xri_ni Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 δεν το εχω δοκιμασει αυτο. για βαρυ πονο συνιστω αυτο: και μετα παραδεισος Για περιοδο πιανει?Σιγουρο?Μακαρι να βρω κατι σαν το μεσουλιντ γιατι εχουν ακουστει διαφορα οτι επηρεαζει το ηπαρ αλλα δεν εχω βρει κατι να με πιανει οπως αυτο!
mary Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Τα καλυτερα ειναι τα feldene. ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΦΟΒΑ. Παίρνω ενα στη αρχη της περιοδου και ειμαι τζαμι.Κ δεν ειμαι καμια που δε καταλαβαινει ποτε της ερχεται κ ποτε οχι αλλά καθε φορα με τσακιζει πολύ. Με γειες και μπραβο στη κοπελια που το σκεφτηκε να ανοιξει ενα για μας.
xri_ni Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Τα καλυτερα ειναι τα feldene. ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΦΟΒΑ. Παίρνω ενα στη αρχη της περιοδου και ειμαι τζαμι.Κ δεν ειμαι καμια που δε καταλαβαινει ποτε της ερχεται κ ποτε τοχι αλλά καθε φορα με τσακιζει πολύ. Ok στην επομενη περιοδο θα παρω το FELDENE ....Μακαρι να με πιασει....
gatokoritso Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Για περιοδο πιανει?Σιγουρο?Μακαρι να βρω κατι σαν το μεσουλιντ γιατι εχουν ακουστει διαφορα οτι επηρεαζει το ηπαρ αλλα δεν εχω βρει κατι να με πιανει οπως αυτο! τσιμπα τα και θα με θυμηθεις
mary Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Ok στην επομενη περιοδο θα παρω το FELDENE ....Μακαρι να με πιασει.... Θα σε πιασει σιγουρα.Εδω πιανουν εμενα που ειμαι του θανατα τη 2η μερα ειδικα. Προπερσι μου ειχε ερθει περιοδος μολις πηγα διακοπες και τις 3 πρωτες μερες επερνα κ απο ενα.Ε ΤΙΠΟΤΑ δε καταλαβα.
Marria Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Σας πιανει και πονοκεφαλος/ημικρανιες κατα την περιοδο? Γιατι εμενα με πεθαινει το κεφαλι μου τοτε...
Traumatias Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Ημικρανίες, πόνοι στη μέση, στο στήθος, στην κοιλιά, νιώθω κυριολεκτικά τη μήτρα μου να κινείται και να τεντώνεται, έχω ζαλάδες, πέφτει ο σίδηρος και πεινάω πάρα πολύ.Κατά τα άλλα καλά είμαι στην περίοδο
Toufas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Πλάκα κάνεις τώρα Αυτό που ήξερα είναι δεν είναι και ό,τι καλύτερο για το στομάχι και ότι είναι για πολύ έκτακτες περιπτώσεις. Κάποιο link πέρα από wikipedia ; http://www.ti.ubc.ca/nimesulide-must-be-withdrawn-worldwide-due-serious-liver-damage
mary Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Σας πιανει και πονοκεφαλος/ημικρανιες κατα την περιοδο? Γιατι εμενα με πεθαινει το κεφαλι μου τοτε... Οχι τετοια, κ ουτε πρηξιμο αλλά πολυ πονο στη κοιλιά και οταν κατεβαινουν κ κομματια αιμα εκει ειναι που το καταλαβαινω εντονα. Η χειροτερη περιπτωση που εχω δει ειναι η αδερφη μου που δεν υπαρχει περιπτωση να εχει περιοδο και να μη βγαλει ακομα και το νερο που θα πιει.
gatokoritso Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 μπα μονο ευαισθησία στο στηθος,ο πονος για λιγες ωρες οταν ερθει και η ακατανικητη πείνα!!!μιλαμε για την απιστευτη πεινα το αστειο ειναι οτι τη στιγμη που μου ερθει η πεινα κοβετε κατευθειαν..
μαφαλντα Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Υπογλυκαιμία.Δεν περιγράφεται. Και νεύρα.Πολλά.
Marria Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Εγω εχω και ημικρανιες που κρατανε μερες, ο πονος στην κοιλια ειναι υποφερτος αλλα ο πονοκεφαλος.. σαν να μου τρυπανε το κεφαλι νοιωθω.
black_widow Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Ημικρανίες, πόνοι στη μέση, στο στήθος, στην κοιλιά, νιώθω κυριολεκτικά τη μήτρα μου να κινείται και να τεντώνεται, έχω ζαλάδες, πέφτει ο σίδηρος και πεινάω πάρα πολύ.Κατά τα άλλα καλά είμαι στην περίοδο Όλα αυτά + πάω συνέχεια τουαλέτα
pavlinda Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 http://www.ti.ubc.ca/nimesulide-must-be-withdrawn-worldwide-due-serious-liver-damage ναι τα mesulid κανουν πολυ κακο στα νεφρα. προκαλουν ακομη και καρκινο.εγω 10 χρονια τα επαιρνα , αλλα ανακαλυψα το feldene και ησυχασα.
xri_ni Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Οχι τετοια, κ ουτε πρηξιμο αλλά πολυ πονο στη κοιλιά και οταν κατεβαινουν κ κομματια αιμα εκει ειναι που το καταλαβαινω εντονα. Η χειροτερη περιπτωση που εχω δει ειναι η αδερφη μου που δεν υπαρχει περιπτωση να εχει περιοδο και να μη βγαλει ακομα και το νερο που θα πιει. Μου θυμισες εμενα οταν μου ειχε πρωτοερθει,εμετοι φουλ , δενομουν στα δυο και δε συμαζευεται...ευτυχως μεγαλωνοντας τουλαχιστον σταματησαν οι εμετοι, μου εμειναν μονο οι πονοι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις