Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ημαρτον τι αηδιες ειναι αυτες :eek:

Eπειδη δε ξερεις να τρως και δεν εχεις βγει εξω απο ευρωπη , δε σημαινει οτι ειναι αηδιες.

Δημοσ.

δοκιμαστε πρωτα τπτ αλλο εκτος απο την απελπιστικα περιορισμενη ελληνικη κουζινα ως προς τις γευσεις, τους συνδιασμους και κυριως τα υλικα και μετα ανοιχτε το στομα σας περι αψητων κρεατων και gourmet κουζινα.

υγ τα ελληνικοποιημενα ε8νικ εστιατορια δεν πιανονται ως γευστικη εμπειρια.

Αυτό.

Αν δεν δοκιμάσεις δεν μπορείς να κρίνεις.

Η όσφρηση και η όραση δεν μετράνε,στην τελική σκέψου πόσα μύρια άτομα τα τρώνε.

Δημοσ.

Αυτό.

Αν δεν δοκιμάσεις δεν μπορείς να κρίνεις.

Η όσφρηση και η όραση δεν μετράνε,στην τελική σκέψου πόσα μύρια άτομα τα τρώνε.

επειδη ειναι εικονα, κρινω την εμφανιση του πιατου, ειναι σαν να το εχεις περασει απο το μπλεντερ, μπορει να ειναι ωραιο αλλα ετσι οπως παρουσιαζεται δεν σου κανει καμια ορεξη να το φας.

και η οσφρηση και η οραση μετρα περισσοτερο απο την γευση. φαε οτιδηποτε με κλειστα τα ματια και βουλωμενη μυτη και μετα πες μου αν σου αρεσε.

Δημοσ.

Eπειδη δε ξερεις να τρως και δεν εχεις βγει εξω απο ευρωπη , δε σημαινει οτι ειναι αηδιες.

Σαν ζωντανα σκουληκακια μοιαζουν .Και ως γνωστος οι κινεζοι τρωνε και περιεργα πραγματα.. :fear: :fear: επομενως αν δεν εχεις περιεργες ορεξεις δεν στο συστηνω γενικοτερα..

Δημοσ.

επειδη ειναι εικονα, κρινω την εμφανιση του πιατου, ειναι σαν να το εχεις περασει απο το μπλεντερ, μπορει να ειναι ωραιο αλλα ετσι οπως παρουσιαζεται δεν σου κανει καμια ορεξη να το φας.

και η οσφρηση και η οραση μετρα περισσοτερο απο την γευση. φαε οτιδηποτε με κλειστα τα ματια και βουλωμενη μυτη και μετα πες μου αν σου αρεσε.

Ευάκι το ξέρω.Το σχόλιο ήταν επειδή όταν είχα πει ότι οπτικά δεν με τραβάει να φάω ωμό κρέας, μου είπατε και εσύ και ο Τούφας αν δεν δοκιμάσεις δεν ξέρεις.

Συμφωνούμε λοιπόν ότι η εικόνα αλλά και η όσφρηση παίζουν μεγάλο ρόλο.Πως την ευχή τρως ωμό κιμά με τηγανιτές πατάτες;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...