Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα αναφέρω το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό την σαλμονέλα.Τι σχέση έχει η πείνα στον πλανήτη με το γεγονός ότι προτιμώ το φαι μου ψημένο;Να αναθεωρήσω τι;Δεν επιδίωξα να αλλάξω τα γούστα κάποιου,την γνώμη μου είπα.

Επίσης το αλάθητο μόνο στον πάπα.

Οχι μωρέ,οι Ευρωπεη,που ξέρουν να τρώνε και ξέρουν να τα κάνουν ολα τέλεια.

Γιαυτο ψόφαγαν σα τα ποντίκια απο σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια,σαλμονέλες και διάφορα άλλα καθε 3 και λιγο.

αλλα είπαμε,οι Ευρωπαίοι ειναι Τέλειοι σε ολα τους,εμείς έχουμε θεματακι.

Δε μπραζ

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι κραζετε λεγοντας οτι ξερετε απο ''καλη κουζινα''.

δηλαδη οι υπολοιποι που δεν εχουν δοκιμασει tartare, τι τρωνε; σκατα;

οπως ειπα , ειναι θεμα γουστου ρε τουφα.

δε μπορεις να κρινεις εαν εχω πεταξει το λεφτα μου , εαν σου ζητησω ενα φιλετο μοσχαρισιο καρβουνο.

εμενα μπορει ετσι να μου αρεσει.

Το να πας σε ενα εστιατοριο σοβαρο και να ζητησεις καλοψημενο μοσχαρι κανεις καλο μονο στον μαγαζατορα. Θα σου δωσουν το πιο μπαγιατικο μοσχαρι που εχουν γιατι μπορουν να το κρηψουν πιο καλα.

Και λες για το tartare που στην γαμωελλαδα το λετε γκουρμε και στην γαλλια το τρωνε στις κρασοταβερνες...

Δημοσ.

Γιαυτο ψόφαγαν σα τα ποντίκια απο σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια,σαλμονέλες και διάφορα άλλα καθε 3 και λιγο.

Δε μπραζ

+1

Δημοσ.

Δε μπραζ

Ειλικρινα εισαι απιστευτα ασχετος στο θεμα. Πετα και αλλες πομπωδεις λεξεις μπας και σου βαλουν και αλλα +. Μηπως να πιασουμε και για τους γερμανους ναζι για να νοιωσουμε καλυτερα με τις επιλογες μας?

Πηγαινε φαε εσυ αυγα απο το χωριο απο μη εμβολιασμενα κοτοπουλα, και μετα οταν σε πιασει το χεσιμο και μετρησεις τα πλακακια του μπανιου 13 φορες σε 1 ωρα ελα να μου πεις ποσα ηταν.

Δημοσ.

Το να πας σε ενα εστιατοριο σοβαρο και να ζητησεις καλοψημενο μοσχαρι κανεις καλο μονο στον μαγαζατορα. Θα σου δωσουν το πιο μπαγιατικο μοσχαρι που εχουν γιατι μπορουν να το κρηψουν πιο καλα.

ωραια δουλεια.

και ξαναλεω , απαγορευεται να μην μου αρεσει ωμο;

ποσο πιο νια-νια να το πω;

θελω να παω σε ενα εστιατοριο και να φαω καλοψημενο φιλετο μοσχαριου. απαγορευεται; πρεπει sony και καλα να μου σερβιρουν οτι πιο σαπιο εχουν ,επειδη τα γουστα μου δεν ταιριαζουν με τη ''μοδα'' που λεει ο λογος;

και για να προλαβω τα περι-ασχετιλας και εδω, και εχω δοκιμασει medium , rare φιλετο , και μου αρεσει περισσοτερο απο το καλοψημενο.

απλα δεν καταλαβαινω αυτο το ''με το στανιο, δεν ξερετε!''

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι κραζετε λεγοντας οτι ξερετε απο ''καλη κουζινα''.

δηλαδη οι υπολοιποι που δεν εχουν δοκιμασει tartare, τι τρωνε; σκατα;

οπως ειπα , ειναι θεμα γουστου ρε τουφα.

δε μπορεις να κρινεις εαν εχω πεταξει το λεφτα μου , εαν σου ζητησω ενα φιλετο μοσχαρισιο καρβουνο.

εμενα μπορει ετσι να μου αρεσει.

εχουμε δοκιμασει πιο πολλα πραματα, εχουμε ερθει σε αμεση επαφη με αυτα που προαγουμε. και δεν ειναι θεμα γουστου, ειναι σαν να λεει μια γυναικα θα φορεσω τουαλετα με αθλητικα παπουτσια. ε ειναι λαθος απλα οσο κι αν της αρεσει.

Δημοσ.

ωραια δουλεια.

και ξαναλεω , απαγορευεται να μην μου αρεσει ωμο;

ποσο πιο νια-νια να το πω;

θελω να παω σε ενα εστιατοριο και να φαω καλοψημενο φιλετο μοσχαριου. απαγορευεται; πρεπει sony και καλα να μου σερβιρουν οτι πιο σαπιο εχουν ,επειδη τα γουστα μου δεν ταιριαζουν με τη ''μοδα'' που λεει ο λογος;

και για να προλαβω τα περι-ασχετιλας και εδω, και εχω δοκιμασει medium , rare φιλετο , και μου αρεσει περισσοτερο απο το καλοψημενο.

απλα δεν καταλαβαινω αυτο το ''με το στανιο, δεν ξερετε!''

Δεν ειναι μοδα και δεν ειναι ωμο. Ποσες φορες θα το πω? Και ναι, μερικοι δεν ξερουν γιατι κρινουν κατι χωρις να το εχουν δοκιμασει. Αν αρχισω εγω να λεω την γνωμη μου για κατι που δεν εχω ιδεα, θα την κανει σωστη?

Δημοσ.

Δεν ειναι μοδα και δεν ειναι ωμο. Ποσες φορες θα το πω? Και ναι, μερικοι δεν ξερουν γιατι κρινουν κατι χωρις να το εχουν δοκιμασει. Αν αρχισω εγω να λεω την γνωμη μου για κατι που δεν εχω ιδεα, θα την κανει σωστη?

έχεις χτυπήσει ηρωίνη;

Δημοσ.

Δε μπραζ

η ελλαδα δεν εχει καμια σχεση με ολη την υπολοιπη ευρωπη. χωνεψε το.

Και λες για το tartare που στην γαμωελλαδα το λετε γκουρμε και στην γαλλια το τρωνε στις κρασοταβερνες...

κρασοταβερνα; και πολυ βαζεις. στο πανεπιστημειο το πουλανε σε σαντουιτς. καθε σαντουτσαδικο που σεβεται τον εαυτο του εδω εχει tartare :-D

Δημοσ.

αν και κοντεύω τα 30 και παρα το γεγονός οτι πρέπει να εχω φάει ουτε που ξέρω πόσα,το στομάχι μου δεν με εχει πειράξει ποτε.

Οσο έμενα εξω όμως,ειχα ενα θέμα..

Α και που'σαι,τράβα φαε καμιά διοξίνη τωρα κι ασε με εμένα,εγω ειμαι βλάχος και χωριάτης και το φαγητο μου το θελω καλόμαγειρεμένο.

Α κι επισης,πω πω,πρέπει να εισαι πολυ έξυπνος εκτος απο πανχοντρος(βλεπω η καλη διατροφή κανει θαύματα),ζω,μονο για τα + που μου βάζουν,αν δε παρω κάμποσα τη μερα,με πιάνει αϋπνία.

ναι αλλα αν γίνει τρεντι;

Κλασσικη στρατηγικη ηλιθιου χωρις επιχειρηματα. Οταν δεν εχουμε τι να πουμε α: αλλαζουμε το θεμα σε κατι παραπλησιο, και β: προσπαθουμε να μειωσουμε τον συνομιλητη μας.

Επισης, χοντρος? Seriously? Θα με κανεις να δακρισω θα πρεπει να ειναι η πρωτη φορα που μου το ειπε καποιος. Θα σου εκανα καθρεφτακι, αλλα εχω περασει την εφηβεια εδω και παρα πολλα χρονια.

Θα πηγαινα σε γυμναστηριο αλλα μετα σκεφτηκα οτι τα λουλουδια δεν φορανε αρωμα.

Δημοσ.

εχουμε δοκιμασει πιο πολλα πραματα, εχουμε ερθει σε αμεση επαφη με αυτα που προαγουμε. και δεν ειναι θεμα γουστου, ειναι σαν να λεει μια γυναικα θα φορεσω τουαλετα με αθλητικα παπουτσια. ε ειναι λαθος απλα οσο κι αν της αρεσει.

που σκατα ξερεις ρε ευα τι εχει δοκιμασει ο καθενας στη ζωη του η οχι;

επειδη δηλαδη λεει τι μια μερα καποιος ''φατε σολωμο μεγειρεμενο σε κενο αερος'' , πρεπει επειδη ακουσες το κενο αερος και το οτι σκοτωνονται ολα τα βακτηρια να το βγαλουμε και πρωτο γευστικα;

και ηρεμιστε λιγο , με ''το εχουμε δοκιμασει...'' λες και εχετε δυο-τρια διδακτορικα.

φαι ειναι, δεν ειναι επιστημη.

Δημοσ.

η ελλαδα δεν εχει καμια σχεση με ολη την υπολοιπη ευρωπη. χωνεψε το.

ειχες παντα ονειρο να φυγεις απο εδω, ετσι;

εχεις μαγευτει.

ποσο λιγο εχεις ταξιδεψει μαλλον...

κρασοταβερνα; και πολυ βαζεις. στο πανεπιστημειο το πουλανε σε σαντουιτς. καθε σαντουτσαδικο που σεβεται τον εαυτο του εδω εχει tartare :-D

εσυ το ανεφερες το tartare.

αποφασισε.

Δημοσ.

Τούφα δεν έχουμε οι περισσότεροι γνώση για να ξεχωρίσουμε ένα καλό κομμάτι κρέας.Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν πόσο επικίνδυνο για την υγεία μπορεί να γίνει αν ένα κακής ποιότητας κρέας το φας ωμό.Η σαλμονέλα, λιστέρια, εντεροβακτηρίδια,παράσιτα,νόσος των τρελών αγελάδων κ.α που μπορεί να υπάρχουν στο κρέας,με το μαγείρεμα ελαχιστοποιείς τον κίνδυνο.

Προσωπικά δεν μου αρέσει η εικόνα του ωμού κρέατος πόσο μάλλον να το δοκιμάσω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...