Aplostra Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 σου απαντησε και ο τουφας περι μικροβιων. η μεσογεικη διατροφη που λες ναι ειναι ολοσωστη, αν την ακουλουθουσε κανεις. οι ελληνες ομως τρωνε πιο πολυ σαν γερμανοι παρα σαν μεσογειακοι. Ρε'συ,αφου ολοι μας λενε να γίνουμε Γερμανοί,τι περίμενες δλδ; τι τρώνε αυτοι οι λακαμαδες;
Toufas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 αν και δε σε ρωτησα, φορτωμενο διαβατηριο λοιπον, αν και απ οτι φενεται μονο το διαβατηριο. εχεις τρεις σελιδες τωρα που εχεις γραψει τα ''απαντα'' της ειρωνιας και της εξυπναδας και κανεις και παραπονα; κανε μας τη χαρη. επισης για το θεμα σου ''η ελλαδα δεν πιανει μια μπροστα στην υπολοιπη ευρωπη'' η οπως το ειπες , καλως. η ευρωπαιοι εχουν και τη φημη του ''ανοιχτου μυαλλου''. αλλα κολλας. Κατσε ρε κουζκο, εχετε παρει την ευα και εμενα απο τα μουτρα και λες οτι εμεις ειρωνευομαστε? Κανεις πλακα? Επιχειρηματολογουμε τοση ωρα και απλα εχετε κλεισει τα αυτια και κανετε λαλαλαλαλα σαν τον jim carrey.
gang Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Ρε συ τούφα τι κάθεσαι και ασχολείσαι δεν μπορώ να καταλάβω. Άντε λήξε το. Πάω να φάω..
apd453 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δεν καταλαβαίνουν τίποτα λέμε... Τι να καταλάβουν. Πλάκα κάνεις. Το έτοιμο κομμένο μαρούλι έχεις δει πως αδειάζει από τα ράφια του σούπερ? Δε προλαβαίνει να το κόβει ο μπαρμπαστάθης.
Traumatias Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Bonus points σε οποιον βρει καποιο ελληνικο φαγητο εκτος απο το σουβλακι (τον οβελεια που λεγανε οι αρχαιοι ελληνες) που εχει μεινει στην ιστορια, και το ξερει σχεδον ολος ο πλανητης.
Toufas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Το μαγειρεμα που ειναι? Επισης εχει λαχανο,πιπερια και ραπανακι αυτη που εβαλες!
kuzko21 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Κατσε ρε κουζκο, εχετε παρει την ευα και εμενα απο τα μουτρα και λες οτι εμεις ειρωνευομαστε? Κανεις πλακα? Επιχειρηματολογουμε τοση ωρα και απλα εχετε κλεισει τα αυτια και κανετε λαλαλαλαλα σαν τον jim carrey. ρε τουφα με δουλευεις; λεμε οτι καποιοι θελουν ψημενα τα φαγητα τους , και μας βγαζεται οτι τρωμε σκατα! δηλαδη οταν τρωγαμε haggies στη Σκωτια , οταν τρωγαμε και τα ωραια deep fried shit στην Αγγλια , κλπ κλπ , αυτα ειναι τα σωστα και υγιεινα φαγητα της Ευρωπης που δεν πιανουν μια στα Ελληνικα; Γιατι πολλες απο αυτες τις αηδιες παραδοσιακες θεωρουνται. επισης το οτι τρωνε tartare σε κρασοταβερνες στην Γαλλια τι ακριβως σημαινει; οτι στερουμαστε τι δηλαδη; το φαι εχει να κανει και με το κλιμα και την ιστορια μιας χωρας , ουτε γινεται να πλακωσουμε τις σουπες αβερτα εδω ουτε να αρχισουν τα ''σουβλισματα'' στα βορεια. απο την αλλη η γευση ειναι καθαρα θεμα γοουστου και τιποτα παραπανω. - περα απο τα βασικα εννοειται (εαν ειναι καμμενο , σαπιο , χαλασμενο και γω δεν ξερω τι.) και τα (πικρα , ξινα , umami , κλπ.)
evabb Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 δεν μπορω αλλο. οτι λογικο επιχειρημα και να φερουμε το αρνηστε πεισματικα, δεν μπαινετε καν στον κοπο να σκεφτειτε οτι " μηπως εχουν δικιο αυτοι οι δυο; μηπως δεν τα λενε τυχαια ολα αυτα; μηπως οντως εχουν δει πιο πολλα τα ματια τους;" οτι σας εμαθε η μανα σας αυτο πιστευετε (η χαμηλοτερη βαθμιδα της νοητικης λειτουργιας) ακομα δεν μπαινετε στον κοπο να τα κριτικαρετε παρα μονο φερνετα αβασανιστα αβασιμα ψευτοεπιχειρηματα.
Aplostra Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 ειναι γκουρμε! να ειδες ευα που λες οτι δεν εχουμε γκουρμε(τ) κουιζιν;
Traumatias Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Το μαγειρεμα που ειναι? Επισης εχει λαχανο,πιπερια και ραπανακι αυτη που εβαλες! Επίσης 1 Μουσακάς 2 Παπουτσάκια 3 Γεμιστά 4 Τζατζίκι Φίλος σεφ που δουλεύει σε καλό εστιατόριο στην Ελλάδα μου λέει ότι όλοι οι τουρίστες που έρχονται στην Ελλάδα τ-ρ-ε-λ-έ-ν-ο-ν-τ-α-ι με το φαγητό, μην ακούω αηδίες για Αγγλικές και Γερμανικές κουζίνες, 1 δεν πιάνουν μπροστά σε μεσογειακές γεύσεις, είτε είναι Ισπανικές είτε είναι Ιταλικές είτε είναι Ελληνικές. Άιντε...
kuzko21 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 δεν μπορω αλλο. οτι λογικο επιχειρημα και να φερουμε το αρνηστε πεισματικα, δεν μπαινετε καν στον κοπο να σκεφτειτε οτι " μηπως εχουν δικιο αυτοι οι δυο; μηπως δεν τα λενε τυχαια ολα αυτα; μηπως οντως εχουν δει πιο πολλα τα ματια τους;" οτι σας εμαθε η μανα σας αυτο πιστευετε (η χαμηλοτερη βαθμιδα της νοητικης λειτουργιας) ακομα δεν μπαινετε στον κοπο να τα κριτικαρετε παρα μονο φερνετα αβασανιστα αβασιμα ψευτοεπιχειρηματα. ξεφευγεις ασχημα. πραγματικα.
Aplostra Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Στα αρχιδια μου τι κανεις στοκε. Α ξεχασες να πεις οτι εισαι και στοκος, κανε edit. Επισης εγω ειμαι ο μικρος που προσπαθω να συζητησω και εσυ ο μεγαλος με τα ακυρα σου. Σαλτα και γαμησου τωρα μπας και το καταλαβεις αυτο που ειπα. καλα ρε πούστη,κάμερα εχεις βάλει; Δεν ειμαι απλος στόκος,ειμαι τοξικός και κολλάω παντού. Επίσης να σε ενημερώσω οτι, οταν γαμάω,δεν σαλτάρω,εσυ ομως,σαλτα κι απο κάνα μπαλκόνι αν θες. Να σου πω; ακομα στη γωνια είσαι; Μη περιμένεις αδικα,εχω φυγει απο ωρα. και καπου εδω σκαω γιατι έπεσε σύρμα και προβλέπεται συρματόπλεγμα.
Traumatias Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Κούζκγο μην τσιτώνεσαι αγόρι μου, άστους να τρώνε το φαί τους ωμό, και να ταΐζουν τα κατοικίδια τους μαγειρεμένο γιατί είναι καλύτερο για τη διατροφή και το στομάχι τους Είναι αλήθεια ότι η Ελληνική σαλάτα που φτιάχνουν οι ελληνίδες μάνες είναι ιδιαίτερα ανθυγιεινή
christiana78 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 ΡΕ πάτε καλά;...κάθεστε και κράζεστε για το αν προτιμάτε το κρέας ψημένο ή όχι;....WTF???
Προτεινόμενες αναρτήσεις