Lucifer Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Ποιο πράγμα? Explain yourself... Lol πλάκα έχει Για τι πράγμα μαζεύεις κοπλιμέντα. Κωλαράκι; Βυζόνι; Ματάκια; ΜΜμμΜμΜ;;;;
evabb Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 μην τα κοβεις! με το στανιο δηλαδη. ειπαμε ειναι πλας , τα μακρια μαλλια. αμα τα εχεις βαρεθει καντα κατι αλλο. εγω να βαλω φουξια τουφες;
-nick- Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Για τι πράγμα μαζεύεις κοπλιμέντα. Κωλαράκι; Βυζόνι; Ματάκια; ΜΜμμΜμΜ;;;; Ματια
kuzko21 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 εγω να βαλω φουξια τουφες; βαλε. με το κόντος , παιζει προμπ. αμα ειναι κωλαρακι. παραδεχομαι. σσσσωραιος.
Traumatias Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Για τι πράγμα μαζεύεις κοπλιμέντα. Κωλαράκι; Βυζόνι; Ματάκια; ΜΜμμΜμΜ;;;; Μάτια οι περισσότεροι, γνωστοί, άγνωστοι (μια κοπέλα στο δημοτικό έλεγε ότι ήθελε να μου τα βγάλει να τα πάρει μαζί της ). Από εκεί και πέρα θα πω απλά ότι δεν έχω παράπονο, δεν μου λείπουν τα κοπλιμέντα, δεν εννοούσα αυτό με την Ποκαχόντας
insomniaK Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Τιπ, όταν ακούς άντρα να μιλάει για τα μάτια σου, να ελεγχεις το στήθος σου. Κόψει τα μαλλιά κοντά.-
Traumatias Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Τιπ, όταν ακούς άντρα να μιλάει για τα μάτια σου, να ελεγχεις το στήθος σου. Κόψει τα μαλλιά κοντά.- Εδώ κάνεις λάθος, στάνταρ πράγματα, δεν έχω στήθος αγελάδας αν αυτό υπέθεσες...
insomniaK Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Κάτι θελκτικό δε χρειάζεται να ναι μεγάλο. Αμερικανίδα; Να κόψεις το μαλλί.-
Traumatias Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Κάτι θελκτικό δε χρειάζεται να ναι μεγάλο. Ααα αυτή είναι μια άποψη που δεν ακούγεται συχνά . Με πείθεις να κόψω το μαλλί σιγά σιγά
evabb Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Ααα αυτή είναι μια άποψη που δεν ακούγεται συχνά . Με πείθεις να κόψω το μαλλί σιγά σιγά κανεις λαθος κοπελια. πολυ λαθος.
Traumatias Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν με κατάλαβες, δεν πιστεύω στα πρότυπα ομορφιάς ο καθένας έχει τη δική του άποψη για το τι είναι θελκτικό τελικά και αυτό μπορείς άνετα να το συμπεράνεις όταν βλέπεις άντρα να παραδέχεται ότι το στήθος στη γυναίκα δεν χρειάζεται να είναι μεγάλο για να είναι ωραίο, θελκτικό. Άρα το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι (μεταξύ άλλων)να κουρεύουμε τα μαλλιά μας ανάλογα με το τι αρέσει σε εμάς, και όχι ανάλογα με το τι πιστεύουμε ότι θα αρέσει στους άλλους, πολύ απλά επειδή αυτά τα πράγματα είναι υποκειμενικά. Γι αυτό είπα ότι με πείθει να κόψω τα μαλλιά μου κοντά Όχι ότι η γνώμη των άλλων θα ήταν αυτό που θα καθόριζε την άποψή μου, απλά τώρα είναι αρκετά πιο ξεκάθαρο το πεδίο.
evabb Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν με κατάλαβες, δεν πιστεύω στα πρότυπα ομορφιάς ο καθένας έχει τη δική του άποψη για το τι είναι θελκτικό τελικά και αυτό μπορείς άνετα να το συμπεράνεις όταν βλέπεις άντρα να παραδέχεται ότι το στήθος στη γυναίκα δεν χρειάζεται να είναι μεγάλο για να είναι ωραίο, θελκτικό. Άρα το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι (μεταξύ άλλων)να κουρεύουμε τα μαλλιά μας ανάλογα με το τι αρέσει σε εμάς, και όχι ανάλογα με το τι πιστεύουμε ότι θα αρέσει στους άλλους, πολύ απλά επειδή αυτά τα πράγματα είναι υποκειμενικά. Γι αυτό είπα ότι με πείθει να κόψω τα μαλλιά μου κοντά Όχι ότι η γνώμη των άλλων θα ήταν αυτό που θα καθόριζε την άποψή μου, απλά τώρα είναι αρκετά πιο ξεκάθαρο το πεδίο. μιλας σαν αληθινη γυναικα. αυριο εχεις κομμωτηριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις