pavlinda Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 τωρα που λεμε για εγχειρησεις αλλαγης φυλου, παντα αναρωτιομουν υπαρχει τελικα εγχειρηση ftm(female to male)?και πως γινεται αυτο? περα απο τις ορμονες δηλαδη σου προσθετουν και οργανο? αληθινο? απο αυτα που περισσευουν απο αλλες εγχειρησεις? και λειτουργει κανονικα? οσο χαζη κι αν ακουγεται η ερωτηση μου παντα αναρωτιομουν ειναι η αληθεια. ξερω για τους αντρες που γινονται γυναικες οτι φτιαχνουν τεχνητη οπη.
Merdock Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Νομίζω γίνεται αλλά το όργανο δεν είναι και πολύ λειτουργικό αν με πιάνεις Βέβαια δε το έχω ψάξει το θέμα οπότε μπορεί να λέω και μπούρδες.
g_alkis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Διαλέγεις μέγεθος, χρώμα, περιτομημένο ή μη κτλ
pavlinda Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Διαλέγεις μέγεθος, χρώμα, περιτομημένο ή μη κτλ ναι αλλα ειναι τεχνητα η αληθινα? και ουρεις κιολας απο εκει?κι αν δεν ειναι λειτουργικα για ποιον λογο το κανουν? δε θα μπορουν να κανουν σεξ δηλαδη.
panosno1com Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 ναι αλλα ειναι τεχνητα η αληθινα? και ουρεις κιολας απο εκει?κι αν δεν ειναι λειτουργικα για ποιον λογο το κανουν? δε θα μπορουν να κανουν σεξ δηλαδη. http://www.marcibowers.com/grs/ftmoutcomes.html# πατα google female to male και θα βγαλει πολλα
gatokoritso Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 λογικα θα λειτουργουνε οπως τα original αλλιως ποιος ο λογος της αλλαγης?
xri_ni Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 ποναωωωωωωωωω :cry: :cry: Αν και βαρυ(γι'αυτο 1 σε καθε περιοδο), με αυτο εχω βρει την υγεια μου τα τελευταια χρονια...ολα τα αλλα ηταν σα να μη τα επαιρνα(depon,ponstan ktl).Αν εχεις φοβερους πονους θα με θυμηθεις!
Toufas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Αν και βαρυ(γι'αυτο 1 σε καθε περιοδο), με αυτο εχω βρει την υγεια μου τα τελευταια χρονια...ολα τα αλλα ηταν σα να μη τα επαιρνα(depon,ponstan ktl).Αν εχεις φοβερους πονους θα με θυμηθεις! γιατι στην μπανανια το εχουν ακομα αυτο το φαρμακο? http://en.wikipedia.org/wiki/Nimesulide αφου ειναι σκατα
gatokoritso Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Αν και βαρυ(γι'αυτο 1 σε καθε περιοδο), με αυτο εχω βρει την υγεια μου τα τελευταια χρονια...ολα τα αλλα ηταν σα να μη τα επαιρνα(depon,ponstan ktl).Αν εχεις φοβερους πονους θα με θυμηθεις! δεν το εχω δοκιμασει αυτο. για βαρυ πονο συνιστω αυτο: και μετα παραδεισος
black_widow Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 γιατι στην μπανανια το εχουν ακομα αυτο το φαρμακο? http://en.wikipedia.org/wiki/Nimesulide αφου ειναι σκατα Πλάκα κάνεις τώρα Αυτό που ήξερα είναι δεν είναι και ό,τι καλύτερο για το στομάχι και ότι είναι για πολύ έκτακτες περιπτώσεις. Κάποιο link πέρα από wikipedia ;
xri_ni Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Εγω παντως για την περιοδο παιρνω buscopan Το ειχα παρει οταν μου χε πρωτοερθει περιοδος στο γυμνασιο...αλλα τιποτα...αφηστε μονο χαπια για ελεφαντες με πιανουν εμενα!Μου τη δινει να μου λεει η αλλη ενα ντεπονακι παιρνω και ειμαι ενταξει...γκρρρρρρρρρ.
Marria Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Το ειχα παρει οταν μου χε πρωτοερθει περιοδος στο γυμνασιο...αλλα τιποτα...αφηστε μονο χαπια για ελεφαντες με πιανουν εμενα!Μου τη δινει να μου λεει η αλλη ενα ντεπονακι παιρνω και ειμαι ενταξει...γκρρρρρρρρρ. Eμενα μου το ειχε συστησει ο γυναικολογος μου, αλλα το buscopan plus, που ειναι λιγο πιο βαρυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις