιστημειο.
gang Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Να μην πιάσω γυμνάσιο - λύκειο , μιλάμε για σφαγή... αυτό αυτό. Μας γάμησαν το απολυτήριο...
pavlinara Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Στο δημοτικο το αριστα ηταν το Α. μεχρι την γ δημοτικου
evabb Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Ενταξει εγω λυκειο δε πηγα, δε ξερω να πω. τεχνικο;
slipknot Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Στο δημοτικο το αριστα ηταν το Α. Όχι σε όλες τις τάξεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις