salliara Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Ναι.Να κλείνεις το βράδυ- όπου είναι δυνατόν-τα σιφόνια. Νιπτήρας,μπανιέρα,νεροχύτης.Από εκεί βγαίνουν το βράδυ.
apd453 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Και εκει που δεν παει η σφουγκαριστρα τι κανεις δηλαδη. Όχι στο πάτωμα. Το βάζεις στη γωνία αλλά λίγο πιο ψιλά στο τοίχο 4-5 εκατοστά έτσι ώστε να μη το πιάνει η σφουγγαρίστρα ή στα κουφώματα ψιλά. Συνολικά σε όλο το σπίτι καμιά 20 σταγόνες φτάνουν.Σε οποιοδήποτε κατάστημα με φυτοφάρμακα να πας θα το βρεις.
salliara Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Πάντως αυτα ρε ειναι τοσο τερατα που δεν χωρανε απο τις τρυπουλες που χουν τα σιφόνια! Τις υπερχειλισεις εχω κλεισει με μονωτική. απο κει χωρουσαν οι πουτανες.
-nick- Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Πάντως αυτα ρε ειναι τοσο τερατα που δεν χωρανε απο τις τρυπουλες που χουν τα σιφόνια! Τις υπερχειλισεις εχω κλεισει με μονωτική. απο κει χωρουσαν οι πουτανες. Ρε δεν μπορεις να φανταστεις απο που χωρανε. Και τα τερατα εχουν τρελη ελαστικοτητα, εγω προσπαθουσα να καταλαβω πως χωρεσε κατω απο το ψυγειο, ηταν διπλασια σε υψος απο τον χωρο που υπηρχε.
Aplostra Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Πάντως αυτα ρε ειναι τοσο τερατα που δεν χωρανε απο τις τρυπουλες που χουν τα σιφόνια! Τις υπερχειλισεις εχω κλεισει με μονωτική. απο κει χωρουσαν οι πουτανες. υπάρχει και το τούλι ή διχτακι(πλαστικό ή μεταλλικό)
μαφαλντα Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Πάντως αυτα ρε ειναι τοσο τερατα που δεν χωρανε απο τις τρυπουλες που χουν τα σιφόνια! Τις υπερχειλισεις εχω κλεισει με μονωτική. απο κει χωρουσαν οι πουτανες. Την είδα μία να βγαίνει μέσα από το σιφόνι της μπανιέρας.Σαν χελιδόνι ήταν,λαχτάρησα.Αυτά τα πλαστικά διχτάκια είναι καλά.
xri_ni Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 xrini, γινεται να μην εχει παρατηρησει ενα ατομο αν η σχεση του/της εχει ομορφηνει και να θεωρει οτι ολα πανε καλα απο μερος του/της? Γι'αυτο ειπα οτι δε πολυ πιστευω αυτες τις (δημοσιευμενες σε γυναικεια περιοδικα συνηθως) ιστοριες...ολο και απο καπου μπαζουν. Btw τωρα θυμηθηκα ενα ενθετο απο καποιο ανδρικο περιοδικο που φερνανε στο σχολειο τα αγορια και τα διαβαζαμε στο μαθημα ναπερασει η ωρα, ηταν προσωπικες ερωτικες εμπειριες αναγνωστων...εκει και αν ειχε δουλεψει φουλ η φαντασια.... Την είδα μία να βγαίνει μέσα από το σιφόνι της μπανιέρας.Σαν χελιδόνι ήταν,λαχτάρησα.Αυτά τα πλαστικά διχτάκια είναι καλά. Παρτε το χαμπαρι ,ΔΕ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ.Ειναι το πιο υπουλο ον αυτου του πλανητη,ο,τι και να παρετε να τις καταπολεμησετε ολο και απο καπου θα βρουν και θα τρυπωσουν παλι.
Toufas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Tαξιτζηδες εχουν και γραφουν αυτες τις ιστοριες.
Marria Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Εχω παρατηρησει οτι οι ατιμες εμφανιζοντε μονο βραδυ, γιατι ομως?
xri_ni Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Εχω παρατηρησει οτι οι ατιμες εμφανιζοντε μονο βραδυ, γιατι ομως? Γουσταρουν το σκοταδι οι βρυκολακες.
Aplostra Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Εχω παρατηρησει οτι οι ατιμες εμφανιζοντε μονο βραδυ, γιατι ομως? ειναι ξαδέρφια του νοσφερατου
Marria Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Γουσταρουν το σκοταδι οι βρυκολακες. Μας πινουν το αιμα
apd453 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Πάνε να πάρουν μεζέ από τα άπλυτα πιάτα που άφησες στο νεροχύτη το βράδυ.
Aplostra Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 ρε παιδιά,τα ποντίκια,γιατι τρων τα καλώδια; Καπου διάβαζα οτι λάτρευαν λεει τα τηλεφωνικά στους θαλάμους του Λονδίνου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις