pappous_soulis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Γιατι το λες αυτο; Δεν ειναι σοβαρο θεμα το πως προτιμας το φαι; Δεν αξιζει να βριζεσαι με καποιον γι' αυτο; Meanwhile in Africa..
Chrisxxx Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Meanwhile in Africa.. Η αφρικανικη διατροφη δεν ειναι πολυ καλη, γιατι δεν παρεχει πολλές πρωτεινες και υδατάνθρακες.
Toufas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 νομίζω οτι και οι 2 εχουν την ιδια σημασία,αυτος που επινόησε κ ιαυτος που εξέλιξε. Πωω μιλαμε για φαι τόση ωρα...Πα να φαω αρακά. Τον μαγειρεψες 40 λεπτα οπως λεει η σωστη ελληνικη κουζινα? Ετσι για να κραταμε ολες τις βιταμινες.
apd453 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Πα να φαω αρακά. Ξεπάγωμα, αλάτι, άνηθο, λίγο λάδι και είναι έτοιμο.
Aplostra Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Τον μαγειρεψες 40 λεπτα οπως λεει η σωστη ελληνικη κουζινα? Ετσι για να κραταμε ολες τις βιταμινες. επειδή ειμαι χωριάτης,έβαλα την αδερφή μου. ΑΥΤΗ ΞΕΡΕΙ
Traumatias Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Η αφρικανικη διατροφη δεν ειναι πολυ καλη, γιατι δεν παρεχει πολλές πρωτεινες και υδατάνθρακες. Πρέπει να αρχίσουν να τρώνε περισσότερο ωμό κρέας, οι βλάκες κάθονται και μαγειρεύουν... Εδώ ο κόσμος καίγεται τελικά...
μαφαλντα Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Τούφα γίνεται μια προσπάθεια από τα σχολεία να μάθουν τα παιδιά την μεσογειακή διατροφή.Οι φοιτητές δεν είναι εύκολο να τρέφονται σωστά.Οι περισσότεροι νιώθουμε ενοχές όταν καταλάβουμε ότι έχουμε μέρες να φάμε φρούτα,να φάμε σαλάτα κ.λ.π. Η επέλαση του φαστ- φουντ άφησε παχύσαρκους και διαβητικούς.Τώρα έχουμε το σουσι, noodles,spring rolls,κ.α. Μόδα;
Toufas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Ξεπάγωμα, αλάτι, άνηθο, λίγο λάδι και είναι έτοιμο. Βραζουμε τον αρακα απο παγωμενο (ισως το πιο καλο κατεψυγμενο λαχανικο) σε βραστο νερο με λιγο αλατι. Οταν ειναι σχεδον ετοιμος, τον στραγγιζουμε και τον ριχνουμε σε παγωμενο νερο για να σταματησει το μαγειρεμα. Κανουμε την σαλτσα που θελουμε(κρεμμυδι ανηθο πχ), και στο τελος βαζουμε τον αρακα να ζεσταθει/τελειωσει το μαγειρεμα μεσα στην σαλτσα. Σερβιρουμε με λιγες σταγονες ωμο λαδι απο πανω. Τούφα γίνεται μια προσπάθεια από τα σχολεία να μάθουν τα παιδιά την μεσογειακή διατροφή.Οι φοιτητές δεν είναι εύκολο να τρέφονται σωστά.Οι περισσότεροι νιώθουμε ενοχές όταν καταλάβουμε ότι έχουμε μέρες να φάμε φρούτα,να φάμε σαλάτα κ.λ.π. Η επέλαση του φαστ- φουντ άφησε παχύσαρκους και διαβητικούς.Τώρα έχουμε το σουσι, noodles,spring rolls,κ.α. Μόδα; Μακαρι να ειναι οπως τα λες. Αλλα αμφιβαλλω αν θα πιασει τοπο, μιας και οτι και να πουν στο σχολειο, δεν γινεται να ακους τα αντιθετα στο σπιτι και να πιστεψεις αυτα του σχολειου. Αυτα που αναφερεις στην ελλαδα ειναι μονο για μοδα, και δεν θα τα ετρωγα ποτε μου σε μαγαζι εξω. Θα τα εκανα μονος μου. Και γινεται να εισαι φοιτητης και να τρεφεσαι σωστα, πιο φτηνα και πιο γρηγορα ειναι απο το ετοιμο delivery.
kuzko21 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 δε νομιζω οτι εχω αλλο κουραγιο για να γραψω, παω να φαω. καλη τυχη.
Toufas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Πρέπει να αρχίσουν να τρώνε περισσότερο ωμό κρέας, οι βλάκες κάθονται και μαγειρεύουν... Εδώ ο κόσμος καίγεται τελικά... Οκ μην σε ξαναδω να παραπονιεσαι για τιποτα ομως μιας και υπαρχουν και χειροτερα. Με διαφορα το πιο ακυρο επιχειρημα που μπορει να αναφερει καποιος...
gang Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Και γινεται να εισαι φοιτητης και να τρεφεσαι σωστα, πιο φτηνα και πιο γρηγορα ειναι απο το ετοιμο delivery. τι λές ρε, υπολόγισες τον χρόνο που θες να πλύνεις μετά όλα τα κατσαρολικά?
kuzko21 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Οκ μην σε ξαναδω να παραπονιεσαι για τιποτα ομως μιας και υπαρχουν και χειροτερα. Με διαφορα το πιο ακυρο επιχειρημα που μπορει να αναφερει καποιος... ενω το οτι συγκριναμε την Ελληνικη κουζινα με τη Σκανδιναβικη ηταν...
Traumatias Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Οκ μην σε ξαναδω να παραπονιεσαι για τιποτα ομως μιας και υπαρχουν και χειροτερα. Με διαφορα το πιο ακυρο επιχειρημα που μπορει να αναφερει καποιος... Σπάνια παραπονιέμαι για πράγματα που βρίσκουν άμεση λύση, ή που δεν έχουν λύση μιας και βασίζονται απόλυτα στις προσωπικές προτιμήσεις, όπως ΑΥΤΗ η διαφωνία για παράδειγμα. Εκεί πήγαινε το εδώ ο κόσμος καίγεται...
Aplostra Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Πρέπει να αρχίσουν να τρώνε περισσότερο ωμό κρέας, οι βλάκες κάθονται και μαγειρεύουν... Εδώ ο κόσμος καίγεται τελικά... φιλος μου που δούλευε Νιγηρία,μου ειπε οτι οι νεκροί,πολλές φορες κατέληγαν σουβλάκι..... Αρνούμαι να τον πιστέψω αλλά απο την άλλη.....Πεινα καταραμένη.. Θα μου πεις,εδω οι Ευρωπαίοι και τρώγανε ανθρώπους το μεσαίωνα....
Traumatias Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 φιλος μου που δούλευε Νιγηρία,μου ειπε οτι οι νεκροί,πολλές φορες κατέληγαν σουβλάκι..... Αρνούμαι να τον πιστέψω αλλά απο την άλλη.....Πεινα καταραμένη.. Θα μου πεις,εδω οι Ευρωπαίοι και τρώγανε ανθρώπους το μεσαίωνα.... Οι Ευρωπαίοι (και όχι μόνο) ακόμα τρώνε ανθρώπους. Μεταφορικά όμως αυτή τη φορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις