freedubus Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 γαμηθείτε ρε που περιμένετε να σχολιάσω θετικά οποιοδήποτε θηλυκό ηλικίας 18-22. την χειρότερη ηλικία της γυναίκας. δε μπα να ναι και η τριφασική γιν.
YiN Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Πωπωπωπ κούραση, μια γαμημένη φωτό κοντό μαλλί φάση.
freedubus Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 κανονικά δεν θα πρεπε όσο γερνάς να τα κονταίνεις ;
freedubus Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μιλάς εκ πείρας; ντόντ γουόρι και μόλις πάρω οριστικά το γιωτόχαρτο θα τα αφήσω μέχρι τον κώλο
YiN Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 ντόντ γουόρι και μόλις πάρω οριστικά το γιωτόχαρτο θα τα αφήσω μέχρι τον κώλο
Toufas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Thanks honey... Μου φαινεται πως αφησατε την παυλινα και πιασατε το μαρακι για δουλεμα,ε;;;;; 'Νυχταααααα Εγω δεν ειπα τιποτα για κοροϊδια! Αλλα τωρα παω για υπνο γιατι αυριο ξεκιναω πρωτη μερα στην δουλεια
evabb Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 γαμηθείτε ρε που περιμένετε να σχολιάσω θετικά οποιοδήποτε θηλυκό ηλικίας 18-22. την χειρότερη ηλικία της γυναίκας. δε μπα να ναι και η τριφασική γιν. γιατι το λες αυτο;
black_widow Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Παρεξήγησες, δεν είπα ότι δεν με ενδιαφέρει αν θα αρέσω στους άλλους ή όχι. Είπα ότι είναι τόσο υποκειμενικό το τι είναι ωραίο και τι όχι που δεν μπορείς να πεις ότι θα κάνω αυτό ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΕΣΩ. Σε άλλους αρέσουν τα πολλά σκουλαρίκια, τα μεγάλα βυζιά, τα πολύχρωμα μαλλιά, τα βαμμένα νύχια, τα μακρυά νύχια, οι κοντές φούστες, οι μπότες, τα ψηλά παπούτσια κ.τ.λ. Δεν είναι δυνατόν να κάνεις πράγματα που επηρεάζουν το ποιος είσαι επειδή νομίζεις ότι έτσι θα αρέσεις. Επομένως το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι ένας συμβιβασμός, να κάνεις στον εαυτό σου τις αλλαγές που σου αρέσουν μέσα σε φυσιολογικά πλαίσια. Δηλαδή, μπορείς να κόψεις τα μαλλιά σου κοντά αν το θέλεις, σε πολλούς θα αρέσουν πιθανότατα, αλλά δεν θα ξυρίσεις το κεφάλι σου γιατί είναι πολύ δύσκολο να έχεις καλό αποτέλεσμα. Βέβαια υπάρχουν και άνθρωποι που ότι και να κάνουν έχουν μια γοητεία. Π.χ από πρόσφατη σκηνή που έχω στο μυαλό μου, η Audrey Hepburn στο πρωινό στου Tiffani's σε ένα πλάνο έχει κάνει φόρεμα ένα σεντόνι, αλλά συνεχίζει να είναι θεά. You get my point? Αυτό εννοώ και εγώ . Παν μέτρον άριστον που λένε.
pavlinara Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 με προβληματισατε με αυτο που με ειπατε για τα κασερια. δηλαδη εγω τωρα τι κασερι πρεπει να παιρνω? γκουντα? ενταμ? η εμμενταλ? το γκουντα ειναι σιγουρα το πιο νοστιμο. το εμμενταλ ειναι αυτο με τις τρυπες. το ενταμ τι ειναι? το cheddar? το cheddar ειναι εκεινο το πολυ πορτοκαλι που σου βαζουν και στα νατσος οταν πας στα village σωστα?
pappous_soulis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 με προβληματισατε με αυτο που με ειπατε για τα κασερια. δηλαδη εγω τωρα τι κασερι πρεπει να παιρνω? γκουντα? ενταμ? η εμμενταλ? το γκουντα ειναι σιγουρα το πιο νοστιμο. το εμμενταλ ειναι αυτο με τις τρυπες. το ενταμ τι ειναι? το cheddar? το cheddar ειναι εκεινο το πολυ πορτοκαλι που σου βαζουν και στα νατσος οταν πας στα village σωστα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις