Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επίσης

1 Μουσακάς τουρκικος

2 Παπουτσάκια τουρκικος

3 Γεμιστά βαλκανιο

4 Τζατζίκι δεν ειναι μαγειρεμενο

Φίλος σεφ που δουλεύει σε καλό εστιατόριο στην Ελλάδα μου λέει ότι όλοι οι τουρίστες που έρχονται στην Ελλάδα τ-ρ-ε-λ-έ-ν-ο-ν-τ-α-ι με το φαγητό, μην ακούω αηδίες για Αγγλικές και Γερμανικές κουζίνες, 1 δεν πιάνουν μπροστά σε μεσογειακές γεύσεις, είτε είναι Ισπανικές είτε είναι Ιταλικές είτε είναι Ελληνικές.

Άιντε...

ναι τα αλαντικα και τα λουκανικα με αιμα στην ισπανια γαμαν.

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ΡΕ πάτε καλά;...κάθεστε και κράζεστε για το αν προτιμάτε το κρέας ψημένο ή όχι;....WTF???

εγω πάντως το(ν) σερβίρω πάντα ωμό,ενίοτε σε σελοφάν

Αυτο που εγραψα με παει για μπαν-ιο;

Δημοσ.

ναι τα αλαντικα και τα λουκανικα με αιμα στην ισπανια γαμαν.

Σημασία αγαπητή μου δεν έχει ποιος ανακάλυψε κάτι, αλλά ποιος το έφτασε στην θέση που είναι σήμερα.

Το ελληνικό αλφάβητο βασίζεται στο Φοινικικό, όμως οι Έλληνες το πήραν και έγραψαν αριστουργήματα, όχι οι Φοίνικες.-

Δημοσ.

ρε τουφα με δουλευεις;

λεμε οτι καποιοι θελουν ψημενα τα φαγητα τους , και μας βγαζεται οτι τρωμε σκατα!

δηλαδη οταν τρωγαμε haggies στη Σκωτια , οταν τρωγαμε και τα ωραια deep fried shit στην Αγγλια , κλπ κλπ , αυτα ειναι τα σωστα και υγιεινα φαγητα της Ευρωπης που δεν πιανουν μια στα Ελληνικα;

Γιατι πολλες απο αυτες τις αηδιες παραδοσιακες θεωρουνται.

επισης το οτι τρωνε tartare σε κρασοταβερνες στην Γαλλια τι ακριβως σημαινει;

οτι στερουμαστε τι δηλαδη;

το φαι εχει να κανει και με το κλιμα και την ιστορια μιας χωρας , ουτε γινεται να πλακωσουμε τις σουπες αβερτα εδω ουτε να αρχισουν τα ''σουβλισματα'' στα βορεια.

ειναι καθαρα θεμα γοουστου και τιποτα παραπανω. - περα απο τα βασικα εννοειται (εαν ειναι καμμενο , σαπιο , χαλασμενο και γω δεν ξερω τι.)

Δεν σου εφερα για παραδειγμα τα τηγανητα ρε κουζκο. Δεν θα σε συγκρινω με τον χειροτερο λαο της ευρωπης στο θεμα φαγητου! Και δεν σε συγκρινω εγω με την μεσο-βορεια κουζινα (γιατι η σκανδιναβικη κουζινα που παιρνει τωρα τα πανω της κανει την ελληνικη να μοιαζει με mcdonalds.

Το δεχομαι το κλιμα! Και η συγκριση που κανω ειναι με τους ισπανους και τους ιταλους κατα κυριο λογο. Δεν γινεται να μιλας με ισπανους και να ειναι ολοι παθιασμενοι με το φαγητο της χωρας τους! Αν δεν σε νοιαζει αυτο που μπαινει μεσα σου, τι θα επρεπε να σε νοιαζει? Με τα κατινιστικα μεσημεραδικα ή με την μπαλα?

Ειπε και η μαφαλντα για την μεσογειακη διατροφη. Ολα ωραια στα λογια. Στην πραξη, ποσα παιδια ξερεις που τρωνε ψαρια? Ποσους ενηλικες ξερεις που θα φανε κατι με γαριδες που δεν ειναι μακαροναδα ή δεν ειναι σαγανακι? Εχουμε την 2η καλυτερη γαριδα του πλανητη το ξερεις αυτο?

Και ναι θα το παρω σοβαρα το θεμα, ειναι αυτο που επελεξα να κανω στην ζωη μου. Αν δεν το επαιρνα σοβαρα τι θα ελεγε για την αφοσιωση μου και το παθος μου και τον σεβασμο για αυτο που κανω?

Δημοσ.

Σημασία αγαπητή μου δεν έχει ποιος ανακάλυψε κάτι, αλλά ποιος το έφτασε στην θέση που είναι σήμερα.

Το ελληνικό αλφάβητο βασίζεται στο Φοινικικό, όμως οι Έλληνες το πήραν και έγραψαν αριστουργήματα, όχι οι Φοίνικες.-

δεν ειναι στανταρακι αυτο που λες.

Δημοσ.

Πλακα έχει ρε :-D

Σε κάνει να αναρωτιέσαι τί θα γίνει αν τους πάρει κάποιος τη σειρά στην τράπεζα.... :fear:

Εχουμε φρικάρει ομαδικώς τελευταία....

Δημοσ.

Επίσης

1 Μουσακάς

2 Παπουτσάκια

3 Γεμιστά

4 Τζατζίκι

Φίλος σεφ που δουλεύει σε καλό εστιατόριο στην Ελλάδα μου λέει ότι όλοι οι τουρίστες που έρχονται στην Ελλάδα τ-ρ-ε-λ-έ-ν-ο-ν-τ-α-ι με το φαγητό, μην ακούω αηδίες για Αγγλικές και Γερμανικές κουζίνες, 1 δεν πιάνουν μπροστά σε μεσογειακές γεύσεις, είτε είναι Ισπανικές είτε είναι Ιταλικές είτε είναι Ελληνικές.

Άιντε...

Εβαλες τουρκικα και βαλκανικα φαγητα. Ολα ομως.

Και σε ποιο μαγαζι δουλευει ο φιλος σου? Και για ρωτα τον με ποια τεχνικη μαγειρευει τα ελληνικα φαγητα. Θα ξαφνιαστεις με την απαντηση του.

Δημοσ.

Σε κάνει να αναρωτιέσαι τί θα γίνει αν τους πάρει κάποιος τη σειρά στην τράπεζα.... :fear:

τι λε ρε 'α μου παρουν τη σειρα στη τραπεζα!!

Εγω τις παίρνω με τη σειρά.

Δημοσ.

Γιατι το λες αυτο; Δεν ειναι σοβαρο θεμα το πως προτιμας το φαι; Δεν αξιζει να βριζεσαι με καποιον γι' αυτο; Σε λίγο θα μας πεις οτι βλεπεις επεισόδια στα γήπεδα και δεν γουσταρεις.

Δημοσ.

Ισως αλλα η αναλογια σου ειναι λιγο ακυρη , δηλαδη οι ελληνες καναν τον μουσακα αυτο που ειναι ενω οι τουρκοι κανανε μουφα μουσακα?

Και περα απο αυτο φυσικα εχει σημασια και αυτος που ειχε την αρχικη ιδεα!

Δημοσ.

Ισως αλλα η αναλογια σου ειναι λιγο ακυρη , δηλαδη οι ελληνες καναν τον μουσακα αυτο που ειναι ενω οι τουρκοι κανανε μουφα μουσακα?

Και περα απο αυτο φυσικα εχει σημασια και αυτος που ειχε την αρχικη ιδεα!

νομίζω οτι και οι 2 εχουν την ιδια σημασία,αυτος που επινόησε κ ιαυτος που εξέλιξε.

Πωω μιλαμε για φαι τόση ωρα...Πα να φαω αρακά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...