cthulhucarbide Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Φοβήθηκα να το ποστάρω αλλά βλέπω ψήνεσαι. Και μετά 100% free σεχ
evabb Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Φοβήθηκα να το ποστάρω αλλά βλέπω ψήνεσαι. Και μετά 100% free σεχ ναι αλλα εχει ορμονικες επιπτωσεις αρα δεν ειναι καλο. δεν βλεπεις τις σκυλες που γινονται νοθρες και παχαινουν μετα την στειρωση;
cthulhucarbide Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Παίζει να υπάρχουν και πιο soft τεχνικές. Για παιδιά δεν θες, ε;
evabb Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 και βεβαια υπαρχουν αλλα κατι μου λεει οτι δεν γλιτωνεις την περιοδο. υπαρχουν και τα αντισυλληπτικα που τακτοποιουν το προβλημα χωρις δραματικες επιπτωσεις.
Marria Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Οπως ελεγα παλια σε μια σχεση μου, η πιο αποτελεσματικη μεθοδος να μην εχω πονους στην περιοδο ειναι να μεινω εγκυος
Marria Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Αχαχαχαχα δεν ψηνοταν ο αλλος ομως ... οσες φορες και να του ειπα
evabb Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Οπως ελεγα παλια σε μια σχεση μου, η πιο αποτελεσματικη μεθοδος να μην εχω πονους στην περιοδο ειναι να μεινω εγκυος λενε οτι μετα την εγκυμοσυνη η περιοδος καλμαρει. αληθευει;
Marria Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 λενε οτι μετα την εγκυμοσυνη η περιοδος καλμαρει. αληθευει; Δεν ξερω, οταν μεινω εγκυος θα σας πω
cthulhucarbide Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Αχαχαχαχα δεν ψηνοταν ο αλλος ομως ... οσες φορες και να του ειπα Αστειάκια
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Φιλεναδες,το προσπαθησα...αλλα ακομα κ ο Τοξο γονατισε απο τις περιοδους κ τις λεπτομεριες αυτων.
Traumatias Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Αχχ δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημά σας Όπως οι άντρες μιλάνε μεταξύ τους για το στρατό ή δεν ξέρω για τι άλλο, έτσι και οι γυναίκες μιλάνε για γυναικολογικά προβλήματα, και για λόγους υγείας κιόλας, να πάρεις κάποια συμβουλή από κάποια άλλη που έχει το ίδιο πρόβλημα με εσένα κ.τ.λ. δεν είναι και το πιο ευχάριστο πράγμα στον κόσμο βασικά...οι άντρες μιλάνε σε όλο τον κόσμο για το τι έκαναν αυτοί στο στρατό.......
μαφαλντα Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Φιλεναδες,το προσπαθησα...αλλα ακομα κ ο Τοξο γονατισε απο τις περιοδους κ τις λεπτομεριες αυτων. Μαζί σου. Για πες πότε φεύγεις για Αγγλία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις