Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

"Δεν με ενδιαφέρει αν αρέσω στους άλλους - θέλω να αρέσω στον εαυτό μου!"

Αυτό ειπώθηκε ή μου φάνηκε; Αν ναι, πείτε το μου ανοιχτά να ξεράσω λίγο αίμα, λόγω υπερβολικής υποκρισίας :)

Δημοσ.

μιλας σαν αληθινη γυναικα. αυριο εχεις κομμωτηριο.

onion-head-shy-3.gif

Επίσης μιλάτε εσείς που πάτε ξερωγω και κάνετε ότι αηδία υπάρχει στο κεφάλι σας, π.χ. Μοικάνα και τζίβες ταυτόχρονα, και αν τολμήσει κανένας να πει ότι το μαλλί είναι χάλια τα παίρνετε και λέτε ότι θα κάνετε ότι σας γουστάρει με το κεφάλι σας, αλλά η κοπελιά πρέπει να έχει το μαλλί μακρύ επειδή σας αρέσει εσάς, υποκρισίες :-(

Δημοσ.

Εγω να πω οτι γουσταρω πολυ τα κοντα μαλια

Αν εχει και μικρο στηθος και μου θυμιζει ανηλικο αγορι ακομα καλυτερα. μμμμμμ

Δημοσ.

Λέω να κόψω τα μαλλιά μου κοντά κορίτσια. Αυτή τη στιγμή είναι μέχρι τη μέση της πλάτης μου περίπου, αλλά θέλω να τα κόψω βαρέθηκα :-(

Α! Όταν λέω κοντά το εννοώ τέτοια φάση:

Short+Hairstyles+Pictures.jpg

Καταλαβαίνεις ότι δεν μπορούμε να σου πούμε γνώμη χωρίς να σε έχουμε δει. Εγώ θα τα κάνω κλασικά μέχρι τον ώμο λέω και το χειμώνα θα έχουν ξαναμακρύνει πάλι - τα μαλλιά και τα νύχια μου μακραίνουν εκνευριστικά γρήγορα - , το χειμώνα τα προτιμώ μακριά , πάνε πιο ωραία με τα παλτό - σακάκια . Εάν τα έχεις συνηθίσει μακριά καλό είναι να ξεκινήσεις με μέτρο το κόψιμο.

Ψάχνω χρώμα για μαλλιά. Τώρα είναι καστανά με κάτι ξανθές ανταύγειες που έχουν ξεμείνει κάτω κάτω ( δε λένε να φύγουν οι ρημάδες ). Το περίεργο είναι ότι το απεριποίητο αυτό look λόγω αφραγκιάς για κάποιο λόγο ξεγελά και νομίζουν όλοι ότι κάτι περίεργο έχω κάνει στα μαλλιά και με σταματάνε κοπέλες και με ρωτάνε τι έχω κάνει , μα δεν έχω κάνει τίποτα ρε παιδιά. Συνεχίζω να ψήνομαι για κόκκινες πάντως. ^_^

Δημοσ.

Δεν μιλάμε εμείς. Μιλάω, εγώ.

Ωραία, εσύ, αν σου έλεγαν οι φίλοι σου ότι δεν τους αρέσει το μαλλί σου θα το άλλαζες?

Δημοσ.

Ωραία, εσύ, αν σου έλεγαν οι φίλοι σου ότι δεν τους αρέσει το μαλλί σου θα το άλλαζες?

Οι φίλοι μου δεν σχολιάζουν τα μαλλιά μου. Είναι πολύ πιωμένοι/άνετοι/άντρες για να ασχολούνται :P

Δημοσ.

Οι φίλοι μου δεν σχολιάζουν τα μαλλιά μου. Είναι πολύ πιωμένοι/άνετοι/άντρες για να ασχολούνται :P

Χάλια τα μαλλιά σου φέτος Τάσο, δε σου πάνε, μπλιχ!

Δημοσ.

Αποφεύγεις την ερώτηση ε? Ωραία, υποθέτω ότι θέλω :P

ΙνσόμνιαΚ αν πάρω την απόφαση τελικά θα σου στείλω φώτο να τα δεις :lol:

Δημοσ.

ΤΟ ΗΞΕΡΑ!!Στην 5 μοιάζει τρελά με έναν τύπο που είδα τις προάλλες έξω από το θερινό...Το ήξερα ότι ήταν τόσο Θεός όσο ο Τζόνι Ντεπ, και περισσότερο γιατί αυτός ήταν ένας φυσιολογικός τυπάς :cry: :wub:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...