caution Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε Traumatias και οι φίλοι μου και εγώ έχουμε το σθένος να παραδεχόμαστε ότι ποοοοοολλλλά πράγματα στην εμφάνισή μας, τα βελτιώνουμε για να αρέσουμε στους άλλους! Κυρίως στις γυναίκες, αλλά και γενικά στον περίγυρο. Εσύ; Δεν το βρίσκεις πολύ εγωπαθές, κομπλεξικό και ξιπασμένο να λες ότι θέλεις να αρέσεις μόνο στον εαυτό σου; Honestly? Τι είναι αυτό; Άμυνα ξερωγω;
μαφαλντα Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Eγω τα εχω οπως την 2 και εχω να τα πλυνω απτον ιουνιο. Λιγδιάρης είσαι; Στην 5και 6 είναι ωραίος.
slipknot Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Eγω τα εχω οπως την 2 και εχω να τα πλυνω απτον ιουνιο. Εγώ τα έχω έτσι.
liopyr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Στην 5και 6 είναι ωραίος. Ενώ στις άλλες δε θα του καθόσουν ξερωγω.
black_widow Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε Traumatias και οι φίλοι μου και εγώ έχουμε το σθένος να παραδεχόμαστε ότι ποοοοοολλλλά πράγματα στην εμφάνισή μας, τα βελτιώνουμε για να αρέσουμε στους άλλους! Κυρίως στις γυναίκες, αλλά και γενικά στον περίγυρο. Εσύ; Δεν το βρίσκεις πολύ εγωπαθές, κομπλεξικό και ξιπασμένο να λες ότι θέλεις να αρέσεις μόνο στον εαυτό σου; Honestly? Τι είναι αυτό; Άμυνα ξερωγω; Αν ήταν να έπαιρνα υπ' όψιν τις γνώμες των αντρών , σώθηκα. Θα έπρεπε να κυμαίνομαι από 50 -65 κιλά , από 1,65 έως 1,80 ύψος , να τα είχα πότε κόκκινα πότε καστανά πότε μαύρα ( πόσο με μισούσε αυτός που μου πρότεινε να τα κάνω μαύρα ; ). Καλά για ντύσιμο δεν το συζητώ. Τη γνώμη θα την ακούσω αλλά θα κάνω του κεφαλιού μου στο τέλος. Θα μου πεις βέβαια σπίτι σου δε κυκλοφορείς με το γυαλί και άβαφη ; Ναι αλλά όχι ότι μου αρέσω έτσι απλά πρέπει να ξεκουράζονται το δέρμα και τα μάτια .
insomniaK Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Τι να ναι αυτο που έχει κολλήσει στο δόντι όλων;;; Τούφα, έχω κι ενυδρίο! Αλλά εσυ τραυματία να τα κόψεις κοντά./
Toufas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 i see your depp and i raise you a cage http://www.youtube.com/watch?v=uNz0POlwQP0&feature=player_embedded επισης την υποκρισια "εγω το κανω για να αρεσω σε μενα" εγω το πηρα σαν να εννοουσε οτι α: αυτο που μας αρεσει διαμορφωνεται απο αλλους και β: δεν ειναι θεμα υγειας να πουμε οτι το κανουμε για εμας, για να αρεσουμε το κανουμε. Και τα ξωβυζα τα φορατε οι γυναικες για εσας ή για εμας? Α και αν καποιος εκανε τατουαζ πχ κατι για εκεινον, δεν θα φοραγε και τα αναλογα ρουχα ωστε να το δειχνει.
caution Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Αν ήταν να έπαιρνα υπ' όψιν τις γνώμες των αντρών , σώθηκα. Θα έπρεπε να κυμαίνομαι από 50 -65 κιλά , από 1,65 έως 1,80 ύψος , να τα είχα πότε κόκκινα πότε καστανά πότε μαύρα ( πόσο με μισούσε αυτός που μου πρότεινε να τα κάνω μαύρα ; ). Καλά για ντύσιμο δεν το συζητώ. Τη γνώμη θα την ακούσω αλλά θα κάνω του κεφαλιού μου στο τέλος. Θα μου πεις βέβαια σπίτι σου δε κυκλοφορείς με το γυαλί και άβαφη ; Ναι αλλά όχι ότι μου αρέσω έτσι απλά πρέπει να ξεκουράζονται το δέρμα και τα μάτια . Σαφώς και έχεις δική σου άποψη και γούστο, δεν θα γίνουμε όλοι ότι υποτάσσουν τα περιοδικά κτλ. Αλλά καραμελοτσιτάτα τους στιλ "να αρέσω μόνο στον εαυτό μου" - δεν τα μπορώ... μου σκάνε σας τρελές ανασφάλειες και άμυνες.
Traumatias Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε Traumatias και οι φίλοι μου και εγώ έχουμε το σθένος να παραδεχόμαστε ότι ποοοοοολλλλά πράγματα στην εμφάνισή μας, τα βελτιώνουμε για να αρέσουμε στους άλλους! Κυρίως στις γυναίκες, αλλά και γενικά στον περίγυρο. Εσύ; Δεν το βρίσκεις πολύ εγωπαθές, κομπλεξικό και ξιπασμένο να λες ότι θέλεις να αρέσεις μόνο στον εαυτό σου; Honestly? Τι είναι αυτό; Άμυνα ξερωγω; Παρεξήγησες, δεν είπα ότι δεν με ενδιαφέρει αν θα αρέσω στους άλλους ή όχι. Είπα ότι είναι τόσο υποκειμενικό το τι είναι ωραίο και τι όχι που δεν μπορείς να πεις ότι θα κάνω αυτό ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΕΣΩ. Σε άλλους αρέσουν τα πολλά σκουλαρίκια, τα μεγάλα βυζιά, τα πολύχρωμα μαλλιά, τα βαμμένα νύχια, τα μακρυά νύχια, οι κοντές φούστες, οι μπότες, τα ψηλά παπούτσια κ.τ.λ. Δεν είναι δυνατόν να κάνεις πράγματα που επηρεάζουν το ποιος είσαι επειδή νομίζεις ότι έτσι θα αρέσεις. Επομένως το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι ένας συμβιβασμός, να κάνεις στον εαυτό σου τις αλλαγές που σου αρέσουν μέσα σε φυσιολογικά πλαίσια. Δηλαδή, μπορείς να κόψεις τα μαλλιά σου κοντά αν το θέλεις, σε πολλούς θα αρέσουν πιθανότατα, αλλά δεν θα ξυρίσεις το κεφάλι σου γιατί είναι πολύ δύσκολο να έχεις καλό αποτέλεσμα. Βέβαια υπάρχουν και άνθρωποι που ότι και να κάνουν έχουν μια γοητεία. Π.χ από πρόσφατη σκηνή που έχω στο μυαλό μου, η Audrey Hepburn στο πρωινό στου Tiffani's σε ένα πλάνο έχει κάνει φόρεμα ένα σεντόνι, αλλά συνεχίζει να είναι θεά. You get my point?
slipknot Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 i see your depp and i raise you a cage http://www.youtube.com/watch?v=uNz0POlwQP0&feature=player_embedded Έπρεπε...
gang Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Θα ήταν λίγο άκυρο, αν καθόταν ένας άντρας και το πρώτο πράγμα που θα σχολίαζε πάνω σου θα ήταν τα μαλλιά σου... Δεν ξέρω αν με αντιλαμβάνεσαι...
Traumatias Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Now I do Το +1 είναι δικό μου Χεχε είδες που συμφωνήσαμε τελικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις