Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο στρατός είναι σαν την περίοδο : προσδιορίζει το φύλο σου, είναι υποχρεωτικός, ο καθένας τον περνάει διαφορετικά και πολλοί γκρινιάζουν γι' αυτόν.

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ο στρατός είναι σαν την περίοδο : προσδιορίζει το φύλο σου, είναι υποχρεωτικός, ο καθένας τον περνάει διαφορετικά και πολλοί γκρινιάζουν γι' αυτόν.

Έλιωσα :lol:

Δημοσ.

επισης η κοιλια μου πρηζεται απιστευτα λες και ειμαι εγκυος. :cry:

ερωτηση: μονο εγω δεν μπορω να κοιμηθω απο τους πονους;

Ναι τις πρώτες δύο - τρεις ημέρες και εγώ τα ίδια έχω + ότι δεν μπορώ να κοιμηθώ γιατί έχω να πάω και τουαλέτα . Τις επόμενες ημέρες ξεραίνομαι στον ύπνο. Πότε θα καθιερωθεί η άδεια για 2 -3 ημέρες το μήνα για περίοδο στον ιδιωτικό τομέα ή να εργάζεσαι από το σπίτι ; Επίσης στην εξεταστική στο ΤΕΙ έγραφα βιαστικά για να την κάνω ή δεν πήγαινα και το άφηνα για την επόμενη...

Για να μην πω όλους τους τσακωμούς σε σχέση τους κάνω τότε ( παραλογίζομαι κανονικά ) και δεν έχω βρει έναν να μη δίνει σημασία , να πει " άστην να λέει , έχει περίοδο " ;

Ε όχι ρε παιδιά λογοκρισία στο γυναικείο topic μας , μη το διαβάζετε στην τελική. :devil:

Δημοσ.

Ας πουμε για στρατο τοτε.Να πω με ποσους πηγα μεσα στην μοναδα?

Eίναι η πρώτη φορά που ακούω να μιλάει κάποιος για τον στρατό με αυτή την λογική.

Πέρασες καλά δηλαδή;

Δημοσ.

Ναι τις πρώτες δύο - τρεις ημέρες και εγώ τα ίδια έχω + ότι δεν μπορώ να κοιμηθώ γιατί έχω να πάω και τουαλέτα . Τις επόμενες ημέρες ξεραίνομαι στον ύπνο. Πότε θα καθιερωθεί η άδεια για 2 -3 ημέρες το μήνα για περίοδο στον ιδιωτικό τομέα ή να εργάζεσαι από το σπίτι ; Επίσης στην εξεταστική στο ΤΕΙ έγραφα βιαστικά για να την κάνω ή δεν πήγαινα και το άφηνα για την επόμενη...

Για να μην πω όλους τους τσακωμούς σε σχέση τους κάνω τότε ( παραλογίζομαι κανονικά ) και δεν έχω βρει έναν να μη δίνει σημασία , να πει " άστην να λέει , έχει περίοδο " ;

Ε όχι ρε παιδιά λογοκρισία στο γυναικείο topic μας , μη το διαβάζετε στην τελική. :devil:

γαμωτο,οταν το κανα αυτο με μια κοπελα που ειχα πιο παλια , μου ελεγε: καλα , δε σε νοιαζει τιποτα για μενα , σου μιλαω και κανεις τον χαζο και τετοια ! :o :(

Δημοσ.

που θα παει θα μαθω εναν τροπο να μην επιβαρυνω την αλλη παραπανω οταν εχει περιοδο αλλα και να μη καταλαβαινει οτι ειμαι..συγκαταβατικος :P :P (αν και δυσκολο γιατι οι γυναικες τα καταλαβαινουν ολα αλλα νταξει)

Δημοσ.

Ας πουμε για στρατο τοτε.Να πω με ποσους πηγα μεσα στην μοναδα?

Χαχαχαχα ανυπομονουμε να ακουσουμε :P

Δημοσ.

εμενα οταν με βλεπει να φορτωνω (ετσι χωρις λογο, απο την περιοδο) μου λεει σε ολα ναι. :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...