slipknot Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 θυμάμαι στο δημοτικό χαράκωνα συμμαθήτριες με κάρτες πόκεμον
athlios Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι εγω νομιζα λεγαμε τι καναμε στο δημοτικο. Επισης εκλεβα τα μολυβια των συμμαθητων μου και θυμαμαι ειχα καρφωσει σε εναν πουστη ενα.
evabb Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Θυμαμαι στο δημοτικο την επαιζα στις τουαλετες. τα εκανες πανω σε τετοια ηλικια γι αυτο ησουν παντα σε αποσταση ασφαλειας απο τις τουαλετες;
pappous_soulis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Θυμάμαι στο δημοτικό τη Φωτεινή που με πήρε αγκαλιά να με παρηγορήσει που έχασα και τη τελευταία μου τάπα ποκεμον στο 3ο διάλειμμα.
athlios Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 τα εκανες πανω σε τετοια ηλικια γι αυτο ησουν παντα σε αποσταση ασφαλειας απο τις τουαλετες; Γενικα το πουλι δε το εχουμε μονο για να κατουραμε. Θα μαθεις ομως.
evabb Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Γενικα το πουλι δε το εχουμε μονο για να κατουραμε. Θα μαθεις ομως. ωπα ρε σκιστη που γαμαγες στο δημοτικο. εσυ κι ο τσακ μονο δλδ.
salliara Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Γενικα το πουλι δε το εχουμε μονο για να κατουραμε. Θα μαθεις ομως.
athlios Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Eυακι >http://www.youtube.com/watch?v=Uf_xWCAdrB4#t=2m18s ωπα ρε σκιστη που γαμαγες στο δημοτικο. εσυ κι ο τσακ μονο δλδ. Δε φταιω γω που την ειχα μεγαλη.
Chrisxxx Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Θυμάμαι στο δημοτικό τη Φωτεινή που με πήρε αγκαλιά να με παρηγορήσει που έχασα και τη τελευταία μου τάπα ποκεμον στο 3ο διάλειμμα. και μετα και μετα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις