Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

που σκατα ξερεις ρε ευα τι εχει δοκιμασει ο καθενας στη ζωη του η οχι;

επειδη δηλαδη λεει τι μια μερα καποιος ''φατε σολωμο μεγειρεμενο σε κενο αερος'' , πρεπει επειδη ακουσες το κενο αερος και το οτι σκοτωνονται ολα τα βακτηρια να το βγαλουμε και πρωτο γευστικα;

και ηρεμιστε λιγο , με ''το εχουμε δοκιμασει...'' λες και εχετε δυο-τρια διδακτορικα.

φαι ειναι, δεν ειναι επιστημη.

το φαι ειναι επιστημη, επισης ο σολωμος γαμαει σε ολες τις μορφες του, καπνιστος,μισοψημενος, κανονικα ψημενος.

Μη με κάνεις να κλάψω τωρα,

απο χαρά..

κλαψε καβουρα

Τούφα δεν έχουμε οι περισσότεροι γνώση για να ξεχωρίσουμε ένα καλό κομμάτι κρέας.Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν πόσο επικίνδυνο για την υγεία μπορεί να γίνει αν ένα κακής ποιότητας κρέας το φας ωμό.Η σαλμονέλα, λιστέρια, εντεροβακτηρίδια,παράσιτα,νόσος των τρελών αγελάδων κ.α που μπορεί να υπάρχουν στο κρέας,με το μαγείρεμα ελαχιστοποιείς τον κίνδυνο.

Προσωπικά δεν μου αρέσει η εικόνα του ωμού κρέατος πόσο μάλλον να το δοκιμάσω.

εν ετη 2011 τα ζωα εμβολιαζονται. οι διοξινες δεν φευγουν με το μαγειρεμα ουτε τα πραιονς.

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κλασσικη στρατηγικη ηλιθιου χωρις επιχειρηματα. Οταν δεν εχουμε τι να πουμε α: αλλαζουμε το θεμα σε κατι παραπλησιο, και β: προσπαθουμε να μειωσουμε τον συνομιλητη μας.

Επισης, χοντρος? Seriously? Θα με κανεις να δακρισω θα πρεπει να ειναι η πρωτη φορα που μου το ειπε καποιος. Θα σου εκανα καθρεφτακι, αλλα εχω περασει την εφηβεια εδω και παρα πολλα χρονια.

Θα πηγαινα σε γυμναστηριο αλλα μετα σκεφτηκα οτι τα λουλουδια δεν φορανε αρωμα.

καλα καλα,εγω σου ειπα,ειμαι χωριάτης,αγράμματος και σοβινιστής και γουστάρω τρελά,εσενα σου μπαίνει μακρύ αγγούρι;

βγαλ'το.

Α! και που'σαι,μη ξεχασεις να παρεις τις διοξίνες σου,εκει στην ευρωπη ολα ειναι γαματα,αφου να φανταστεις,ειναι τοσο γαματα που η μερα ειναι 30 ωρες και η νυχτα αλλες 17 για να διασκεδάζει πολυ ο κοσμος μερα νυχτα και να ξεκουράζεται κιολας. κι οσον αφορα το παραδειγματάκι περι άποψης κλπ,βαλτο κι αυτο εκει που δε πιάνει φως.

αλλα κοψε λιγο τον ολιβερ και φάε ελληνικα.32876348743658734653487564387953458937983474897438957438957458943 μελέτες εχουν βγει που σου λενε οτι τρως πιο υγεινα απ'ολους αλλα τι λεω,μιλαω με ευροπεος τωρα..

αναρωτιεμαι,με ολα αυτα,ποτε θα'ρθει το μπαν..

Δημοσ.

το φαι ειναι επιστημη, επισης ο σολωμος γαμαει σε ολες τις μορφες του, καπνιστος,μισοψημενος, κανονικα ψημενος.

Bon Appétit.

Δημοσ.

ειχες παντα ονειρο να φυγεις απο εδω, ετσι;

εχεις μαγευτει.

ποσο λιγο εχεις ταξιδεψει μαλλον...

ζω απο τα 16 εξω, νομιζω οι εξυπναδες περισσευουν

και εχω παει σε αγγλια, γαλλια, ολλανδια, γερμανια, λουξεμβουργο, ισπανια

εκτος απο την ελλαδα και το βελγιο φυσικα.

τρεις φορες τουλαχιστον στο καθενα απ αυτα.

εσυ το ανεφερες το tartare.

αποφασισε.

ειναι τελειως απλο και κοινο φαγητο, δεν ειναι γκουρμε τι αλλο θες να σου πω;

Δημοσ.

Τούφα δεν έχουμε οι περισσότεροι γνώση για να ξεχωρίσουμε ένα καλό κομμάτι κρέας.Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν πόσο επικίνδυνο για την υγεία μπορεί να γίνει αν ένα κακής ποιότητας κρέας το φας ωμό.Η σαλμονέλα, λιστέρια, εντεροβακτηρίδια,παράσιτα,νόσος των τρελών αγελάδων κ.α που μπορεί να υπάρχουν στο κρέας,με το μαγείρεμα ελαχιστοποιείς τον κίνδυνο.

Προσωπικά δεν μου αρέσει η εικόνα του ωμού κρέατος πόσο μάλλον να το δοκιμάσω.

Το να μην παρεις κακης ποιοτητας κρεας και να μαθεις να ξεχωριζεις το καλο δεν ειναι σαν περιπτωση, και οι αρρωστιες που αναφερεις δεν εχουν σχεση με το μοσχαρι. Το e-coli 157 υπαρχει περιπτωση να ειναι στο μοσχαρι μονο. Σε ολα τα κρεατα εκτος απο το κοτοπουλο τα βακτηριδια ειναι επιφανειακα. Στο μοσχαρι συγκεκριμενα, αν εχεις προβλημα με κατι "ωμο" θα εχεις σε προιον που εχει κιμα. Για αυτο περνεις απο καλο μαγαζι ή κανεις τον κιμα μονος σου. Οτι ακουμπησει φωτια, δεν γινεται να εχει e-coli μετα.

Και σου ξαναλεω, εχεις αποψη για κατι χωρις να το εχεις δοκιμασει.

Δημοσ.

Εύα ναι τα ζώα εμβολιάζονται,αλλά έχεις δει τις συνθήκες στα σφαγεία;Στο πως μεταφέρονται στο κρεοπωλείο;Τέλος πάντων,καθένας με τα γούστα του.Η μεσογειακή διατροφή -λαχανικά,φρούτα,ψαράκι,γαλακτοκομικά και λίγο κρέας-είναι η πλέον ενδεδειγμένη για το κλίμα της Ελλάδας.

Δημοσ.

Τι γίνεται ρε;

Μπήκα στο thread των κοριτσιών να διαβάσω για καμιά περίοδο, κάνα κουτσομπολιό και πέφτω σε internet tough guys.

τρώω πολλά ελληνικά αυγα γαμώτο...

post-201916-0-31767200-1314790172_thumb.jpg

Δημοσ.

Εύα ναι τα ζώα εμβολιάζονται,αλλά έχεις δει τις συνθήκες στα σφαγεία;Στο πως μεταφέρονται στο κρεοπωλείο;Τέλος πάντων,καθένας με τα γούστα του.Η μεσογειακή διατροφή -λαχανικά,φρούτα,ψαράκι,γαλακτοκομικά και λίγο κρέας-είναι η πλέον ενδεδειγμένη για το κλίμα της Ελλάδας.

σου απαντησε και ο τουφας περι μικροβιων. η μεσογεικη διατροφη που λες ναι ειναι ολοσωστη, αν την ακουλουθουσε κανεις. οι ελληνες ομως τρωνε πιο πολυ σαν γερμανοι παρα σαν μεσογειακοι.

Δημοσ.
ζω απο τα 16 εξω, νομιζω οι εξυπναδες περισσευουν

και εχω παει σε αγγλια, γαλλια, ολλανδια, γερμανια, λουξεμβουργο, ισπανια

εκτος απο την ελλαδα και το βελγιο φυσικα.

τρεις φορες τουλαχιστον στο καθενα απ αυτα.

αν και δε σε ρωτησα,

φορτωμενο διαβατηριο λοιπον, αν και απ οτι φενεται μονο το διαβατηριο.

εχεις τρεις σελιδες τωρα που εχεις γραψει τα ''απαντα'' της ειρωνιας και της εξυπναδας και κανεις και παραπονα;

κανε μας τη χαρη.

επισης για το θεμα σου ''η ελλαδα δεν πιανει μια μπροστα στην υπολοιπη ευρωπη'' η οπως το ειπες , καλως.

η ευρωπαιοι εχουν και τη φημη του ''ανοιχτου μυαλλου''.

αλλα κολλας.

Δημοσ.

Τι γίνεται ρε;

Μπήκα στο thread των κοριτσιών να διαβάσω για καμιά περίοδο, κάνα κουτσομπολιό και πέφτω σε internet tough guys.

5odn3a.gif

Δημοσ.

καλα καλα,εγω σου ειπα,ειμαι χωριάτης,αγράμματος και σοβινιστής και γουστάρω τρελά,εσενα σου μπαίνει μακρύ αγγούρι;

βγαλ'το.

Α! και που'σαι,μη ξεχασεις να παρεις τις διοξίνες σου,εκει στην ευρωπη ολα ειναι γαματα,αφου να φανταστεις,ειναι τοσο γαματα που η μερα ειναι 30 ωρες και η νυχτα αλλες 17 για να διασκεδάζει πολυ ο κοσμος μερα νυχτα και να ξεκουράζεται κιολας. κι οσον αφορα το παραδειγματάκι περι άποψης κλπ,βαλτο κι αυτο εκει που δε πιάνει φως.

αλλα κοψε λιγο τον ολιβερ και φάε ελληνικα.32876348743658734653487564387953458937983474897438957438957458943 μελέτες εχουν βγει που σου λενε οτι τρως πιο υγεινα απ'ολους αλλα τι λεω,μιλαω με ευροπεος τωρα..

αναρωτιεμαι,με ολα αυτα,ποτε θα'ρθει το μπαν..

Για πες μου εσυ ο μεσος ελληνας, τι υγιεινο τρως. Εσυ που τρως την περιζητητη μεσογειακη διατροφη που εχει μπει στην λιστα διατήρησης της unesco.

Μετα μπες εδω και δες τι τρωει ο μεσος χρηστης insomnia απο την 2η επιλογη και κατω.)

Γιατι οι υπόλοιποι μεσογειακοι λαοι (οι ευρωπεη οπως αστειευτηκες πριν ρε μπαγασα χωρατατζη) τρωνε τα φαγητα της χωρας τους και οχι ελληνικα σουβλακια ουτε αγγλικα fish and chips? Αλλα ξεχασα, τι ξερουν αυτοι οι ασχετοι ρε, εδω τρωνε τα χορτα βρασμενα για λιγα λεπτα, οχι 1 ωρα σαν εμας που ξερουμε.

Bonus points σε οποιον βρει καποιο ελληνικο φαγητο εκτος απο το σουβλακι (τον οβελεια που λεγανε οι αρχαιοι ελληνες) που εχει μεινει στην ιστορια, και το ξερει σχεδον ολος ο πλανητης.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...