salliara Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 gang θυμαμαι οτι δεν ηθελες να πας, γιαυτο ;ρ sugata θα χουμε μούζικα σημερα?
gang Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 gang θυμαμαι οτι δεν ηθελες να πας, γιαυτο ;ρ sugata θα χουμε μούζικα σημερα? ήθελα και πολύ μάλιστα. Με τους γονείς μου όμως όχι. Βρήκα παρέα και πήγα, γιαυτό και το σύντομο του ταξιδιού.
salliara Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 ε αφου στο whatever θα καταληξει παλι το θεμα με τις "παρενθέσεις" :Ρ Αν είναι να παίξει πες να μην βαλω ταινια
evabb Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Εγω δεν θα τα τρωγα αυτα παντως. λες μαλακιες τωρα αναγουλιασα με την gourmet cuisine! λες μαλακιες Ρε συ τουφα, να ρωτησω κατι , γιατι εισαι τοσο απολυτος με το φαι? Ωρες ωρες κατανταει κουραστικο το να κραζεις για παραδειγμα για το κρεας αν ο αλλος το θελει καλα ψημενο ή καμμενο οπως λες. Ειναι σα να την λες στον αλλον επειδη γουσταρει μαυρες ξερωγω και οχι τις αγγλιδες τις ξενερωτες. λες μαλακιες δοκιμαστε πρωτα τπτ αλλο εκτος απο την απελπιστικα περιορισμενη ελληνικη κουζινα ως προς τις γευσεις, τους συνδιασμους και κυριως τα υλικα και μετα ανοιχτε το στομα σας περι αψητων κρεατων και gourmet κουζινα. υγ τα ελληνικοποιημενα ε8νικ εστιατορια δεν πιανονται ως γευστικη εμπειρια.
caution Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 λες μαλακιες λες μαλακιες λες μαλακιες Τσουκαλά - εσύ είσαι;
evabb Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Τσουκαλά - εσύ είσαι; παιρνω το μερος του τουφα απλα.
caution Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 παιρνω το μερος του τουφα απλα. Πάρε και το μέρος του Goebbels, απλά αν αθροίζεις πάνω από 5 "λες μαλακίες" σε ένα post βγαίνω στο μπαλκόνι και σκοτώνω με φυσοκάλαμο την καρδερίνα της απέναντι κυρίας. Ξηγημένα πράματα.
Aplostra Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 οχι ακουω και μπεζαντακου http://www.youtube.com/watch?v=xdNM-I25Mks μιας και είμαι μεγάλη ανωμαλαρα. http://www.youtube.com/watch?v=aGNfN_jSfBY
athlios Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Tην ευα ή που θα την σκοτώσω ή που θα την...
athlios Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Ναι, αν τα κανεις με τη σωστη σειρα φαινεται ενδιαφερον.
μαφαλντα Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Tην ευα ή που θα την σκοτώσω ή που θα την... Τι έκανε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις