Garnele Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Πω, φίλε, μπράουνιζ με παγωτό.. Αν και τώρα θα έτρωγα κάτι και σε αλμυρό η αλήθεια είναι, αυτό το τουθλες τι φάση;
Traumatias Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Πω, φίλε, μπράουνιζ με παγωτό.. Αν και τώρα θα έτρωγα κάτι και σε αλμυρό η αλήθεια είναι, αυτό το τουθλες τι φάση; Ο δράκος από το How to train your dragon
caution Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 ( ....ας χαζέψω στο insomnia - για να μην σκέφτομαι ότι θέλω παγωτό... είπε και τράβηξε προς το δάσος. )
μαφαλντα Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Την yin σκέφτηκα όταν είδα την εικόνα.Συνειρμικά yin and yang.
YiN Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Την yin σκέφτηκα όταν είδα την εικόνα.Συνειρμικά yin and yang. Ναι έχω το δικό μου 'δω πέρα:
Traumatias Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Λέω να κόψω τα μαλλιά μου κοντά κορίτσια. Αυτή τη στιγμή είναι μέχρι τη μέση της πλάτης μου περίπου, αλλά θέλω να τα κόψω βαρέθηκα Α! Όταν λέω κοντά το εννοώ τέτοια φάση:
jason_rethymno Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 ναι τα κορίτσια με με κοντά μαλλιά με φτιάχνουν εμένα
evabb Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 κοψε το σταδιακα ρε συ. κανε πρωτα ενα καρε να δεις πως σου φαινεται να εισαι με κοντο μαλλι κι αν θες κοβεις παραπανω στην συνεχεια.
Traumatias Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Άντε ρε πικς και πικς κατευθείαν Εύα όταν είναι στο ύψος των ώμων είναι το χειρότερό μου, σκέψου τα έχω πολύ μακριά θα ήταν τρομερή αλλαγή να τα έκοβα τόσο πολύ Έδιτ: θα τα κουρέψω στο αβατάρ να πάρω μια ιδέα
Adon1s Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 τρελαίνομαι για μακρυά μαλλιά τραυματία γενικά μιλάω , υπόψιν
Προτεινόμενες αναρτήσεις