Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@Toufas

Και εγω σε σχεσεις μου εχω κανει πολλες τρελες, αλλα σκεφτομουν οτι αν δεν κανεις εκεινες τις τρελες τοτε, τοτε τι αξια θα ειχε να αναρωτιεσαι μετα '.. και αν το εκανα θα αλλαζε κατι μηπως?'

Αυτες τις τρελες παντως τις θυμαμαι με μια νοσταλγια πλεον , και σκεφτομαι τι χαζομαρες εκανα τοτε :rolleyes:

ΥΓ Ε δεν ειναι και γειτονισσα μου απο Αγιο Αρτεμιο, δεν ξερω καν που πεφτει αυτη η περιοχη :P

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αγνοειται :ph34r:.Σημερα μαλλον θα αγοραστει σπρευ για ψεκασμο.

Όχι σπρευ. Έχει ένα πιο καλό από τα φυτοφάρμακα και μη τοξικό της μπάγερν.

Ειδικά Gel σε σύριγγα ιδιαίτερα για το μικρό κατσαριδάκι (Battela Germanica - μικρή ξανθιά κατσαρίδα). Το φάρμακο αυτό που περιέχεται στην σύριγγα είναι ετοιμόχρηστο εντελώς άοσμο και μη τοξικό και δεν χρειάζεται εκκένωση του χώρου όπου θα εφαρμοστεί. Το σκευασμα μεταφέρεται από τις κατσαρίδες στις φωλιές τους και έτσι ψοφάνε όλες μαζί γιατί τρώει η μία την άλλη (κανιβαλισμός)

Π.Χ. δες εδώ

Δημοσ.

Ελα λιγο πιο βορεια απο σενα ειναι, στην γουβα.

Και ολοι μας κανουμε μαλακιες σε αυτο το θεμα ειδικα σε αυτη την ηλικια. Το θεμα ειναι να μαθαινουμε απο αυτες, οχι να τις κανουμε ξανα.

Δημοσ.

Και ολοι μας κανουμε μαλακιες σε αυτο το θεμα ειδικα σε αυτη την ηλικια. Το θεμα ειναι να μαθαινουμε απο αυτες, οχι να τις κανουμε ξανα.

Γουσταρα που τις εκανα τοτε παντως, τωρα πλεον το ξανασκεφτομαι 2 φορες πριν κανω κατι

Δημοσ.

Που το είπε στον άλλον;

Σε παρόμοια περίπτωση κι εγώ θα ήθελα να μου το πουν.

Όχι.

Αναφέρομαι στο τρόπο που του τα λέει. Στη θέση του φυσικά θα χαιρόμουν.

Δημοσ.

Γουσταρα που τις εκανα τοτε παντως, τωρα πλεον το ξανασκεφτομαι 2 φορες πριν κανω κατι

Κακώς. Εγώ ακόμα συνήθως σκέφτομαι μετά. Και αυτό όχι πάντα :lol:

Δημοσ.

μου ειπανε για λευκο πετρελαιο στις αποχετευσεις. ισχυει?

Ναι.Να κλείνεις το βράδυ- όπου είναι δυνατόν-τα σιφόνια. Νιπτήρας,μπανιέρα,νεροχύτης.Από εκεί βγαίνουν το βράδυ.

Δημοσ.

& apd αυτο με το συρριγα το ριχνεις οπου ναναι ξερω γω?

Όσο μια φακή σε διάφορα μέρη του σπιτιού (σε κουφώματα κλπ). Σε σημεία και γωνίες που ΔΕΝ πάει η σφουγγαρίστρα βέβαια. Μία σύριγγα θα σου πάει χρόνια (έχει κανένα 20€ από ότι ξέρω). Βάζεις μια φορά το χρόνο και αν.

Μιλάμε δε θα ξαναδείς κατσαρίδα ξανά. Το βασικό είναι ότι δε μυρίζει και είναι μη τοξικό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...