caution Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Trust me - τα μακρυά είναι πιο ψαρωτικά για τους άντρες. Ειδικά μετά τον πρώτο ενθουσιασμό στην θέα κάποιας κοπέλας...
Marria Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Ειναι αναλογα και με την κοπελα, στη φοτο που εβαλε η μαφαλντα... ε ειναι ολα τα ευρω εκει
μαφαλντα Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Αγαπάω ολον τον κόσμο, και γιαυτό παρεξηγούμαι. μαφάλντα μην το μετανιωσεις μονο. είναι μέγα θεμα να ξαναμακρυνουν. εγω παιδεύομαι χρόνια. Να πάρει. Αυτό σκέφτομαι κι εγώ,γι αυτό διστάζω.
salliara Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Trust me - τα μακρυά είναι πιο ψαρωτικά για τους άντρες. Ειδικά μετά τον πρώτο ενθουσιασμό στην θέα κάποιας κοπέλας...
pappous_soulis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Και η Μελετη κοντα τα εχει, αλλα τα αγορακια δεν νομιζω να τους νοιαζει και τοσο Η Μελέτη με το κοντό είναι σαν τελειωμένη φεμινίστρια.
panosno1com Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Καντα σα της Ελενης Βλαχάκη (χρωμα καροτί που λεει και ο κατακουζηνας ) Πιστευω μερικες κοπελες παει το κοντο μαλλι , (κατα την αποψη μου βεβαια!)
slipknot Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Η Μελέτη με το κοντό είναι σαν τελειωμένη φεμινίστρια. Όταν βλέπω γυναίκα με τέτοιο κοντό μαλλί, οι πρώτες λέξεις που μου 'ρχονται στο μυαλό είναι "Ριζοσπάστης" και "Τομ Σόγιερ".
meg Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μακρυά μακρυά! Έχουν άλλη χαρη! Βεβαια αν τα έχεις πολύ καιρό,θες μια αλλαγή..λογικό! κόψε τα λίγο.. θα ανανεωθείς και θα δυναμώσουν!
μαφαλντα Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μάλλον αυτό θα κάνω. Είναι και θέμα διάθεσης, καμμία φορά όλα μας φταίνε.
Aplostra Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Αυτη ειναι γυναικαρα!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=Lf9FotDaoMk Κλεινω 3 μέρες αϋπνίας,εχω διαβάσει,πιει γάλα,μετρήσει πρόβατα,γίδια,στάνες,εχω πιει ποτά,χθες βράδυ χάζεψα μπροστά απο τον υπολογιστή κολλημένος στην οθόνη με ολα τα φωτα κλειστά κι έπαιζα ολη νύχτα τροπικο,μπας και κουραστώ. Σήμερα τι θα κάνω;.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις