Garnele Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Ατομαλακα. Χαχαχαχ. Και τι γιατί αναγκάστηκα, γιατί το τρίτο χέρι ήταν φίλης που ήθελε να παίξει με ψαλίδια και μπογιές.
Toufas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 ας επαιζες εσυ με τεμπερες και παπιε μασε, ετοιμη η χειροτεχνια
black_widow Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Να τα κάνεις.- Προσωπικά το βρίσκω πέρα από άπειρα βολικό, τέρμα σέξυ. Μαλακία όμως τώρα, ψήθηκα κι εγώ, και παλεύω τόσο καιρό να τα φτάσω στους ώμους. =ρ Εσύ κοντά δεν τα έχεις ; Δεν ήσουν σε κάτι φωτός σε meeting που είχατε κάνει Θεσσαλονίκη ( μιλάω για ένα χρόνο πριν , ίσως και περισσότερο ); Καμια όμορφη γυναίκα δε μπορούσες να βαλεις; Δεν έβαλα εγώ τη φωτό . Μην τρελαθώ τώρα που δεν είναι όμορφη η Κίρα Νάιτλι ... Αστείο ήταν ,έτσι ; εμένα χωρίς λούσιμο μετα , παίρνει 7 ευρά κορίτισια , γιατι δεν πηγαίνετε να κουρευτείτε σε κάποια σχολή κομμωτικής ? μερικές είναι και καλές και κυρίως φτηνές , στην Τσιμισκη πχ εχει μια σχολη που παίρνςι το αντρικο 5 ευρω.Κομπλε.Και κορτσούδια. Ούτε κατά διάνοια... Εδώ κανονικά σε πληρώνουν για να πας να πειραματιστούν πάνω στο μαλλί σου ( όσες κοπέλες είχανε πάει τότε κλαίγανε το μαλλί τους μετά , καμμένο μαλλί ή χάλια κούρεμα και δε συμμαζεύεται ) , 30 ευρώ αμοιβή για δύο ώρες στην εταιρεία promotion που συνεργαζόμουν κάποιο διάστημα και ήταν χαμηλή η αμοιβή κιόλας σε σχέση με άλλες εταιρείες.
Garnele Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Εσύ κοντά δεν τα έχεις ; Δεν ήσουν σε κάτι φωτός σε meeting που είχατε κάνει Θεσσαλονίκη ( μιλάω για ένα χρόνο πριν , ίσως και περισσότερο ); Εκεί ήταν τέρμα κοντά, κάτι που αμφιβάλλω ότι θα ξαναγίνει ποτέ σε τέτοιο βαθμό. Το συνηθισμένο μου είναι καρέ, τα τελευταία χρόνια με αφέλειες.
salliara Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Εκεί ήταν τέρμα κοντά, κάτι που αμφιβάλλω ότι θα ξαναγίνει ποτέ σε τέτοιο βαθμό. Το συνηθισμένο μου είναι καρέ, τα τελευταία χρόνια με αφέλειες. το μαλλί έμοιαζε και στο προηγούμενο σου άβαταρ ε?
-nick- Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Εσύ κοντά δεν τα έχεις ; Δεν ήσουν σε κάτι φωτός σε meeting που είχατε κάνει Θεσσαλονίκη ( μιλάω για ένα χρόνο πριν , ίσως και περισσότερο ); Εχεις κρατησει φωτο απο τοτε ?
Adon1s Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Ούτε κατά διάνοια... Εδώ κανονικά σε πληρώνουν για να πας να πειραματιστούν πάνω στο μαλλί σου ( όσες κοπέλες είχανε πάει τότε κλαίγανε το μαλλί τους μετά , καμμένο μαλλί ή χάλια κούρεμα και δε συμμαζεύεται ) , 30 ευρώ αμοιβή για δύο ώρες στην εταιρεία promotion που συνεργαζόμουν κάποιο διάστημα και ήταν χαμηλή η αμοιβή κιόλας σε σχέση με άλλες εταιρείες. εδω κολλάει το "το θες και ξυρισμένο" πλάκα κάνω απλα εννοείται οτι πρώτα ρωτας κλπ ε σε αυτην που πάω πάντως στην Τσιμισκή δίνεις 5 ευρω και σε κουρεύουν μια χαρα και δεν έτυχε να ακουσω καποιο παράπονο αλλα απο την αλλη θα μου πεις , τα αγορακια εχουμε μονο απλα ενα ξυρισμα , και απο την μια πλευρα αν στα παρει παραπανω δεν πειράζει , λες ειναι το στυλ και τελος σε αυτο εχεις ενα δικαιο
black_widow Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Εκεί ήταν τέρμα κοντά, κάτι που αμφιβάλλω ότι θα ξαναγίνει ποτέ σε τέτοιο βαθμό. Το συνηθισμένο μου είναι καρέ, τα τελευταία χρόνια με αφέλειες. Ήταν γαμάτα ρε συ , είσαι από τις πολύ πολύ λίγες κοπέλες που τους πάει αυτό το τόσο κοντό. Γιατί το μακραίνεις καλέ ; Εχεις κρατησει φωτο απο τοτε ? Δε κρατάω φωτογραφίες γενικά , εδώ δικές μου φωτό έχω ελάχιστες .
Toufas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Εκεί ήταν τέρμα κοντά, κάτι που αμφιβάλλω ότι θα ξαναγίνει ποτέ σε τέτοιο βαθμό. Το συνηθισμένο μου είναι καρέ, τα τελευταία χρόνια με αφέλειες. Οπα ρε κοπελια, εισαι απων τοσο καιρο, και ηρθες τωρα και μου χωνεις μαχαιριες? Ποσα να αντεξω?
pavlinara Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 ποσο θορυβο κανουν αυτα τα σκουπιδιαρικα και αυτα τα αστικα? σειεται το συμπαν!
Garnele Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Πεθαίνω. Παπάρια, ίσα με μειδίαμα το φαντάζομαι. Και επιπλέον, ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ. Τούφα <3
μαφαλντα Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Τα αγόρια δεν ξέρουν να παίζουν, βρήκα τον χαζογρίφο τους και δεν το παραδέχονται Θα μείνουμε με την απορία για τον συγκεκριμένο γρίφο
Προτεινόμενες αναρτήσεις