Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα φυτοφαρμακα μαλλον δε σε πειραζουν.

εχει βαση.

Για θρεπτικη αξια μιλησε. Δεν ειναι καλυτερο επειδη εχει πιο πολλες βιταμινες, ειναι πιο καλο επειδη δεν εχει φυτοφαρμακα.

Και επισης για να ειναι κατι βιολογικο στην ελλαδα, τι κανονες ισχυουν? Πχ εδω ξερω οτι αμα σε μια ακτινα γυρω απο το κτημα σου εχει καποιος φυτοφαρμακα, δεν μπορεις να το λες βιολογικο και ας τηρεις ολους τους αλλους κανονες.

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μα ειναι ωμο κρεας κλπ.

Το να ανοιξει καποιος το μυαλο του να μαθει τιποτα καινουριο ειναι το πιο δυσκολο. Γιατι δεν βγαζουν τεφλον για το μυαλο γαμωτο...

τουφα, μου φενεται οτι κανουμε τους ανοιχτο-μυαλους μονο εκει που μας συμφερει (που και παλι δεν , δηλαδη...).

σκεψου γενικα για τον εαυτο σου , και μετα κρινε τα μυαλα των αλλων.

Δημοσ.

τα φυτοφαρμακα μαλλον δε σε πειραζουν.

εχει βαση.

ναι εχουν φυτοφαρμακα,μεταλαγμενα γονιδια και δεν ξερω και τι αλλο. Δεν εχουν ομως λιγοτερες βιταμινες και ιχνοστοιχεια. Επισης ειμαι ανθρωπιστρια, θελω να τρωει ολος ο πλανητης οχι μονο τα 100,000,000 απ αυτον. Οι καλλιεργιες εχουν ολα αυτα τα βοηθηματα γτ απλουστατα η απειραχτη βιολογικη καλλιεργια δεν ειναι βιοσιμη σε εναν πλανητη 7,000,000,000 ανθρωπων. δεν ειναι βιωσιμη ουτε οικονομικα ουτε παραγωγικα. Αλλωστε εμεις θελουμε τετραπαχα κοτοπουλα και τελειες ντοματες, για δες πως βγαιινουν οι ντοματες χωρις φυτοφαρμακα, με τα σκουλικια να τις τρωνε απο παντου.

Δημοσ.

Για θρεπτικη αξια μιλησε. Δεν ειναι καλυτερο επειδη εχει πιο πολλες βιταμινες, ειναι πιο καλο επειδη δεν εχει φυτοφαρμακα.

1ον , μιλησε για τεραστια κομπινα, του τεστιν ''δεν εχουν καμια διαφορα με τα υπολοιπα''.

2ον , τα φυτοφαρμα και οι λοιπες ουσιες καταστρεφουν μερος της διατροφικης αξιας σε αρκετες περιπτωσεις.

αυτα

Δημοσ.

Κοίτα και το "στην Ελλάδα όλα σκατά" είναι το ίδιο πράγμα από την ανάποδη ε.

Ενω το μονο η ελλαδα εχει καλο φαγητο ειναι οκ μιας και παει με τα νερα μερικων? Εγω για λαθος τεχνικη μιλαω, για την ελλειψη παιδειας στο φαγητο και για το χαντακωμα ολων των αλλων κουζινων ενω δεν εχουν ιδεα για τι πραγμα μιλανε μερικοι, ναι ολα αυτα ειναι σκατα στην ελλαδα.

Στο thread της μαγειρικης, ξεκινησα με τζατζικι, οχι με teriyaki.

Δημοσ.

παιδια παντως και τα βιοτετοια,μη τα παίρνετε και πολυ στα σοβαρά,εκτος κιαν προέρχονται απο άτομο ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Δημοσ.

2ον , τα φυτοφαρμα και οι λοιπες ουσιες καταστρεφουν μερος της διατροφικης αξιας σε αρκετες περιπτωσεις.

αυτα

Περιμενω την ερευνα σου.

btw, βαζω στοιχημα 10 ευρω οτι κανεις απο αυτους που με κραζουν δεν μπορουν να ξεχωρισουν την διαφορα στα βιολογικα με τα μαζικα.

Δημοσ.

Ενω το μονο η ελλαδα εχει καλο φαγητο ειναι οκ μιας και παει με τα νερα μερικων? Εγω για λαθος τεχνικη μιλαω, για την ελλειψη παιδειας στο φαγητο και για το χαντακωμα ολων των αλλων κουζινων ενω δεν εχουν ιδεα για τι πραγμα μιλανε μερικοι, ναι ολα αυτα ειναι σκατα στην ελλαδα.

Στο thread της μαγειρικης, ξεκινησα με τζατζικι, οχι με teriyaki.

Δεν είπα ότι είναι οκ. Κανένα από τα δύο άκρα δε με βρίσκει σύμφωνη. Σε αυτά που λες μαζί σου.

Δημοσ.

τουφα, μου φενεται οτι κανουμε τους ανοιχτο-μυαλους μονο εκει που μας συμφερει (που και παλι δεν , δηλαδη...).

Ανοιχτόμυαλος: άτομο θετικό σε απόψεις και νέες και διαφορετικές ιδέες που ακούει και δέχεται και τις απόψεις των άλλων (αν συμφωνεί δηλαδή να προσθέσω)

Θέλετε δηλαδή να μου πείτε ότι οι Γερμανοί είναι ανοιχτόμυαλος λαός και το δίδαξαν αυτό και σε εσάς? Ή οι Βέλγοι? Ή οι Άγγλοι?

Κάθε λαός έχει τα καλά του, έχει και τα κακά του. Μην φτάνουμε σε υπερβολές όμως...

Δημοσ.

Ναι, εγω που μιλαω συνεχεια στο να εμπλουτιζουμε (στο προκειμενο θεμα) την κουζινα μας, ειμαι ο κολλημενος, οχι ο μεσος ελληναρας που λεει οτι οι γαλλοι τρωνε βατραχοποδαρα. Επισης εγω ειμαι αυτος που δεν δοκιμασα ποτε μου καλοψημενο μοσχαρι, και λεω οτι μονο το medium ειναι το σωστο.

Ανοιχτόμυαλος: άτομο θετικό σε απόψεις και νέες και διαφορετικές ιδέες που ακούει και δέχεται και τις απόψεις των άλλων (αν συμφωνεί δηλαδή να προσθέσω)

Θέλετε δηλαδή να μου πείτε ότι οι Γερμανοί είναι ανοιχτόμυαλος λαός και το δίδαξαν αυτό και σε εσάς? Ή οι Βέλγοι? Ή οι Άγγλοι?

Κάθε λαός έχει τα καλά του, έχει και τα κακά του. Μην φτάνουμε σε υπερβολές όμως...

Ξερεις οτι μιλας για πραγματα που δεν κατεχεις, αλλα ξεχνας να πεις οτι μιλας για κοινωνιες που ειναι με παρα πολλους πολιτισμους μεσα. θες να σου πω ποσα τζαμια εχει στο λονδινο? Για πες μου ποσα εχει στην αθηνα. Επειδη ειμαστε ανοιχτομυαλοι.

Δημοσ.

ναι εχουν φυτοφαρμακα,μεταλαγμενα γονιδια και δεν ξερω και τι αλλο. Δεν εχουν ομως λιγοτερες βιταμινες και ιχνοστοιχεια. Επισης ειμαι ανθρωπιστρια, θελω να τρωει ολος ο πλανητης οχι μονο τα 100,000,000 απ αυτον. Οι καλλιεργιες εχουν ολα αυτα τα βοηθηματα γτ απλουστατα η απειραχτη βιολογικη καλλιεργια δεν ειναι βιοσιμη σε εναν πλανητη 7,000,000,000 ανθρωπων. δεν ειναι βιωσιμη ουτε οικονομικα ουτε παραγωγικα. Αλλωστε εμεις θελουμε τετραπαχα κοτοπουλα και τελειες ντοματες, για δες πως βγαιινουν οι ντοματες χωρις φυτοφαρμακα, με τα σκουλικια να τις τρωνε απο παντου.

Μαλιστα , αυτο σημαινει ανθρωπιστης, αναλογικα λοιπον, αφου υποφερουν λιγοι πρεπει να υποφερουμε ολοι.

οχι, να σκεφτουμε πως θα βελτιωσουμε την κατασταση των λιγων.

Περιμενω την ερευνα σου.

Φαίνεται πάντως μια υψηλότερη συγκέντρωση σε βιταμίνη C της πατάτας και των φυλλώδη λαχανικών, τα οποία έχουν καλλιεργηθεί με βιολογική γεωργία.

Αναφορά που δόθηκε το 2001 στην Αγγλία από τον Heaton(27) και τους συνεργάτες του, δήλωνε πως τα βιολογικά τρόφιμα πέρα της βιταμίνης C, περιέχει αυξημένη συγκέντρωση και σε κάποια απαραίτητα ανόργανα στοιχεία όπως ασβέστιο, μαγνήσιο, σίδηρο και χρώμιο. Μάλιστα, σύμφωνα με αυτήν την αναφορά, το λυκοπένιο στη ντομάτα, οι πολυφαινόλες στις πατάτες, τα φλαβονοειδή στα μήλα και η ρεσβερατόλη στο κόκκινο κρασί ήταν σημαντικά αυξημένα. Επίσης, φαίνεται πως και η πρωτεΐνη των βιολογικών φρούτων και λαχανικών είναι υψηλότερης βιολογικής αξία

η πηγη σου

ελπιζω να καλυφθηκες.

επισης , αν πιανω ντοματες και αλλα ζαρζαβατικα καθε μερα για αρκετα χρονια , οχι αν ειναι βιλογικη και απο που ειναι σου λεω.

ειπαμε δεν ειναι επιστημη.:D

Δημοσ.

οχι αλλα τουλαχιστον ξερουν να βρασουν ενα μπροκολο χωρις να γινει γκρι :P :P :P τοση ωρα επιμενουμε σε καποια τεχνικα θεματα κι εγω κι τουφας κι εσεις νομιζεται οτι δεν τρωμε ελληνικο φαγητο. τρωμε και τζατζικι και μουσακα και μελομακαρονα κι απο ολα αρκει να μην ειναι κατεστραμενα απο λαθος ΕΛΛΗΝΙΚΟ μαγειρεμα.

Δημοσ.

Ναι, εγω που μιλαω συνεχεια στο να εμπλουτιζουμε (στο προκειμενο θεμα) την κουζινα μας, ειμαι ο κολλημενος, οχι ο μεσος ελληναρας που λεει οτι οι γαλλοι τρωνε βατραχοποδαρα. Επισης εγω ειμαι αυτος που δεν δοκιμασα ποτε μου καλοψημενο μοσχαρι, και λεω οτι μονο το medium ειναι το σωστο.

δεν εννοουσα ακριβως αυτο.

Δημοσ.

Μαλιστα , αυτο σημαινει ανθρωπιστης, αναλογικα λοιπον, αφου υποφερουν λιγοι πρεπει να υποφερουμε ολοι.

οχι, να σκεφτουμε πως θα βελτιωσουμε την κατασταση των λιγων.

εσυ εισαι ωραιος, δλδ να αφησουμε την πλειοψηφια του πλανητη να πεθανει απο την πεινα για να μπορει να τρωει η ελιτ βιολογικα καροτα. Συγχαρητηρια!

η πηγη σου

ελπιζω να καλυφθηκες.

νουμερα δεν βλεπω πουθενα και ανυσηχω

Δημοσ.

Ξερεις οτι μιλας για πραγματα που δεν κατεχεις, αλλα ξεχνας να πεις οτι μιλας για κοινωνιες που ειναι με παρα πολλους πολιτισμους μεσα. θες να σου πω ποσα τζαμια εχει στο λονδινο? Για πες μου ποσα εχει στην αθηνα. Επειδη ειμαστε ανοιχτομυαλοι.

Ειδικα οι Αγγλοι δεν ειναι καθολου κολλημένοι με την Αγγλια, δεν μισουν καθολου τους μαυρους, δεν νιωθουν καθολου ανώτεροι από οποιοδήποτε αλλο λαο.. Το οτι σου λενε σορι με χαμόγελο καλύπτει καθε ρατσιστικη τους αντίληψη και καθε αισθηση ανωτερότητας που έχουν.

Για να μην πω οτι μεγαλες εταιρίες τους εχουν στις φορμες των βιογραφικών τους στην Εθνικοτητα:

Λευκος Αγγλος

Λευκος Ιρλανδος

Αλλο...

ή ζητανε και φωτογραφία :lol:

Κατα τα αλλα εχουν τζαμια στο Λονδινο το οποιο είναι και το χωνευτηρι της Ευρώπης κινούμενο στην εκμετάλευση μειονοτήτων.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...