Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι.Να κλείνεις το βράδυ- όπου είναι δυνατόν-τα σιφόνια. Νιπτήρας,μπανιέρα,νεροχύτης.Από εκεί βγαίνουν το βράδυ.

Nosferatu1.jpg

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και εκει που δεν παει η σφουγκαριστρα τι κανεις δηλαδη.

Όχι στο πάτωμα. Το βάζεις στη γωνία αλλά λίγο πιο ψιλά στο τοίχο 4-5 εκατοστά έτσι ώστε να μη το πιάνει η σφουγγαρίστρα ή στα κουφώματα ψιλά. Συνολικά σε όλο το σπίτι καμιά 20 σταγόνες φτάνουν.Σε οποιοδήποτε κατάστημα με φυτοφάρμακα να πας θα το βρεις.

Δημοσ.

Πάντως αυτα ρε ειναι τοσο τερατα που δεν χωρανε απο τις τρυπουλες που χουν τα σιφόνια!

Τις υπερχειλισεις εχω κλεισει με μονωτική. απο κει χωρουσαν οι πουτανες.

Δημοσ.

Πάντως αυτα ρε ειναι τοσο τερατα που δεν χωρανε απο τις τρυπουλες που χουν τα σιφόνια!

Ρε δεν μπορεις να φανταστεις απο που χωρανε. Και τα τερατα εχουν τρελη ελαστικοτητα, εγω προσπαθουσα να καταλαβω πως χωρεσε κατω απο το ψυγειο, ηταν διπλασια σε υψος απο τον χωρο που υπηρχε.

Δημοσ.

υπάρχει και το τούλι ή διχτακι(πλαστικό ή μεταλλικό)

Δημοσ.

Την είδα μία να βγαίνει μέσα από το σιφόνι της μπανιέρας.Σαν χελιδόνι ήταν,λαχτάρησα.Αυτά τα πλαστικά διχτάκια είναι καλά.

Δημοσ.

xrini, γινεται να μην εχει παρατηρησει ενα ατομο αν η σχεση του/της εχει ομορφηνει και να θεωρει οτι ολα πανε καλα απο μερος του/της?

Γι'αυτο ειπα οτι δε πολυ πιστευω αυτες τις (δημοσιευμενες σε γυναικεια περιοδικα συνηθως) ιστοριες...ολο και απο καπου μπαζουν.

Btw τωρα θυμηθηκα ενα ενθετο απο καποιο ανδρικο περιοδικο που φερνανε στο σχολειο τα αγορια και τα διαβαζαμε στο μαθημα ναπερασει η ωρα:-D, ηταν προσωπικες ερωτικες εμπειριες αναγνωστων...εκει και αν ειχε δουλεψει φουλ η φαντασια....^_^

Την είδα μία να βγαίνει μέσα από το σιφόνι της μπανιέρας.Σαν χελιδόνι ήταν,λαχτάρησα.Αυτά τα πλαστικά διχτάκια είναι καλά.

Παρτε το χαμπαρι ,ΔΕ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ.Ειναι το πιο υπουλο ον αυτου του πλανητη,ο,τι και να παρετε να τις καταπολεμησετε ολο και απο καπου θα βρουν και θα τρυπωσουν παλι.:mad:

Δημοσ.

Εχω παρατηρησει οτι οι ατιμες εμφανιζοντε μονο βραδυ, γιατι ομως?

Γουσταρουν το σκοταδι οι βρυκολακες^_^.

Δημοσ.

ρε παιδιά,τα ποντίκια,γιατι τρων τα καλώδια;

Καπου διάβαζα οτι λάτρευαν λεει τα τηλεφωνικά στους θαλάμους του Λονδίνου...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...