gang Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ πιστεύω πως σε λίγα στυλ προσώπου ταιριάζουν τα κοντά. Καρέ δεν μου αρέσει καθόλου... Και στην τελική αν δεν έχει δει κάποιος το πρόσωπό σου πιστεύω ότι δεν μπορεί να εκφέρει γνώμη...
evabb Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Άντε ρε πικς και πικς κατευθείαν Εύα όταν είναι στο ύψος των ώμων είναι το χειρότερό μου, σκέψου τα έχω πολύ μακριά θα ήταν τρομερή αλλαγή να τα έκοβα τόσο πολύ Έδιτ: θα τα κουρέψω στο αβατάρ να πάρω μια ιδέα ναι οπως στο αβαταρ σου ειναι καλη ιδεα
gang Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 ναι οπως στο αβαταρ σου ειναι καλη ιδεα άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...
Marria Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Τα πολυ κοντα μαλλια αν και ειναι ευκολα στο φιξαρισμα αλλα αμα δεν σου αρεσουν θα πρεπει να περιμενεις καιρο μεχρι να ξαναμακρυνουν... Και εγω σταδιακα θα προτεινα
evabb Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 άλλα λόγια να αγαπιόμαστε... ενω εσεις μονο να ψαρευετε φωτογραφιες μπορειτε. μια λογικη απαντηση δεν δινετε.
Traumatias Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι αλλά είναι σπαστικά τα μαλλιά έτσι, δεν μπορείς να τα βάλεις σε μια τάξη, δεν μπορείς να σκύβεις να διαβάσεις πέφτουν μπροστά σου και δεν συμμαζεύονται, γι αυτό και τα άφησα τόσο μακρυά γιατί με εκνευρίζει αυτό το ενδιάμεσο... Boys ναι σας αρέσουν τα μακρυά μαλλιά, τα κοιτάζεται πολύ
gang Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 ενω εσεις μονο να ψαρευετε φωτογραφιες μπορειτε. μια λογικη απαντηση δεν δινετε. τις μισές απαντήσεις βλέπεις? Boys ναι σας αρέσουν τα μακρυά μαλλιά, τα κοιτάζεται πολύ γιατί αμφιβάλεις?
Marria Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Tα κοντα μαλλια ομως δεν ταιριαζουν σε ολους, και καλα το καλοκαιρι, που ειναι ενα πιο αναλαφρο look, το χειμωνα ομως ειναι πιο ωραια τα μακρυα μαλλια. Και εγω τα εκοψα πριν λιγες μερες αλλα τις ακρες ζητησα και φιλαριστα , εστω για να φυγει λιγο και η ψαλιδα. Θυμηθηκα τωρα την κομμωτρια που ειχε ξανθο με μπλε μαλλι
Traumatias Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Πωπω απογοητεύομαι... Θέλω πολύ να τα κόψω Δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με την υπομονή, εξάλλου σιγά τρίχες είναι, μακάρι να ήταν το μοναδικό μας πρόβλημα, το μόνο που με ανησυχεί είναι μήπως δεν μου αρέσουν... Gang το λέω γιατί τόσο καιρό που τα έχω Ποκαχόντας στιλ είναι το τελευταίο πράγμα που μου σχολιάζουν τα αρσενικά
Marria Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Αμα το θες τοσο πολυ απλα καντο, εμεις απλως τις γνωμες μας δωσαμε
evabb Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Πωπω απογοητεύομαι... Θέλω πολύ να τα κόψω Δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με την υπομονή, εξάλλου σιγά τρίχες είναι, μακάρι να ήταν το μοναδικό μας πρόβλημα, το μόνο που με ανησυχεί είναι μήπως δεν μου αρέσουν... Gang το λέω γιατί τόσο καιρό που τα έχω Ποκαχόντας στιλ είναι το τελευταίο πράγμα που μου σχολιάζουν τα αρσενικά καλε κανε εκει οτι γουσταρεις. στην χειροτερη δεν θα σου αρεσουν η δεν θα σου πηγαινουν, ε και; θα μακρυνουν και θα εισαι παλι οκ.
Lucifer Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Gang το λέω γιατί τόσο καιρό που τα έχω Ποκαχόντας στιλ είναι το τελευταίο πράγμα που μου σχολιάζουν τα αρσενικά Αφού σε τρώει, πες το.
Traumatias Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Αφού σε τρώει, πες το. Ποιο πράγμα? Explain yourself... Lol πλάκα έχει
Προτεινόμενες αναρτήσεις