Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι ρε απλωστρα! Shannyn Sossamon! :wub: :wub: ΘΕΑ!!

από τις λίγες που πάει τρελά το κοντό μαλλί.

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ναι ρε απλωστρα! Shannyn Sossamon! :wub: :wub: ΘΕΑ!!

από τις λίγες που πάει τρελά το κοντό μαλλί.

Γενικότερα ολόκληρο το στήσιμο της,τα σπάει.

για τον υπνο εχεις να προτείνεις κατι;

Ειδα ολόκληρο το pillars of the earth,προχθές......

πα να δω θορ και κιουριοσιτι,καλα ειναι μεχρι τις 8,ε μετα δουλεια

Δημοσ.

Τα κοντά μαλλιά θέλουν πολύ "δυνατό" πρόσωπο για να κάτσουν σωστά - και πάλι, τα αγοράκια αγαπάνε τα κοριτσάκια με τα μακρυά μαλλιά. Που μυρίζουν όμορφα. Θυμάστε στο νηπιαγωγείο;

Ε τα αγοράκια δεν αλλάζουν φοβερά από εκείνη την ηλικία και μετά... :lol: :D

true dat. ειστε τραγικα προβλεψιμοι :P

Δημοσ.

Σκέφτομαι να κάνω κοντά τα μαλλιά μου.

Κοντό καρέ για την ακρίβεια.Κάπως έτσι.

2011_S_398_398.jpg

Προσπαθεί η κομμώτρια μου να με ψήσει να τα κάνω τόσο κοντά. Μόνο στο ύψος του ώμου έχω επιχειρήσει ( και του ακατανόμαστου πρώην δεν του αρέσανε καθόλου , τα ήθελε μακριά ). Γενικά οι άντρες έχουν κόλλημα με τα μακριά. Πάντως με το να μακρύνουν δεν έχω θέμα , μακραίνουν πολύ γρήγορα τα δικά μου.

Δημοσ.

Προσπαθεί η κομμώτρια μου να με ψήσει να τα κάνω τόσο κοντά. Μόνο στο ύψος του ώμου έχω επιχειρήσει ( και του ακατανόμαστου πρώην δεν του αρέσανε καθόλου , τα ήθελε μακριά ). Γενικά οι άντρες έχουν κόλλημα με τα μακριά. Πάντως με το να μακρύνουν δεν έχω θέμα , μακραίνουν πολύ γρήγορα τα δικά μου.

Καμια όμορφη γυναίκα δε μπορούσες να βαλεις;

Δημοσ.

Να τα κάνεις.- Προσωπικά το βρίσκω πέρα από άπειρα βολικό, τέρμα σέξυ.

Μαλακία όμως τώρα, ψήθηκα κι εγώ, και παλεύω τόσο καιρό να τα φτάσω στους ώμους. =ρ

Δημοσ.

Τοσο κοντο δε θα το τολμαγα ποτε...γενικα μου αρεσει το μακρυ μαλλι!Η μανα μου τα ειχε χρονια πολυ μακρυα και πηγε και τα εκοψε κοντα χωρις να το πει στον πατερα μου,ε μετα δε της μιλαγε :-D...

Δημοσ.

Ώριμη αντίδραση.

Ε, δεν θα τα έκοψε μόνο, όλο και κάτι παραπάνω θα κανε. Θα έδωσε κάνα 40άρι και πάει ο προϋπολογισμός, πως να μιλήσει ο άλλος μετά.

Δημοσ.

Γενικα 9αν και γυναικα) θεωρω εντελως πεταμενα λεφτα το κομμωτηριο...ειδικα για χτενισμα που μετα θα τα λουσεις:-(.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...