Dark_son20 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 οι πονοκέφαλοι είναι κύριος χαρακτηριστικό των αντρών κατά τη περίοδο σας
chill Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Χμμμμμ μάλιστα, εγώ πάντως όταν πετυχαίνω την εκάστοτε σύντροφο σε κατάσταση περιόδου παίρνω κ...... ρέπα και ταΐζω το μωρούλι Όσοι άνδρες σκέφτηκαν κ.....ώλο παρακαλούνται να βάλουν +1
μαφαλντα Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=nIGJRXK5LDQ&feature=player_detailpage
black_widow Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 γιατι αλλιως δεν εχει φυσοδουλεια? Πφφ... με ξενέρωτες μπλέκουν μάλλον οι πονοκέφαλοι είναι κύριος χαρακτηριστικό των αντρών κατά τη περίοδο σας Λεπτομέρειες
evabb Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Ημικρανίες, πόνοι στη μέση, στο στήθος, στην κοιλιά, νιώθω κυριολεκτικά τη μήτρα μου να κινείται και να τεντώνεται, έχω ζαλάδες, πέφτει ο σίδηρος και πεινάω πάρα πολύ.Κατά τα άλλα καλά είμαι στην περίοδο θα προσθετα, οτι ολο μου το σωμα ποναει στο παραμικρο ερεθισμα. ενα τοσο δα χτυπηματακι και νιωθω τον πονο να με διαπερναει. επισης η κοιλια μου πρηζεται απιστευτα λες και ειμαι εγκυος. Όλα αυτά + πάω συνέχεια τουαλέτα χαιρομαι που ξερω οτι δεν μαρτυραω μονο εγω ετσι καθε μηνα. και δεν με πιανουν τα μποσκοπαν και τα νουρεφεν. εδω και 24 ωρες κυλανε στις φλεβες μου 3500mg καθαρη παρακαταμολη. ξεσκισα ενα μπεργκερ 10 φορες μεγαλυτερο απο το στομαχι μου, ο δικος μου ειχε παθει σοκ. καλα για την τουαλετα τι να λεμε ε; σπαω ρεκορ. ερωτηση: μονο εγω δεν μπορω να κοιμηθω απο τους πονους;
KilliK Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 με ποιο συστημα αναφορας; το νευτωνειο η το γυναικειο;
evabb Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 με ποιο συστημα αναφορας; το νευτωνειο η το γυναικειο; με το απολυτο. οταν μια γυναικα ειναι 23 και η εμυνοπαυση θα ερθει γυρω στα 50-55 το χρονικο περιοθωριο ειναι κατα μεσο ορο 30 ετη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις