Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τωρα που λεμε για εγχειρησεις αλλαγης φυλου, παντα αναρωτιομουν υπαρχει τελικα εγχειρηση ftm(female to male)?και πως γινεται αυτο? περα απο τις ορμονες δηλαδη σου προσθετουν και οργανο? αληθινο? απο αυτα που περισσευουν απο αλλες εγχειρησεις? και λειτουργει κανονικα?

οσο χαζη κι αν ακουγεται η ερωτηση μου παντα αναρωτιομουν ειναι η αληθεια. ξερω για τους αντρες που γινονται γυναικες οτι φτιαχνουν τεχνητη οπη.

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Νομίζω γίνεται αλλά το όργανο δεν είναι και πολύ λειτουργικό αν με πιάνεις :-D

Βέβαια δε το έχω ψάξει το θέμα οπότε μπορεί να λέω και μπούρδες.

Δημοσ.

Διαλέγεις μέγεθος, χρώμα, περιτομημένο ή μη κτλ

ναι αλλα ειναι τεχνητα η αληθινα? και ουρεις κιολας απο εκει?κι αν δεν ειναι λειτουργικα για ποιον λογο το κανουν? δε θα μπορουν να κανουν σεξ δηλαδη.

Δημοσ.

ναι αλλα ειναι τεχνητα η αληθινα? και ουρεις κιολας απο εκει?κι αν δεν ειναι λειτουργικα για ποιον λογο το κανουν? δε θα μπορουν να κανουν σεξ δηλαδη.

πατα google female to male και θα βγαλει πολλα :P

Δημοσ.

ποναωωωωωωωωω :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

40232201.jpg

Αν και βαρυ(γι'αυτο 1 σε καθε περιοδο), με αυτο εχω βρει την υγεια μου τα τελευταια χρονια...ολα τα αλλα ηταν σα να μη τα επαιρνα(depon,ponstan ktl).Αν εχεις φοβερους πονους θα με θυμηθεις!

Δημοσ.

40232201.jpg

Αν και βαρυ(γι'αυτο 1 σε καθε περιοδο), με αυτο εχω βρει την υγεια μου τα τελευταια χρονια...ολα τα αλλα ηταν σα να μη τα επαιρνα(depon,ponstan ktl).Αν εχεις φοβερους πονους θα με θυμηθεις!

γιατι στην μπανανια το εχουν ακομα αυτο το φαρμακο? http://en.wikipedia.org/wiki/Nimesulide αφου ειναι σκατα

Δημοσ.

40232201.jpg

δεν το εχω δοκιμασει αυτο.

για βαρυ πονο συνιστω αυτο:

FeldenePiroxicam.JPG

και μετα παραδεισος B)

Δημοσ.

γιατι στην μπανανια το εχουν ακομα αυτο το φαρμακο? http://en.wikipedia.org/wiki/Nimesulide αφου ειναι σκατα

Πλάκα κάνεις τώρα :shock: Αυτό που ήξερα είναι δεν είναι και ό,τι καλύτερο για το στομάχι και ότι είναι για πολύ έκτακτες περιπτώσεις. Κάποιο link πέρα από wikipedia ;

Δημοσ.

Εγω παντως για την περιοδο παιρνω buscopan

162004.jpg

Το ειχα παρει οταν μου χε πρωτοερθει περιοδος στο γυμνασιο...αλλα τιποτα...αφηστε μονο χαπια για ελεφαντες με πιανουν εμενα!Μου τη δινει να μου λεει η αλλη ενα ντεπονακι παιρνω και ειμαι ενταξει...γκρρρρρρρρρ. :devil:

Δημοσ.

Το ειχα παρει οταν μου χε πρωτοερθει περιοδος στο γυμνασιο...αλλα τιποτα...αφηστε μονο χαπια για ελεφαντες με πιανουν εμενα!Μου τη δινει να μου λεει η αλλη ενα ντεπονακι παιρνω και ειμαι ενταξει...γκρρρρρρρρρ. :devil:

Eμενα μου το ειχε συστησει ο γυναικολογος μου, αλλα το buscopan plus, που ειναι λιγο πιο βαρυ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...