evabb Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 ελα βρε δεν ειναι ντροπη. Θα κανεις παρεα με τον τοξοβολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Λεω να πλακωσουμε παλι τα flames σχετικα με το φαι. Φαση ειχε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 ειμαι στο μπαλκονι και βλεπω εναν γερανο της αστυνομιας που ηρθε να μαζεψει ενα αμαξι που εκλεινε τον δρομο και δε χωρουσε να περασει το λεωφορειο,εχει μιση ωρα που κλεινει τον δρομο. σκεψου τωρα να ερθει αυτος που εχει το αμαξι τι γαμοσταυριδια εχει να ακουσει!! ωχ ναι ηρθε ο τυπος . τον γραφει η αστυνομια τωρα. πωπω να ανοιξει η γη να σε καταπιει! δυο δωδεκαρια στην σειρα. λυπαμαι αυτους που περιμενουν το λεωφορειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Εσύ Παυλίνα ρίχνεις γαμοσταυρίδια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 σκεψου να περιμενεις το λεωφορειο να πας στην δουλεια σου και να σου τυχει κατι τετοιο. εγω και ριχνω κι ακουω. ακομη θυμαμαι τον τυπα που ηρθε και με ελεγε μπαζο με εφτυνε και κλωτσουσε το αμαξι μου. μονο και μονο επειδη τον εβρισα που περασε με στοπ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μια χαρά. Χαμηλώνεις το κάθισμα, βάζεις μουσικούλα και περιμένεις. edit: α, ώστε ρίχνεις. Και να σου πω, δε ντρέπεσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 να ντραπω? οχι. ακομη τον θυμαμαι τον καριολη. ειχε μαυρο μηχανακι με λαμιωτικες πινακιδες. α ρε σκατομπαζο που θα τολμησεις να μου κλωτσησεις το αμαξι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δηλαδή την Ημέρα της Κρίσης αυτή θα είναι η δικαιολογία σου; Ότι δε σταμάτησε στο ΣΤΟΠ ο άλλος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Παυλινα τι αλλο του εκανες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Του'κλασε μια μάντρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 τωρα του παιρνουν τις πινακιδες. καημενο μαυρο τογιοτα τσελικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 τσελιΝγκα. αγραμματη τουμπιωτισσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Του'κλασε μια μάντρα. ελα να κλασω μια και τα δικα σου και μετα μιλα toyota celica Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 παυλινα θα μου κλασεις τη μαντρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 ΠΑυλινα σε λατρευωωωωωωωωωω Αααα δεν εαντεχω..εχω λιωσει στο γελιο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις