Traumatias Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Από το δικό σου καλύτερο είναι Καλά ρε δεν είπα ότι θα τα κουρέψω έτσι, δεν είχε καλύτερο κούρεμα στο σάιτ
kuzko21 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 καλο ειναι το ποκαχοντας , αρκει να μην φτανουν μεχρι τον πωλο σας.
Traumatias Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Όχι δα, μέχρι τη μέση της μέσης είναι, αλλά τα βαριέμαι
-nick- Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Νταξ το λεσβιακο κουρεμα παει σε καποιες Γενικα, οποιαδηποτε στυλ μπορει να ταιριαζει σε καποια. Εξαρταται! Ειμαι της αποψης οτι οποιαδηποτε στυλ (κοντο μαλλι,μακρυ μαλλι, πανκ, τζιβες, βαμμενο νυχι Χ χρωματος, τακουνι κλπ) μπορει να ταιριαζει σε καποια, οχι σε ολες βεβαια!
kuzko21 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 μια χαρα ειναι τοτες. τα μαλλια ειναι πλας για μια γυναικα.
jason_rethymno Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Από το δικό σου καλύτερο είναι με την καλή έννοια το έιπα.εννούσα είναι πολύ χαριτομένο ετσι που κουρεύτηκες
μαφαλντα Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Άστα να τα κόψεις το καλοκαίρι. Χειμώνας έρχεται,καλύτερα μακριά.
evabb Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Νταξ το λεσβιακο κουρεμα παει σε καποιες Γενικα, οποιαδηποτε στυλ μπορει να ταιριαζει σε καποια. Εξαρταται! Ειμαι της αποψης οτι οποιαδηποτε στυλ (κοντο μαλλι,μακρυ μαλλι, πανκ, τζιβες, βαμμενο νυχι Χ χρωματος, τακουνι κλπ) μπορει να ταιριαζει σε καποια, οχι σε ολες βεβαια! γκουχ. οι περισσοτερες λεσβιες εχουν μακρια μαλλια.
-nick- Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 γκουχ. οι περισσοτερες λεσβιες εχουν μακρια μαλλια. Εσυ κ τα στατιστικα σου. Λεσβιακο το λεω επειδη αντροφερνει, δεν λεω οτι οποια το χει ειναι λεσβια
Traumatias Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν ξέρω, θα το σκεφτώ...μου λένε ότι το κοντό μαλλί σε κάνει να φαίνεσαι μικρότερος και δεν το θέλω με την καμία αυτό, ήδη μικροφέρνω...
kuzko21 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 μην τα κοβεις! με το στανιο δηλαδη. ειπαμε ειναι πλας , τα μακρια μαλλια. αμα τα εχεις βαρεθει καντα κατι αλλο.
Traumatias Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Εντάξει δεν είναι μόνο ότι τα έχω βαρεθεί, πάντα το ήθελα αυτό να τα κόψω εντελώς κοντά κάποια στιγμή αλλά το φοβόμουν, τα είχα κόψει όπως είναι στο αβατάρ, ίσως και λίγο πιο κοντά σε κάποια φάση και μου πήγαιναν αλλά με εκνεύριζαν. Τώρα μου ξαναήρθε να τα κόψω αλλά πάλι το φοβάμαι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις