freedubus Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στάνταρ γυμνάσιο (προσέξτε την κλασική εφηβοαμήχανη έκφραση είμαι-άσκημη-σπυριάρα-χονδρή-γουατέβερ-μην-με-τραβάτε-φωτό, το χαμηλωμένο βλέμμα μακριά από το φακό και το αρκουδοπόδι κάτω απ την αριστερή μασχάλη)
jason_rethymno Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 3η Συνάντηση Insomniacs 2011 στις 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ
YiN Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στάνταρ γυμνάσιο (προσέξτε την κλασική εφηβοαμήχανη έκφραση είμαι-άσκημη-σπυριάρα-χονδρή-γουατέβερ-μην-με-τραβάτε-φωτό, το χαμηλωμένο βλέμμα μακριά από το φακό και το αρκουδοπόδι κάτω απ την αριστερή μασχάλη) 19-20 χρονών είμαι στη φωτό. Μαλάκα. Κατατά ίσως κάποτε τα ξανακόψω.
Lucifer Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στάνταρ γυμνάσιο (προσέξτε την κλασική εφηβοαμήχανη έκφραση είμαι-άσκημη-σπυριάρα-χονδρή-γουατέβερ-μην-με-τραβάτε-φωτό, το χαμηλωμένο βλέμμα μακριά από το φακό και το αρκουδοπόδι κάτω απ την αριστερή μασχάλη) Ρε μαλάκα;
freedubus Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε μαλάκα; ε τι φταίω αμα τουλάχιστον φωτογραφικά ειχε παρατεταμένη εφηβεία;
gang Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 αρχες αυγουστου α, έλεγα μήπως το ξανακούρεψες που έλεγες...
Lucifer Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 ε τι φταίω αμα τουλάχιστον φωτογραφικά ειχε παρατεταμένη εφηβεία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις