Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν το εχω δοκιμασει αυτο.

για βαρυ πονο συνιστω αυτο:

FeldenePiroxicam.JPG

και μετα παραδεισος B)

Για περιοδο πιανει?Σιγουρο?Μακαρι να βρω κατι σαν το μεσουλιντ γιατι εχουν ακουστει διαφορα οτι επηρεαζει το ηπαρ αλλα δεν εχω βρει κατι να με πιανει οπως αυτο!

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τα καλυτερα ειναι τα feldene.

ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΦΟΒΑ.

Παίρνω ενα στη αρχη της περιοδου και ειμαι τζαμι.Κ δεν ειμαι καμια που δε καταλαβαινει ποτε της ερχεται κ ποτε οχι αλλά καθε φορα με τσακιζει πολύ.

Με γειες και μπραβο στη κοπελια που το σκεφτηκε να ανοιξει ενα για μας.

Δημοσ.

Τα καλυτερα ειναι τα feldene.

ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΦΟΒΑ.

Παίρνω ενα στη αρχη της περιοδου και ειμαι τζαμι.Κ δεν ειμαι καμια που δε καταλαβαινει ποτε της ερχεται κ ποτε τοχι αλλά καθε φορα με τσακιζει πολύ.

Ok στην επομενη περιοδο θα παρω το FELDENE ....Μακαρι να με πιασει....

Δημοσ.

Για περιοδο πιανει?Σιγουρο?Μακαρι να βρω κατι σαν το μεσουλιντ γιατι εχουν ακουστει διαφορα οτι επηρεαζει το ηπαρ αλλα δεν εχω βρει κατι να με πιανει οπως αυτο!

τσιμπα τα και θα με θυμηθεις :mrgreen:

Δημοσ.

Ok στην επομενη περιοδο θα παρω το FELDENE ....Μακαρι να με πιασει....

Θα σε πιασει σιγουρα.Εδω πιανουν εμενα που ειμαι του θανατα τη 2η μερα ειδικα.

Προπερσι μου ειχε ερθει περιοδος μολις πηγα διακοπες και τις 3 πρωτες μερες επερνα κ απο ενα.Ε ΤΙΠΟΤΑ δε καταλαβα.

Δημοσ.

Σας πιανει και πονοκεφαλος/ημικρανιες κατα την περιοδο? Γιατι εμενα με πεθαινει το κεφαλι μου τοτε...

Δημοσ.

Ημικρανίες, πόνοι στη μέση, στο στήθος, στην κοιλιά, νιώθω κυριολεκτικά τη μήτρα μου να κινείται και να τεντώνεται, έχω ζαλάδες, πέφτει ο σίδηρος και πεινάω πάρα πολύ.Κατά τα άλλα καλά είμαι στην περίοδο :mad:

Δημοσ.

Σας πιανει και πονοκεφαλος/ημικρανιες κατα την περιοδο? Γιατι εμενα με πεθαινει το κεφαλι μου τοτε...

Οχι τετοια, κ ουτε πρηξιμο αλλά πολυ πονο στη κοιλιά και οταν κατεβαινουν κ κομματια αιμα εκει ειναι που το καταλαβαινω εντονα.

Η χειροτερη περιπτωση που εχω δει ειναι η αδερφη μου που δεν υπαρχει περιπτωση να εχει περιοδο και να μη βγαλει ακομα και το νερο που θα πιει.

Δημοσ.

μπα μονο ευαισθησία στο στηθος,ο πονος για λιγες ωρες οταν ερθει και η ακατανικητη πείνα!!!μιλαμε για την απιστευτη πεινα :shock:

το αστειο ειναι οτι τη στιγμη που μου ερθει η πεινα κοβετε κατευθειαν..

Δημοσ.

Εγω εχω και ημικρανιες που κρατανε μερες, ο πονος στην κοιλια ειναι υποφερτος αλλα ο πονοκεφαλος.. σαν να μου τρυπανε το κεφαλι νοιωθω.

Δημοσ.

Ημικρανίες, πόνοι στη μέση, στο στήθος, στην κοιλιά, νιώθω κυριολεκτικά τη μήτρα μου να κινείται και να τεντώνεται, έχω ζαλάδες, πέφτει ο σίδηρος και πεινάω πάρα πολύ.Κατά τα άλλα καλά είμαι στην περίοδο :mad:

Όλα αυτά + πάω συνέχεια τουαλέτα :fear:

Δημοσ.

Οχι τετοια, κ ουτε πρηξιμο αλλά πολυ πονο στη κοιλιά και οταν κατεβαινουν κ κομματια αιμα εκει ειναι που το καταλαβαινω εντονα.

Η χειροτερη περιπτωση που εχω δει ειναι η αδερφη μου που δεν υπαρχει περιπτωση να εχει περιοδο και να μη βγαλει ακομα και το νερο που θα πιει.

Μου θυμισες εμενα οταν μου ειχε πρωτοερθει,εμετοι φουλ , δενομουν στα δυο και δε συμαζευεται...ευτυχως μεγαλωνοντας τουλαχιστον σταματησαν οι εμετοι, μου εμειναν μονο οι πονοι! :eek:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...