evabb Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 εδω εχω μουλιασει στο νερο εγω. κυκλοφορο με λεπτο πουλοβερακι, λεπτο κασκολακι και μπουφαν. ααααχ ωραιο πραμα το κρυο. το βραδυ ειμαι με το λεπτο παπλωμα και κουβερτα.
μαφαλντα Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Το κρύο δεν μου αρέσει,εγώ θέλω φθινόπωρο.Κανονικές θερμοκρασίες και βροχούλες.
Marria Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Αλλη φαση το κρυο, να χουχουλιαζεις κατω απο τις κουβερτες...
salliara Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Ευα βρυξελλας εχω φαει την απιστευτη βροχη, αξεχαστη μου χει μεινει. Αυτη, και ενα νευροκαβαλικεμα στο ποδι απο τα βρεμενα σταράκια.
black_widow Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Μετα απο λιγο καιρο που θα βρεχει συνεχεια θα γκρινιαζετε οτι σας χαλαει το μαλλι ομως. Να το ισιώνεις το μαλλί και τσουπ με το που πας να βγεις βροχή . Εγώ είμαι του χειμώνα αλλά δε θέλω βροχές. Θέλω το μαλλί και το μακιγιάζ να είναι στη θέση τους. Αλλη φαση το κρυο, να χουχουλιαζεις κατω απο τις κουβερτες... Κρύο , καιρός για δύο ( μη κάνει κανας έξυπνος edit ) που λένε
athlios Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Ευα βρυξελλας εχω φαει την απιστευτη βροχη, αξεχαστη μου χει μεινει. Αυτη, και ενα νευροκαβαλικεμα στο ποδι απο τα βρεμενα σταράκια.
Traumatias Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Καφρεφτάκι ρε Να πω ότι είμαι με τη Σαλιάρα, ΟΧΙ ΒΡΟΧΗ! Θέλουμε καλοκαιράκι Ωραία που θα ήταν να ήταν ακόμα Ιούλιος
Προτεινόμενες αναρτήσεις