Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

γαμηθείτε ρε που περιμένετε να σχολιάσω θετικά οποιοδήποτε θηλυκό ηλικίας 18-22.

την χειρότερη ηλικία της γυναίκας. δε μπα να ναι και η τριφασική γιν.

Δημοσ.

Thanks honey...

Μου φαινεται πως αφησατε την παυλινα και πιασατε το μαρακι για δουλεμα,ε;;;;;

'Νυχταααααα

Εγω δεν ειπα τιποτα για κοροϊδια!

Αλλα τωρα παω για υπνο γιατι αυριο ξεκιναω πρωτη μερα στην δουλεια

Δημοσ.

γαμηθείτε ρε που περιμένετε να σχολιάσω θετικά οποιοδήποτε θηλυκό ηλικίας 18-22.

την χειρότερη ηλικία της γυναίκας. δε μπα να ναι και η τριφασική γιν.

γιατι το λες αυτο;

Δημοσ.

Παρεξήγησες, δεν είπα ότι δεν με ενδιαφέρει αν θα αρέσω στους άλλους ή όχι. Είπα ότι είναι τόσο υποκειμενικό το τι είναι ωραίο και τι όχι που δεν μπορείς να πεις ότι θα κάνω αυτό ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΕΣΩ. Σε άλλους αρέσουν τα πολλά σκουλαρίκια, τα μεγάλα βυζιά, τα πολύχρωμα μαλλιά, τα βαμμένα νύχια, τα μακρυά νύχια, οι κοντές φούστες, οι μπότες, τα ψηλά παπούτσια κ.τ.λ. Δεν είναι δυνατόν να κάνεις πράγματα που επηρεάζουν το ποιος είσαι επειδή νομίζεις ότι έτσι θα αρέσεις.

Επομένως το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι ένας συμβιβασμός, να κάνεις στον εαυτό σου τις αλλαγές που σου αρέσουν μέσα σε φυσιολογικά πλαίσια. Δηλαδή, μπορείς να κόψεις τα μαλλιά σου κοντά αν το θέλεις, σε πολλούς θα αρέσουν πιθανότατα, αλλά δεν θα ξυρίσεις το κεφάλι σου γιατί είναι πολύ δύσκολο να έχεις καλό αποτέλεσμα. Βέβαια υπάρχουν και άνθρωποι που ότι και να κάνουν έχουν μια γοητεία. Π.χ από πρόσφατη σκηνή που έχω στο μυαλό μου, η Audrey Hepburn στο πρωινό στου Tiffani's σε ένα πλάνο έχει κάνει φόρεμα ένα σεντόνι, αλλά συνεχίζει να είναι θεά. You get my point?

Αυτό εννοώ και εγώ . Παν μέτρον άριστον που λένε.

Δημοσ.

με προβληματισατε με αυτο που με ειπατε για τα κασερια. δηλαδη εγω τωρα τι κασερι πρεπει να παιρνω? γκουντα? ενταμ? η εμμενταλ? το γκουντα ειναι σιγουρα το πιο νοστιμο. το εμμενταλ ειναι αυτο με τις τρυπες. το ενταμ τι ειναι? το cheddar?

το cheddar ειναι εκεινο το πολυ πορτοκαλι που σου βαζουν και στα νατσος οταν πας στα village σωστα?

Δημοσ.

με προβληματισατε με αυτο που με ειπατε για τα κασερια. δηλαδη εγω τωρα τι κασερι πρεπει να παιρνω? γκουντα? ενταμ? η εμμενταλ? το γκουντα ειναι σιγουρα το πιο νοστιμο. το εμμενταλ ειναι αυτο με τις τρυπες. το ενταμ τι ειναι? το cheddar?

το cheddar ειναι εκεινο το πολυ πορτοκαλι που σου βαζουν και στα νατσος οταν πας στα village σωστα?

1295660001831.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...